Opublikowano 27 listopada 20177 l 6 minut temu, Yap napisał: Edycja Scorpio to tylko taki chwyt marketingowy dla maniaków, którzy chcą mieć napis na konsoli i padzie? Nic nowego pod względem innych perków nie ma? Planuję zakup w pierwszym kwartale 2018, a nie wiem czy jakieś wersje kolorystyczne będą cy cuś. Jeszcze podstawkę pionową dostajesz, ale całość sprawia wrażenie na tyle niestabilnej konstrukcji, że w moim przypadku powędrowała po chwili do pudła.
Opublikowano 27 listopada 20177 l 27 minut temu, aphromo napisał: nie ma ale wpominałeś że w dziale Xboxa nie piszesz.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Wasze konsole tez są ciepłe gdy sa wyłączone?Zaciekawiłeś mnie. Po szychcie przyjadę do domu, sprawdzę koksa i dam znać. Mam go cały czas na instant on. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 listopada 20177 l Ja tez mam swoją konsole na instant on, ale w sumie to nie działa w moim przypadku, gdy dodam grę do ściągania przez stronę na telefonie i wyrażę chęć jej pobrania to i tak jej nie pobiera. Nie działa to tak pieknie jak na PS4, jest tylko w bibliotece na która muszę wejść włączając konsole i rozpocząć ściąganie. Ostatbio sięgając po pada który leżał przy konsoli poczułem ze mi się cieplej w rękę zrobiło, dotknąłem konsoli i była ciepła, zaciekawiło mnie to - to wszystko.
Opublikowano 28 listopada 20177 l w instant on pobiera normalnie gierki jak mu kazesz pobierac, o ile masz to ustawione. sprawdz czy masz w opcjach ustawione, zeby w trybie instan on pobieralo gry, patche itd itp.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Przy instant on konsola jest cieplutka, gdy jest wyłączona. Po wyłączeniu instant on wyłączona konsola się nie nagrzewa.
Opublikowano 28 listopada 20177 l 25 minut temu, eX4cT_PL napisał: Ja tez mam swoją konsole na instant on, ale w sumie to nie działa w moim przypadku, gdy dodam grę do ściągania przez stronę na telefonie i wyrażę chęć jej pobrania to i tak jej nie pobiera. Nie działa to tak pieknie jak na PS4, jest tylko w bibliotece na która muszę wejść włączając konsole i rozpocząć ściąganie. Ostatbio sięgając po pada który leżał przy konsoli poczułem ze mi się cieplej w rękę zrobiło, dotknąłem konsoli i była ciepła, zaciekawiło mnie to - to wszystko. Ważne jest żeby mieć konsole ustawioną jako domową i mieć automatyczne aktualizowanie gierek ustawione. W innym wypadku nie będzie ściągać. Edytowane 28 listopada 20177 l przez cithall
Opublikowano 28 listopada 20177 l Konsola jest cieplutka, sprawdźcie jak wam licznik prądu przyspiesza
Opublikowano 28 listopada 20177 l 1 godzinę temu, cithall napisał: Ważne jest żeby mieć konsole ustawioną jako domową i mieć automatyczne aktualizowanie gierek ustawione. W innym wypadku nie będzie ściągać. Gdzie mogę sprawdzić czy konsole mam ustawiona jako „domowa”? Fajeczki przy grach i aktualizacjach mam zaznaczone.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Ustawienia>Personalizacja>Moja domowa konsola Xbox Jeśli nie masz ustawionej to powinno być napisane " Ustaw jako domową konsolę Xbox"
Opublikowano 29 listopada 20177 l Dzisiaj ma pojawić się update dla koxa do Fallouta 4 i Skyrima: https://bethesda.net/community/topic/149/fallout-4-game-updates/6 https://bethesda.net/community/topic/4431/skyrim-special-edition-game-updates/7 Edytowane 29 listopada 20177 l przez Ins
Opublikowano 29 listopada 20177 l W dniu 28.11.2017 o 10:20, eX4cT_PL napisał: Wasze konsole tez są ciepłe gdy sa wyłączone? Moja konsola jest faktycznie ciepła będąc w trybie instant on, ale można powiedzieć, że bardzo minimalnie. Źródło tego niewielkiego ciepła jest wyczuwalne jak dotknie się górnej powierzchni konsoli na wysokości przycisku głównego nieco z tyłu. Na pewno jest różnica pomiędzy sterydem a prosiakiem, które to prosię jest zimne jak trup, bo od kilku ładnych dni mam konsolę odłączoną od prądu. Ciekawa sprawa...
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Witam Od wczoraj jestem posiadaczem xboxa one x i mam pytanie . Ściągnąłem 2 dema -forze 7 i zoo tycon . Jeżeli gram w forze i wyłączę konsolę to przy następnym uruchomieniu konsoli i wznowieniu gry wyskakuje komunikat "kontroler odłączony naciśnij A aby kontynuować " naciskam i gra i tak się nie uruchamia. z Zoo tycon mam tak samo tylko nie mam żadnego komunikatu - po prostu nie mogę odpalić gry. Proszę o pomoc bo jest to irytujące.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Profil sie nie zmienił?. Zalogowany jestes? . Jedyne co mi przychodzi do głowy.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l Jak zrobić tą aktualizacje pada? Przepraszam, ale dawno nie miałem styczności z xboxem... zamówiłem drugą sztukę konsoli i jest tak samo. ale wentylator w tej drugiej świergocze jak by obcierał o coś.
Opublikowano 2 grudnia 20177 l https://support.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/update-controller-for-stereo-headset-adapter
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Albo ja jestem ślepy albo nie umiem znaleźć. Czy da się wyjąc płytę w Xboxie tak jak na PS4 ? Tzn. z poziomu pada a nie guzikiem na konsoli
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Nie jestem pewien ale chyba XOne nigdy nie wspierał takiej opcji wyjęcia płyty.