Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Skarabeusz? Boty w końcu dostaną, jakość którą mieli na premierę użytkownicy ps4, bo w czasie gdy prawdziwi gracze grali w gry po premierze, boty pisali petycję że xone za drogi z kinect bez gier.

Jakość dla zwierząt, brak gier, konosla w cenie nie odpowiedniej do oferowanej mocy oraz gier w... Full HD.

Do premiery Skarabeusza, boty do budy.

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

W ostatnim roku bardziej rozbawił mnie chyba tylko ostatni plakat Huma :kaz:

Obejrzałem do końca, żeby zobaczyć jak startuje ten odrzutowiec :reggie:

Edytowane przez Copper

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Skarabeusz? Boty w końcu dostaną, jakość którą mieli na premierę użytkownicy ps4, bo w czasie gdy prawdziwi gracze grali w gry po premierze, boty pisali petycję że xone za drogi z kinect bez gier.

Jakość dla zwierząt, brak gier, konosla w cenie nie odpowiedniej do oferowanej mocy oraz gier w... Full HD.

Do premiery Skarabeusza, boty do budy.

:dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

https://www.youtube.com/watch?v=sbcNsnW8KIc

W ostatnim roku bardziej rozbawił mnie chyba tylko ostatni plakat Huma :kaz:

https://youtu.be/KnMvP_8g3mo

Ludzie spać nie mogą, to jest problem Czarek

Opublikowano

Mój ulubiony

Opublikowano

Boty nie mają w co grać od grudnia, klapy czekały 3 lat na gry, no nie wiem co gorsze....

(pipi)aniutki jak zakrzywia rzeczywistość. Przez pierwsze 3 latat, to klapy miały takie mesjasze jak BB czy U4, których wy do tej pory się nie doczekaliście, ale za to mieliście Sunseta o 1% lepszego od inFamous. Co za banda przegrywów życiowych, jeszcze jak kłamią w żywe oczy, zupełnie jak knur spencer.

Zakrzywia? przecież tu nie ma co zakrzywiać, rok i 4 miesiące czekania na BB, którego i tak nie kupiłeś na premierę i 2.5 roku czekania na U4, które IMO jest najgorszym singlowym doświadczeniem ze wszystkich części, normalnie szaleństwo xD 

Wybacz, ale wołałem to co ma ONE do zaoferowania. 

Koledzy z pod klatki okłamali cię, ze nie kupiłem BB na premiere? Pewnie ci sami wmawiają ci że xbox ma jakieś gry. Nic dziwnego, że wolisz Ryse czy sunseta od BB, całe życie z marką xbox, to do PRZECIĘTNOŚCI już przyzwyczajony i poza pewne progi łba się nie wychyla. Pyry ze schabowym wystarczą panie spencerze. Ciekawe czy w każdym wewnętrznym studiu microsoftu przed wejściem wisi wielki napis, przeciętność, albo chvjna z grzybnią.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

co to za atak autyzmu od rana? czeskimaster please stahp!

Opublikowano

pad na baterie.

To akurat spoko sprawa, rozladuje się a chcesz grać to zmieniasz i jedziesz dalej. Na PS3 zawsze po jakimś krótkim kablu ladowałem i grałem.

Opublikowano

No albo w środku nocy idziesz na stację kupić paluszki, super sprawa!

Opublikowano

Na północy Polski mamy akumulatorki i ładowarki.

Opublikowano

Czasem się zastanawiam jak posiadacze PS są w stanie opanować sztukę oddychania.

Opublikowano

No albo w środku nocy idziesz na stację kupić paluszki, super sprawa!

Klaperia jakby przeczuwając nadciągającą nieuchronnie klęskę bajdurzy jak potłuczona. Łopatologiczny hint tylko dla nich:

Ładowarka + 4 akumulatorki

Natomiast w przypadku prosiaka pada muszę ładować za pośrednictwem blachy, albowiem gdybym chciał ładować przez konsolę przy pomocy tego półtorametrowego gówna to nabawiłbym się skoliozy co skutkowało by pozwem przeciwko Sory o odszkodowanie z powodu uszczerbku na zdrowiu :reggie:

Opublikowano

No sory, ale ja używam nowoczesnego sprzętu co nie potrzebuje jakiś paluszków do działania, więc mam prawo się mniej znać na takich przestarzałych technologiach.

Opublikowano

No sory, ale ja używam nowoczesnego sprzętu co nie potrzebuje jakiś paluszków do działania, więc mam prawo się mniej znać na takich przestarzałych technologiach.

pad od ps4 WBUDOWANĄ (chvjową) baterią to większa porażka niż 'paluszki' w padzie do łana.

w tym drugim możesz dokupić dedykowany akumulator który ładujesz raz i wystarcza na tydzień.

-a ja się wyeksploatuje to zamontujesz nowy bez użycia śrubokręta.

niebieski autyzm istnieje naprawdę

Opublikowano

Pad od PS4 to dla mnie najgorszy pad jaki w życiu miałem w ręku, więc w tej kwestii w polemikę nawet nie wchodzę.

Opublikowano

na ds4 mozna grac 10h i zero dyskomfortu (poza trzykrotnym ładowaniem)

po 2h na ds3 chcesz rzucic sie pod tramwaj, no chyba ze masz parowki zamiast palców albo raczki chinskiej babci

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Bateria od DS4 jest spoko. Pograsz 3 godziny, ładujesz pada w trybie spoczynku, ty w tym czasie zajmujesz sie prawdziwym życiem, jak budowa domu czy kolacja z dziewczyną.

Opublikowano

Pad od PS4 to dla mnie najgorszy pad jaki w życiu miałem w ręku, więc w tej kwestii w polemikę nawet nie wchodzę.

to nie miałeś chyba tego od ps3

gówno obesrane 

Opublikowano

U mnie w Irlandii przynajmniej mamy stacje dokujące dla padów, współczucia panowie, tez by mnie ten kabel wykończył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.