Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale dwoch devow na gafie napisalo, ze nie bedzie platnych patchy wiec japa boty i prosze sie rozejsc, dzisiejszej beki nie bylo, daej kochamy sony

Nothing-to-see-here.gif

a źródła z tą informacją jak nie było tak nie ma xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Yeti dobrze wiedzial rano co robi piszac ze jedzie nad jezioro xD

Kolor niebieski - zgadza się. :kaz: Tylko ten zielony drzewostan coś nie pasuje. :xboss: 

UYToP2d.jpg

Opublikowano

Hahaha Sony ładnie rucha xD gdybym miał tylko ps4 w domu to brzydził bym się spojrzeć w lustro xDDDDDDDD

Opublikowano

po tym co się dzieje w ostatnich dniach muszę stwierdzić jedno

z xboxem jeszcze nie było nigdy tak dobrze :obama:

Opublikowano

Szkoda, że nie wspomnieli o crapach na 7 w 720p do ogrania na laptopie.

Opublikowano

Yeti w odpowiednim temacie

The Last of Us Remastered kolejnym z tytułów startowych PS4 Pro, które uruchomią się w natywnym 4K.

Ja się pytam co to za tytuł startowy ?! 

Szkoda, że nie wspomnieli o crapach na 7 w 720p do ogrania na laptopie.

Dobrze że Wy waitingujecie 8 lat (?!) na TLG. Coś cicho o szczurze się zrobiło czyżby obsuwa się zbliżała ? Again ? No tak patch do Proroka trzeba zrobić.

Edytowane przez Mani

Opublikowano

tlou remastered remastered xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czy wraz ze S K O R P I O N E M wrócimy do pięknych czasów dominacji jak za czasów X360? Czy przeciwnikiem S K O R P I O N A będzie zbyt pewne siebie i aroganckie Sony?

:fsg:

Opublikowano

Ja jestem tylko ciekaw jak to YETI przyjmie kiedy odłoży dragi i zobaczy, że dom, który wybudował to tak naprawdę dworzec PKP,  studentka Klaudia, z którą dziś był nad jeziorem to tak naprawdę kolega Mietek, który obmacywał mu na fazie kieszenie, żeby mieć na kolejną działkę, a ps4... to tak naprawdę dalej ps4 - (pipi) bez gier

Opublikowano

Takie nowe ip na start konsoli, co za kraszer :obema:

Opublikowano

z xboxem jeszcze nie było nigdy tak dobrze :obama:

Zwłaszcza w tym roku.

3HWHqGH.jpg

Ale już za rogiem pierwszy kandydat w historii x-taczera do przekroczenia magicznej liczby 90%.

recore-combat.jpg?itok=BIhz4ZgX

Już robie miejscu na lapku, ale będzie grane :fsg:

Yeti w odpowiednim temacie

To jest cytat z serwisu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja jestem tylko ciekaw jak to YETI przyjmie kiedy odłoży dragi i zobaczy, że dom, który wybudował to tak naprawdę dworzec PKP,  studentka Klaudia, z którą dziś był nad jeziorem to tak naprawdę kolega Mietek, który obmacywał mu na fazie kieszenie, żeby mieć na kolejną działkę, a ps4... to tak naprawdę dalej ps4 - (pipi) bez gier

Przykro sie robi czytając takie posty, jakie ty musisz miec chvjowe zycie, skoro dla ciebie poproszenie dziewczyny o posmarowanie pleców, jest w kategorii, bajki i baśnie. Nie martw się, rób małe kroczki, weź się za siebie, zadbaj o swój wygląd, siłownia, rower. Może kiedyś uda ci się wywołać uśmiech na twarzy dziewczyny, która z chęcią spełni twoje życzenie z kosmosu, a kto wie, może nawet na xboxa kiedyś wyjdą jakieś exy, bo o exach powyżej średniej 90% na tej xboxowej biedzie raczej nie może być mowy, ale nie można mieć w życiu wszystkiego.

Także, powodzenia mój e-kolego.

Zablokuj mody, zablokuj rozgrywkę pomiędzy polatformami, zwiększaj cenę PS+, daj developerom wolną rękę do płatnych patchy - tylko #SONY :lol:

W 2016 dostarczaj gry w 720p, usuń ze słownika definicje słowa exclusiw, zablokuj wydawania mesjaszów ze średnią 90%, wydawaj jednego crapa na ponad pół roku, karm swoich klientów 3 seriami na krzyż, gdzie największa zmiana, to kolejna cyferka w tytule - tylko #microsoft.

Opublikowano

Końcówka roku 2016...

Xbox:

-Recore

-Forza Horizon 3

-Dead Rising 4

-Gears of Fucking War 4

Sony:

-Bajka o szczurokunie i guwniaku

Dla przypomnienia, jakby ktoś nie wiedział...

Sczur:

263hvyh.jpg

Kuna:

5phslu.jpg

Guwniak:

1z69lcp.jpg

Ktoś tu chciał wyżej podyskutować o grach. A czy w ogóle jest jakaś płaszczyzna do dyskusji? :reggie:

Opublikowano

"Jak na tą porę roku, to wszy są dość agresywne..." - rzekł hrabia, patrząc z balkonu na oddalony oceanem 20 miionów sprzedanych sztuk ląd pełen smutku, żalu i plebsu.

Opublikowano

Czerepak, jedno TLG zaorze te crapy wyglądające jak dlc do poprzednich częsci, gdzie liczy się tylko bezmózgie strzelanie. Oczywiście na PS4 wychodzi jeszcze kilka gier, a już nie mówię co dotychczas wyszło, ale na listę wydanych gier w 2016 przyjdzie czas. Tylko będzie problem, liczyć gry wydane na konsole i pc, czy tylko konsole, jeśli ta druga opcja to liczba na xbona wyniesie ZERO. :kaz:

No i ten początek roku Horizon, Person 5, Yakuza 0 vs

20160613201940.jpg

Jak patrze na te gry z xbox one, to wydaje mi się, że microsoft traktuje tą konsole, jak takie x360 pro. (pipi)aniutcy zatrzymali sie w 2010 roku xDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

TLG powiadasz ?

20150616032854.jpg

xD  QB w 720p wygląda lepiej od tego. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że dalej jest gra na 7

Opublikowano

I co z tego, że jest grałeś? 

Wy się grami na 6 podniecacie (Order 1886) przypominam dla Yetiego to 8/10 xD

Kolejny crap na 7 to SFV którego Yeti cały czas postuje  xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czerepak, jedno TLG zaorze te crapy wyglądające jak dlc do poprzednich częsci, gdzie liczy się tylko bezmózgie strzelanie. Oczywiście na PS4 wychodzi jeszcze kilka gier, a już nie mówię co dotychczas wyszło, ale na listę wydanych gier w 2016 przyjdzie czas. Tylko będzie problem, liczyć gry wydane na konsole i pc, czy tylko konsole, jeśli ta druga opcja to liczba na xbona wyniesie ZERO. :kaz:

No i ten początek roku Horizon, Person 5, Yakuza 0 vs

20160613201940.jpg

Jak patrze na te gry z xbox one, to wydaje mi się, że microsoft traktuje tą konsole, jak takie x360 pro. (pipi)aniutcy zatrzymali sie w 2010 roku xDDDDD

To Sony to zajęło dodatkowe 6 lat.

Opublikowano

"Jak na tą porę roku, to wszy są dość agresywne..." - rzekł hrabia, patrząc z balkonu na oddalony oceanem 20 miionów sprzedanych sztuk ląd pełen smutku, żalu i plebsu.

po czym wrócił do kąta grac na ps2 w gierki na verbatimach 

Opublikowano

Co nie zmienia faktu że dalej jest gra na 7

O to tak samo jak bedzie z tlg

Opublikowano

nastepny vity nie bedzie, stacjonarki ida w chorym kierunku, jedyna nadzieja sick serio w nintendo i ich nx

oba pgr i last guardian dzialaja na wstecznej na xone?

Opublikowano

Dobra panowie, jest piątek, godzina 19:00, zaraz zacznie się wygrywanie życia czy to przy piwku na mieście, czy to z Nadkosnolą i grami ze średnią powyżej 90%, które wyznaczają nowe standardy graficzne, czas podsumować dzisiejszy dzień pełny beki z zielonego plebsu.

Zapowiedzi kilku aktualizacji do gier na Pro, lepsze oświetlenie, fps, rozdzielczość i w ogóle grafika z najwyższej półki. Przy okazji pojawił się wywiad, który został źle przetłumaczony, albo koleś źle zrozumiany. Kiedy ja opalałem swoje ciało, które przez ponad 10 lat przerzucało ciężary, a dzięki pięknej Klaudii nie poparzyłem plecków (właśnie pisała 10 minut temu, czy nie wpadam dziś do Strychu (taki klub)), wychudzone, z przetłuszczonymi włosami, pryszczami i skórze bladej jak młynarz (bo typ z duża nadwaga czy niedowagą siedzi całe lato w domu, panowie weźcie się za siebie), natrzepali kilka stron w takiej ekstazie jakby spencer rzucił im mesjasza ze średnią 90%. Niestety, wszystko na nic, a był taka beka, a tu trzeba wracać do rzeczywistości, czyli Deusa Ex w 720p ze spadkami do 20fps.

Nie możemy pobierać jakichkolwiek opłat za aktualizację lub funkcję dodane do wersji Pro. Cały koszt, który poniesiemy pracując nad taką aktualizacja musimy wziąć na klatę. Internet może się wreszcie uspokoić, deweloperzy nie mogą żądać pieniędzy za aktualizację.

Napisał jeden z deweloperów pracujących w Absinthe Games. To samo potwierdził jeden z pracowników małego studia niezależnego - Vertigo Gaming.

Owszem, łatki po premierze kosztują, ale wsparcie dla wersji Pro wciągnięte jest w normalną listę rzeczy do zrobienia przed wydaniem gry i zgłoszeniem jej do certyfikacji. Łatki lub dodatkowa zawartość dla wersji Pro nie mogą wymagać od graczy pieniędzy.

http://www.pssite.com/news/52192/nie-nie-bedziemy-musieli-placic-za-latki-do-gier-na-ps4-pro.html

Hahahahah, panowie, tak naprawdę, to żal mi was, cholernie mi was żal, trzymajcie się looooooooooosssssssssssery. xDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.