Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No jakbyś chciał lepsze materiały i napęd odtwarzający filmy 4k nd bd to byś miał cenę 499. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Takie rewelacje jakie czytam to tylko w CW :lapka:

Opublikowano

wszystko zależy od odległości, przeciętny konsolomaniak z odległości jakiej gra zauważy różnicę, nie jakąś wielką ale jednak ona będzie. Aczkolwiek 4K to jest już szczyt możliwości ludzkiego oka, brnięcie w wyższe rozdzielczości nie ma już żadnego sensu. Trzeba się z tego faktu cieszyć.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Przecież nawet niedowidzący zauważy guwno rozmazane na Prosektorium w stosunku do tego co ujrzy na Skorpionie :yao:

Opublikowano

Ale Sony strzeliło faila w zeszłym tygodniu. Wróciła karma za wyśmiewanie pierwszego pokazu X One. Teraz to M$ ma duże pole do popisu. Oczywiście House od razu naprostował sytuację tłumacząc, że Pro ma odciągnąć graczy od PC. I, że to nie jest odpowiedź na Skorpiona. No tak, dobra minka do przegranej partii.

Opublikowano

House od razu naprostował sytuację tłumacząc, że Pro ma odciągnąć graczy od PC

No to im się z pewnością uda XD

Opublikowano

Ciekawe czym ps4 pro ma odciagnac graczy pc? Przecież ta konsola w dniu premiery jest przestarzała dla pecetowców. xD

Opublikowano

Dlatego po raz kolejny House wychodzi na debila. Nawet na tej konfie wyglądał jakby sam nie wiedział co się dzieje wokół i po co to wszystko. Cerny to już bankowo na jakiejś fazie recytował HDR-a i 4k.

Opublikowano

Uff, nareszcie konsola, którą spokojnie mogę postawić pod telewizorem. Kupując PS4PRO nie będę miał wrażenia, że wydaję kasę na sprzęt z poprzedniej epoki, tak jak to miało miejsce, gdy kupowałem PS4 na premierę. Na szczęście szybko pozbyłem się tego bubla. Mam nadzieję, że nawet te gry z ostatnich 3 lat dostaną jakieś patche poprawiające wrażenia wizualne, żebym mógł godnie nadrobić ex'owe zaległości.

Przez najbliższy rok Sony nastuka dodatkowe miliony sprzedanych konsol i będzie miało wygraną generację w kieszeni. Fajnie by było zobaczyć takiego potwora jak Scorpio, ale niestety z premierą za ponad rok mogą być na spalonej pozycji jak PS3 na premierę. 

:reggie:

Opublikowano

No tak 50h w BB, 15h w U4 i...

Ratchet?

Opublikowano

I 2 w orderze :banderas:

Opublikowano

No tak 50h w BB, 15h w U4 i...

Ratchet?

No tak do deszczu w Drivclubie

Opublikowano

cerny zawsze gada i wyglada jakby byl od nintendo, wiecie o co mi chodzi....?  :kaz:

Opublikowano

Uff, nareszcie konsola, którą spokojnie mogę postawić pod telewizorem. Kupując PS4PRO nie będę miał wrażenia, że wydaję kasę na sprzęt z poprzedniej epoki, tak jak to miało miejsce, gdy kupowałem PS4 na premierę. Na szczęście szybko pozbyłem się tego bubla. Mam nadzieję, że nawet te gry z ostatnich 3 lat dostaną jakieś patche poprawiające wrażenia wizualne, żebym mógł godnie nadrobić ex'owe zaległości.

Przez najbliższy rok Sony nastuka dodatkowe miliony sprzedanych konsol i będzie miało wygraną generację w kieszeni. Fajnie by było zobaczyć takiego potwora jak Scorpio, ale niestety z premierą za ponad rok mogą być na spalonej pozycji jak PS3 na premierę. 

:reggie:

Ja tam mu wierze.

Opublikowano

cerny zawsze gada i wyglada jakby byl od nintendo, wiecie o co mi chodzi....?  :kaz:

Cerny wyglada i gada jak taki typowy pedofil z filmow

Opublikowano

sepleniąca wagina? no typowy informatyk

9gCFZ4S.png

tutaj podniecił się wizją doa xtreme na vr

Opublikowano

ale jednak knack mu  wyszedł.

Opublikowano

Bylo brac na premiere czy czekac z powodu braku gier na slimke.

Teraz bedzie brac na premiere czy czekac na slimke i pro wersje PS5, PS5 slim, PS5 pro.

Jedna generacja 3 konsole nosz koorwa.

Jezeli chodzi o doa xtreme to ja zassalem demko i gameplay'u tam praktycznie nie bylo tylko doopy sie wykrecajace do kamery. Gra dla oderwanych od rzeczywistosci onanistow, dla mnie bylo to tak upokarzajace ze w ogole mam to demo odpalone ze skasowalem tego samego dnia.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Cerny? Szanuję, zaprojektował sprzęt głośniejszy niż mój stary X360. To też trzeba umieć. 

Opublikowano

Zieloni patrycjusze będą kupować i grać w gry, a niebiescy plebejusze będą sięgać do kieszeni po dzięgi na Prosiaka bez gier :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.