Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

yeti to już ma przeżarty mózg przez niebieski plankton, jednak poświęcenie życia za plejsztejszon i siedzenie na forach/portalach cały dzień w obronie korpo robi swoje.

RDR na XO, czyli kolejny ex w tym roku na tej generacji ze średnią powyżej 90%   :obama:

Widze nie tylko Yeti ma przezarty mozg xD

TLoU remaster ze srednia 95 sie nie liczy 'bo remaster', za to wsteczna kompa RDR to juz jak najbardziej, jeszcze jak :pawel:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

RDR we wstecznej na X1 :obama:

a Wy co tam fani sony, dalej majaki o RDR2 i siódmy ciśnięcia beki z pecetowców, bo kiedyś było wam dane zagrać w 640p i 20fps? xd

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

nie wiem, może nic? kółka były już wystarczająco gustowne 

od razu lowriderowe. nie trzeba modyfikować u Bennego. wiesz jakie on ma ceny? :/

Opublikowano

Czyli nastepne w kolejce specjalne avatary dla gejow itd?

W ogole to jaki inwalida bedzie uzywal taki avatar? Mysle ze po calym dniu patrzenia na nich jak na niepelnosprawnych chcieli by sie poczuc w grach jako pelnosprawni. A nie zeby gracz po drugiej stronie widzial ze ma do czynienia z inwalida i dawal mu fory. Tak czy inaczej szacunek dla nich sie nalezy, a juz zeby robic beke jakakolwiek z takich rzeczy...

Opublikowano

ja tam z chęcią będę używał. w końcu avatar ma też odzwierciedlać gracza po drugiej stronie więc czemu nie. czemu to by niby miało dawać fory to za bardzo też nie wiem :dunno: 

p.s. poprawna definicja to niepełnosprawni. inwalidzi są passe.

Opublikowano

Jakie fory? A co gurwa jest bieg przez płotki, że ma dawać fory? wtf, co to za pier.dolenie 

Opublikowano

W ogole to jaki inwalida bedzie uzywal taki avatar?

zapewne CI wszyscy którzy prosili o to MS 

Opublikowano

yeti to już ma przeżarty mózg przez niebieski plankton, jednak poświęcenie życia za plejsztejszon i siedzenie na forach/portalach cały dzień w obronie korpo robi swoje.

RDR na XO, czyli kolejny ex w tym roku na tej generacji ze średnią powyżej 90% :obama:

Widze nie tylko Yeti ma przezarty mozg xD

TLoU remaster ze srednia 95 sie nie liczy 'bo remaster', za to wsteczna kompa RDR to juz jak najbardziej, jeszcze jak :pawel:

Te wszystkie klasyki z PS2 do ogrania na PS4 + zaraz The Warriors :obama:
Opublikowano

ej ale skąd wiecie co niepełnosprawni chcieliby czy nie chcieliby xd

zresztą k,urwa xbox kinectem cię nie prześwietli i nie posadzi na wózek avatara jeśli sam przed tv jesteś na wózku, jak ktoś nie chce to nie musi tego używać xD

Opublikowano

można pogratulować Yetiemu za rozpoczęcie najgłupszej dyskusji w CW 

Opublikowano

a propos kinect, to była dyskryminacyjna (pipi)a. we forzie mnie skanował i prowadziłem ale w innych grach nie wykrywało usera jak tematu na forum. dobrze że porzucili projekt, niech zdycha :D

Opublikowano

RDR ale będzie grane, MS nas rozpieszcza wyśmienitymi exami w tej generacji a sonybociarnia co? Kolejne pif paf umbrella corps 3/10 odzwierciedlające jakość gier na ps4   :dynia:  

Opublikowano

RDR na padzie od XO?

Ależ to musi być rewelacja :banderas:

Opublikowano

Zetta niby taki swiatowiec, a nie ogarnia, ze w cywilizowanych krajach ludzi nie rusza, ze ktos jest niepelnosprawny, bo nikt tego nie oczekuje. Fory w gierkach bo ktos ma dodatkowy zestaw opon, jasne :yao:

Opublikowano

Jakbyś czytał jego temat w wkp to byś zobaczył, że taki z z niego światowiec, że nawyki ma wieśniackie. :pawel: 

Opublikowano

Rdr na klawiaturce i myszcze :banderas: a nie to nie możliwe :kaz:

Opublikowano

Rdr na klawiaturce i myszcze :banderas: a nie to nie możliwe :kaz:

matrix-o.gif

Opublikowano

wow - kolejna gra ze wstecznej kompatybilnosci !

Wszyscy chca - nikt nie gra! 

:teehee:

"To date, users have spent more than 100 million combined hours playing backwards-compatible games on Xbox One."

http://www.gamespot.com/articles/four-more-xbox-one-backwards-compatible-games-arri/1100-6441431/

yocmdMq.png

Isis jak zwykle bezbłędnie xD

Opublikowano

Teraz tylko trzeba czekać na post ze to wina tego ze na xboxie nie ma gier xD gardzę mocno

Opublikowano

no trzeba miec porazenie mozgowe, by kupic nextgena i grac w gry z 360tki w gorszej jakosci...

Rozumiem jeszcze gdyby to dzialalo jak na PC - odpalam gierke z przed lat w wysokiej rozdzielczosci i 120 fpsach, ale nie - tutaj odpalam gierke z 360tki i mam jeszcze mniej klatek niz na pastgenie.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

A ile masz fpsow w RDR Isis na twoim tfu PeCecie?

Opublikowano

tymczasem na niebieskim śmieciu klasyki z ps2 za 60zl. Oj dużo bym dal by jakas atomówka spadla na ta firme

no beka - cale szczescie, ze za przykladem zielonych jarajacych sie wsteczna kompatybilnoscia gier z PS2 odpalonych na 4ce w temacie praktycznie nikt nie ma.  :obama:

Opublikowano

Klasyki z ps2 na ps4? Zawsze szanowałem, za 30zl dorwałem Rogue Galaxy i Wild Arms 3 ktorych nie ograłem wczesniej. Jeszcze The Warriors w kolejce.

Wild arms 3 w pudelku 130zl, Rogue Galaxy 90zł, nawet gdyby była wsteczna to cyfra sie bardziej opłaca.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.