Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A co mnie ominęło? ps4 ma gry w okolicach 90%? Więcej niż jedną?

xDDD

PS4 ma nawet dlc, którego ocena jest na poziomie najwyżej ocenianego exa na x-bece.

Pierwszy, duży tytuł, który jest exem dopiero na 18 miejscu. XBOX - WYŻSZY POZIOMI CHVJOWOŚCI I PRZECIĘTNOŚCI.

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/xboxone/filtered?sort=desc

Nom, klon Soulsów i korytarzyk. Ogólnie polecam meatcritic. Okazało się, że PC ma jakieś 50 exów ze średnią powyżej jedynych 2 exów jakie wyszły na trójnoga 

Co za generacja 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Te exy na pc to od którego roku liczysz? xDDD

A na PS4 od premiery U4 do grudnia bieda, zresztą ten last guardian też będzie biedą xD czyli czekamy do lutego.

Na xboxie od 22.11.2013 do dni dzisiejszego bieda i nie widać zmian na lepsze, a tu tylko jeszcze rok zostało tej niedo(pipi)anej konsolce.

Opublikowano

Recore na xbąku chodzi w 20klatkach. Wy to nazywacie konsolą? Gra wygląda do tego jak z pierwszej xbeki. Na pchlim jeszcze w tym tygodniu, beka tego roku.

Opublikowano

chodzi w 20klatkach. Wy to nazywacie konsolą? 

PS3-Fat-Console-Set.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jest też petycja o Horizon czy Spider-Mana (i kilka innych). Najlepsze było jak zebrali podpisy pod Bloodborne i wysłali ją na zły adres. Blacho-boty, ten sam poziom, idealnie dopasowują się do swoich gier i tego ich wspólnego ekosystemu, zielonego szamba. :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Raczej to wyplują na blaszkę,w końcu wydawcą jest KoeiTecmo. Inną kwestią jest,jak będzie z jakością portu bo z tym różnie bywa.

Opublikowano

Wątpię, ale można trochę poczekać i ewentualnie kupić na stemie. Dobre gierki trzeba wspierać na premierę, na ps4 będzie grana uzyweczka oczywiście

Opublikowano

Widze DF juz dziala i robi jakies przyspieszone filmiki - co by byly gdyby Uncharted chodzio w 60fps :pawel: Ciekawe ile daunow sie na to nabierze i poleci po pro i pewnie potem jeszcze beda widziec te magiczne 60fps XDDD

Opublikowano

Mnie tam gierka ciekawi więc pewnie łyknie się na Steamie jak się tam pojawi.

Opublikowano

Te exy na pc to od którego roku liczysz? xDDD

A na PS4 od premiery U4 do grudnia bieda, zresztą ten last guardian też będzie biedą xD czyli czekamy do lutego.

Na xboxie od 22.11.2013 do dni dzisiejszego bieda i nie widać zmian na lepsze, a tu tylko jeszcze rok zostało tej niedo(pipi)anej konsolce.

Nie ma na PS4 a ja na PC nie gram więc od premiery QB 05.04 do końca roku jest w co grać, że tak powiem, na dniach najmocniejsze 64 w historii XBOX, później kapitalne FH3 za miecha GeoW 4 a na deser Dead Rising 4. A na szrota bez gier co tam ? sczuro-pies z PS3 i tyle ? 

beka xDDDDDDDDDDDDDDDD Yeti dalej zaklina rzeczywistość i siedzi 2013 roku, dobrze w bani widzę ma, kolejny rok kolejna lista marzeń, tak biedna ta konsola, że za dwa miechy nowa wychodzi a gier jak nie ma tak nie było xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Granie na PC w gry z PS4.

Jaki trzeba być casualem by tak robić?  :facepalmz:  Do tego na lapBocie w rodzialce 640x480 i detalach na low xD 

Opublikowano

Chodzi o tytuły które są dostępne na platformach Microsoftu, nie ma ich na PS4 a na PC nie gram bo mam od tego XBOX ONE.

Jakie te exy Ty chcesz ogrywać z PS4 na PC ? ta marna konsola ma tylko dwa które dają radę dobre BB i takie sobie Uncharted po raz 4 to samo i tych akurat na PC nie ma. Reszty gniotów typu SFV czy No man's sky nie liczę szkoda czasu na szambo ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Oglądanie gier na yt jakim casualem trzeba być żeby to robić?

Opublikowano

Raczej to wyplują na blaszkę,w końcu wydawcą jest KoeiTecmo. Inną kwestią jest,jak będzie z jakością portu bo z tym różnie bywa.

Osobiscie bym sie nie obrazil, to jest jedna z tych gier gdzie chcialbym aby jak najlepiej sie sprzedala zwiekszajac szanse na sequel.

Oglądanie gier na yt jakim casualem trzeba być żeby to robić?

Ofi to chlop pelen sprzecznosci, niby jutubowy casual, ale platyne w takim Dircie czy MGR wbil :reggie:

Opublikowano

Wiadoma sprawa,nowe ip, tematyka i sama rozgrywka nie do końca mainstreamowa więc im więcej platform na które by to wydali to więcej kasy i większa szansa na kolejne części.

Opublikowano

Jest też petycja o Horizon czy Spider-Mana (i kilka innych). Najlepsze było jak zebrali podpisy pod Bloodborne i wysłali ją na zły adres. Blacho-boty, ten sam poziom, idealnie dopasowują się do swoich gier i tego ich wspólnego ekosystemu, zielonego szamba. :kaz:

YETI zdecyduj się i choć przez chwilę pomyśl...Są klapy, są boty, są też klapo-blachy, czyli kasta podgraczowych kundli, które zjadają to co spadnie na posadzkę z cesarskiego pokrytego zielonym suknem stołu, ale takiej kategorii jak blacho-boty nie ma...przecież to nielogiczne :reggie:

Opublikowano

:dynia:

Obecnie lepiej sie opłaca kupić xboxa i ograć exy zamiast wymieniać ps4 na pro. Na uj to komu, ale tak szczerze podajcie chociaż jeden racjonalny powód po co sprzedawać ps4 i dopłacać 800zł do wersji pro :yao: ?

Przypomina się sytuacja z poprzedniej generacji kiedy to m$ wypial się na klientów po początkowej dominacji, a Sony pochyliło głowę i walczylo o klienta. Teraz sytuacja się odwróciła niestety.

Ja nie mam PS4. Po PS3, przesiadłem się na GTX660, a potem na 970.

Indyki i tytuły AAA ogrywam na PC. Ale jednak wypadałoby wymienić to czarne, zakurzone pudełko z napisem PS3 Slim.

Opublikowano

Grzybiarz, robisz tak:

1. Kupujesz ps4

2. Grasz w Bloodborne

3. Wystawiasz 10/10

4. Grasz w Uncharted 4

5. Wystawiasz 8/10

6. Chowasz ps4 do szafy

7. Czekasz na Luty 2017

8. Wzdychasz 

Opublikowano

Raczej tak:

1. Kupujesz PS4

2. Sprzedajesz PS4

3. Walisz facepalma 

Opublikowano

Przecież Ni-Oh z dzisiejszą polityką Tecmo doczeka się z 10 różnych wydań i portów. 

Opublikowano

Po konfie Sony, czułem takie wkur.wienie, że chciałem przejść do obozu Microsoftu. Zdradzić markę po osiemnastu latach?

Myślę, że byłoby to ciekawe doświadczenie. Słyszałem, że online na Xboxie jest lepszy. Tylko co z grami?

Odpalam Windows Store i mam Gearsy, Forzę. Więcej exów znajdę chyba na PS4?

Chyba to już dobry moment na kupno jakiejś konsolki, 3 lata minęły od premiery.

ps. trochę ten post zabrzmiał jak trolling, ale to co tam napisałem - to prawda.

Opublikowano

No i to jest idealny moment aby kupic ps4, ograc to co sie chce z niohem wlacznie o ile wyjdzie w lutym i sprzedac aby kupic na premiere tlou 2 ps5.

Opublikowano

wyebane w tego niaha, w lutym liczy się tylko persona i rukanie uczennic  :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.