Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Niebieskie przegrywy piszą o pierwszej połowie 2017 a sami od wiosny 2016 do wiosny 2017 nie mają w co grać, a jak już coś wyjdzie na szrota4 to najmocniejsze 6/10  xDDDD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 651,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

W przypadku ocen TLG będzie średnia w okolicach 75-79% i nie będzie to żaden powód do wstydu, bo dzisiejsi recenzenci nie rozumieją PRAWDZIWEJ SZTUKI.

Skoro nie rozumieja PRAWDZIWEJ SZTUKI, to skąd te oceny TLoU, Bloodborna, Journey czy Wiedźmina 3?

Ale dzieła sztuki xDDDDDD a dobra to starh mogłem się spodziewać głupiego postu.

Opublikowano

Skoro mazzeo podczas wiosny i lata siedzisz w ciepełku przy grillu i zaczynasz grać w gierki dopiero na jesień to masz tak dużo zaległości, że nie zdążysz ich ograć do początku następnego ciepełka przy grillu w lutym   :cebula:

Trzeba mieć upośledzenie umysłowe by kupować gry premierowe dla samego kupowania, byleby mi splusikowali w zakupach growych, bo kupiłem byle co, byle było na premiere.

Zmień obóz, bo w ciągu roku na Xszambie poza paroma DOBRYMI gierkami nie ma nic. A SONY ma większość sztosów a reszta to DOBRE gry z przyzwoitym frame'ratem. Biblioteka jest ogromna.

#VRnikogo

Opublikowano

wlasnie Bluber jak tam vita? przyslal ci aby jakies gierki i masz co na niej odpalic czy musisz od rayosa zebrac?

mam wyśmienitą persone 4 oraz kupione kilka gierek na ps storze, rajosa wyrucham za jakieś crapy, które mogę ograć na pc w lepsze jakości, ale tak ogolnie vita spoko gdyby jeszcze miała gry

Opublikowano

atencjusz temat zalozyl przeciez a nie ja xDDD

Opublikowano

wiedzmin 3 dzielo sztuki xd

Opublikowano

papiez, malysz, wiedzmin - swieta trojca nieskalana polski 

Opublikowano

Jezu co ten Spancer :banderas: najpierw genialny Horizon 3 z średnią 92,3% pózniej do wstecznej wskoczyła Bayonetta z średnią 90% a jeszcze wczesniej niesamowity John Marston z średnią 95% a teraz jeszcze wyśmienite Gears of War 4 średnia 85,6% na grube miesiące grania w cudownym community a w grudniu wyśmienity deser do co-opa w postaci Dead Rising :o b a m a:

Ah jeszcze najlepszy Final poprzednej generacji czyli Lost Odyssey z poprawionym frameratem ZA DARMO :fgs:

Do tego świetna sprzedaż w UK o 1000% boostująca sprzedaż w stosunku do poprzedniego modelu, piękna konsola z odtwarzaczem ULTRA bluray (a nie biedacki streaming z netflixa) z HDRem, który działa. Z poprawionym padem i nie wyglądajcym jak chinski plastik z baterią na 4h.

A na ps4? Bundle z Codem. Haha boże jaki przegryw.

XBOX = Jakość, pełno exów, za(pipi)ista społeczność

szrot4 = biedota, 2005, brak gier, konsole ulepione z krowiego łajna, gimbaza i janusze do pykania w fife i assassyny

Pierw FH3 Mesjasz, teraz GOW4 Mesjasz, brawo MS! :)

a tymczasem gry na okulary dla upośledzonych zbierają gorsze oceny niż gry na kinecta swego czasu, miała być rewolucja mamy kolejne 3D, Move od $ony do grania w Ponga :dynia::dynia::dynia:

:hi:

Tyle dobroci juz na xboxie a jeszcze przed nami tyle :banderas:

A klapy jak zwykle ból i rozczarowanie

:mocking:

Opublikowano

Wiedzmin 3, bardzo dobra gra, takie 9-/10.

PS. Jednak ktoś czyta posty daddiego, oczywiście są to tylko boty, którym ten stek bzdur pomaga przetrwać w tej trudnej rzeczywistości :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Skoro mazzeo podczas wiosny i lata siedzisz w ciepełku przy grillu i zaczynasz grać w gierki dopiero na jesień to masz tak dużo zaległości, że nie zdążysz ich ograć do początku następnego ciepełka przy grillu w lutym   :cebula:

Trzeba mieć upośledzenie umysłowe by kupować gry premierowe dla samego kupowania, byleby mi splusikowali w zakupach growych, bo kupiłem byle co, byle było na premiere.

Zmień obóz, bo w ciągu roku na Xszambie poza paroma DOBRYMI gierkami nie ma nic. A SONY ma większość sztosów a reszta to DOBRE gry z przyzwoitym frame'ratem. Biblioteka jest ogromna.

#VRnikogo

Ma pieniądze to sobie kupuje. Nic Ci do tego oFi 

atencjusz temat zalozyl przeciez a nie ja xDDD

http://www.psxextreme.info/topic/113879-pom%C3%B3%C5%BC-ficusiowy-wylecz-go-z-raka/page-2

A te posty to niby dla beki? Jaaaaasne  :sorcerer:

Opublikowano

On the subject of ReCore, Spencer went on to say that he wished the game had been received better; some reviews were a "little harsh," he said. He also suggested that some reviewers scored it lower than the average specifically to increase site traffic. But at the same time, he said the review scores are not necessarily a reflection of the game's importance to Microsoft. Also, the game is "selling well" and gamers are receiving it positively. "The gamers' response to the game has been positive, which is the most important thing," he said.

http://www.gamespot.com/articles/xboxs-jab-at-ps4-pro-is-not-part-of-a-console-war-/1100-6444220/?ftag=GSS-05-10aab8e&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=57f5cc4304d30133bc6e1394&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

Nie wklejam całego, bo za długie, ale damage control dobry.

Spencer potem dodał, że Obama zrobił 9/11.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Wszystko się zgadza

Opublikowano

Całe szczęście, że spencer założył swój własny serwis do ocenienia gier, Windows Central.
xDDD

Opublikowano

$ony też ma gamespota. Co w tym złego?

Gamespot tacy fanboje Sony, a dali The Last of Us 8/10. 

Opublikowano

Bez honoru zapomina jak to jarał się, że jakiś plejstejszynsajt wystawił 8/10 The Order?

On the subject of ReCore, Spencer went on to say that he wished the game had been received better; some reviews were a "little harsh," he said. He also suggested that some reviewers scored it lower than the average specifically to increase site traffic. But at the same time, he said the review scores are not necessarily a reflection of the game's importance to Microsoft. Also, the game is "selling well" and gamers are receiving it positively. "The gamers' response to the game has been positive, which is the most important thing," he said.

http://www.gamespot.com/articles/xboxs-jab-at-ps4-pro-is-not-part-of-a-console-war-/1100-6444220/?ftag=GSS-05-10aab8e&utm_campaign=trueAnthem:+Trending+Content&utm_content=57f5cc4304d30133bc6e1394&utm_medium=trueAnthem&utm_source=twitter

No akurat w tym fragmencie co wkleiłeś to wszystko się zgadza. Chyba nie zrozumiałeś do końca co tam jest napisane - powiedział, że niektóre portale oceniały niżej od średniej (średniej dla tej gry, np. większość dawała 7/10, a kilka serwisów np. 3/10 czy 4/10) żeby zwiększyć ruch na stronie. Takie praktyki są powszechne i dotyczy to każdej gry, która pojawia się na rynku. A reszta to gadka, że oceny były trochę surowe i że wrażenia graczy są pozytywne.

Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to raczej ok wnioski + stwierdzenie oczywistych oczywistości.

Opublikowano

Bez honoru zapomina jak to jarał się, że jakiś plejstejszynsajt wystawił 8/10 The Order?

No akurat w tym fragmencie co wkleiłeś to wszystko się zgadza. Chyba nie zrozumiałeś do końca co tam jest napisane - powiedział, że niektóre portale oceniały niżej od średniej (średniej dla tej gry, np. większość dawała 7/10, a kilka serwisów np. 3/10 czy 4/10) żeby zwiększyć ruch na stronie. Takie praktyki są powszechne i dotyczy to każdej gry, która pojawia się na rynku. A reszta to gadka, że oceny były trochę surowe i że wrażenia graczy są pozytywne.

Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to raczej ok wnioski + stwierdzenie oczywistych oczywistości.

Które serwisy i na podstawie jakich informacji król wyciągnął te wnioski? 

Opublikowano

$ony też ma gamespota. Co w tym złego?

Gamespot tacy fanboje Sony, a dali The Last of Us 8/10. 

To i tak dobra nota bo Girsom 1 dali 6/10. Czyli mniej niż kiepskim Judgment 7+.

Rok czasu czekania a jest tak samo hehe.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Nie no jak już dostawać eksy to zdecydowanie luty/kwiecień >>> paździerz/listopad. Przecież teraz od chuya gier wychodzi, dwie w tą czy tą różnicy nie robi.

Opublikowano

O yeti widzę dalej w 2013 roku siedzi.

Teraz tak się gra, widziałeś kiedyś takie cyferki w ogóle ? czy to Twój pierwszy raz ? 

gj2mG1o.jpg

Mam nadzieje, że to troll, czy Soul serio myśli, że jego xbon wyświetla grę w takiej rozdzielczości i fps?

Soul gra w 1080p jego telewizor skaluje mu to do 4K dorzuca to tego HDR'a jak na ONE to i tak jest lepiej niż na Twoim PS4 w domu 

Opublikowano

Wiedzmin 3, bardzo dobra gra, takie 9-/10.

PS. Jednak ktoś czyta posty daddiego, oczywiście są to tylko boty, którym ten stek bzdur pomaga przetrwać w tej trudnej rzeczywistości :yao:

No lepsza niz przehypowane i (pipi)owo zoptymalizowane bloodborne, które do 1 soulsow nawet nie ma startu.
Opublikowano

chyba ty nie masz startu dziecko

Opublikowano

Powiedział tym z awaterem w czerwony sweterek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.