Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Fanek jak się dowiedział, że Neo nie będzie takie uber mocne to uciekł z forumka. Żal mi czasem ludzi z klapkami na oczach. Ja jestem fanem PlayStation od zawsze ale teraz całe to Neo wychodzi na zbędny bajer. Nawet 4k będzie tylko jako skalowanie a Scorpion obsłuży 4k tylko pytanie czy już w standardzie HDR. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ale przecież według tego wycieku, nic sie nie zmieniło pod względem podzespołów o których się plotkowało 2 miesiące temu. Miały być 4 terafanki i są, wiec wtf?

Opublikowano

No wiesz, ja jednak myślałem, że ta nowa lista to będzie solidny upgrade.

Opublikowano

Tak to jest jak się wierzyć w majaki ludzi których pierwsza konsola jest ps4.

Opublikowano

Dobra pora podkopać forumowe lo.re; Fanek ma ponad 30 lat, miał psxa i aż do czasów VIII gen. grał wyłącznie na pc. 

Opublikowano

No wiesz, ja jednak myślałem, że ta nowa lista to będzie solidny upgrade.

No jak się nie ma pojęcia o technologiach i procesach produkcji, to się wierzyło w bajki dla dzieci, typu:" dowalą mocniejszy procek, bo scorpio"

xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Myślę, że Horizon 2 na PC sztywniutko zamknie mordeczki malkontentom :cool: :czesc:

Opublikowano

Dobra pora podkopać forumowe lo.re; Fanek ma ponad 30 lat, miał psxa i aż do czasów VIII gen. grał wyłącznie na pc. 

a logując się na forumek odgrywa rolę gimnazjalisty naiwnego i głupiego jak dziecko

Opublikowano

30 lat a pisze jak dzieciak. Obwiniam system polskiego szkolnictwa ;)

Opublikowano

Powiedział gość, co kupuje każą s(pipi)inę na ps4

:sorcerer:

Żeby tylko x-złom miał takie s(pipi)iny jak Bloodborne czy U4, to już by stał u mnie w pokoju, ale po co mi chvjowa konsola z chvjowymi grami? :reggie:

Opublikowano

Niektórzy to widzę mają problemy :yao:

Opublikowano

A pewnie,że kupimy Scorpiona! A co...mamy kupować o połowę słabszą Neożałość? :yao:

Lepiej sobie kup PC o wydajności 6tfl, w czasie premiery skarabeusza pewnie będzie tańszy od tej kolejnej s(pipi)iny spencera. Gry będziesz miał te same, a nawet więcej bo dojdzie steam.

Akurat ty don i czaruś, kupicie każdą spierdoline od Spencera, więc ogólnie mam to gdzieś. Konsola bez exó już czeka, gwiazdka 2017 będzie wasza, znów najgorsze wersje exów, bo te lepsze do ogrania na Windows 10. A do tego czasu te hity co zostały pokazane na e3, z których nawet boty kręciły bekę.

Ale co Ty do mnie człowieczku startujesz z takimi słabymi tekstami :P W realu koks stawiający domy z gliny, a w necie zachowuje się jak pudel szczekający na dobermana. Chyba zapominasz, że to ja gram na czym chcę, a Ty jak gimbus jarasz się gierkami w które nie grasz, ale pod warunkiem, że wychodzą na PS i to Ty wciągasz wszystko co Sony zaserwuje. Takie życie psychofana Sony żyjącego z ciasnym słoikiem wciśniętym na głowę. 3 lata pisania o jakiś terafankach na PS4, a teraz grunt spod stóp ucieka bo terafanki będą gdzie indziej  :reggie:

Kto to pisze, pierwsza papuga i pracownik microsoftu, który w czasach zapowiedzi xbona bronił wszystkich kretyńskich decyzji idiotów z redmond. Poproś swojego pracodawca o podwyżkę i nasmaruj dupę większą ilością wazelinki, psychofanie, no i ciesz się tych terafanków, szkoda że nie będziesz miał exów, ale cyferki wystarczą, aż do zapowiedzi PS5. :yao:

Opublikowano

A pewnie,że kupimy Scorpiona! A co...mamy kupować o połowę słabszą Neożałość? :yao:

Lepiej sobie kup PC o wydajności 6tfl, w czasie premiery skarabeusza pewnie będzie tańszy od tej kolejnej s(pipi)iny spencera. Gry będziesz miał te same, a nawet więcej bo dojdzie steam.

Akurat ty don i czaruś, kupicie każdą spierdoline od Spencera, więc ogólnie mam to gdzieś. Konsola bez exó już czeka, gwiazdka 2017 będzie wasza, znów najgorsze wersje exów, bo te lepsze do ogrania na Windows 10. A do tego czasu te hity co zostały pokazane na e3, z których nawet boty kręciły bekę.

Ale co Ty do mnie człowieczku startujesz z takimi słabymi tekstami :P W realu koks stawiający domy z gliny, a w necie zachowuje się jak pudel szczekający na dobermana. Chyba zapominasz, że to ja gram na czym chcę, a Ty jak gimbus jarasz się gierkami w które nie grasz, ale pod warunkiem, że wychodzą na PS i to Ty wciągasz wszystko co Sony zaserwuje. Takie życie psychofana Sony żyjącego z ciasnym słoikiem wciśniętym na głowę. 3 lata pisania o jakiś terafankach na PS4, a teraz grunt spod stóp ucieka bo terafanki będą gdzie indziej :reggie:

Kto to pisze, pierwsza papuga i pracownik microsoftu, który w czasach zapowiedzi xbona bronił wszystkich kretyńskich decyzji idiotów z redmond. Poproś swojego pracodawca o podwyżkę i nasmaruj dupę większą ilością wazelinki, psychofanie, no i ciesz się tych terafanków, szkoda że nie będziesz miał exów, ale cyferki wystarczą, aż do zapowiedzi PS5. :yao:
Namawiasz mnie YETI na blacharskie wynaturzenie??! Czy Ty się chłopie naprawdę dobrze czujesz?
Opublikowano

Jeti juz sie nie kompromituj bardziej. Wystarczy, ze jestes forumowym posmiewiskiem i nikogo nie obchodzi co masz do powiedzenia :)

Opublikowano

Mikrosoft śmiało prze ku przyszłości, ku nowej generacji grania:

http://www.ppe.pl/news/44999/microsoft-tworzy-bestie-project-scorpio-dostarczy-rozgrywke-w-4k-i-firma-widzi-w-tym-szanse.html

A co u klapów? Wstecznictwo, stagnacja i guvno rozmazano-rozbełtane na porcelanowej ściance klopa :kaz:

Nową generację konsol w 2017 roku zaoferuje tylko i wyłącznie firma Microsoft :reggie:

Nawet mi was klapki nie żal :yao:

Opublikowano

W 2017? Scorpio wychodzi już w styczniu?

Beka trochę jarać się sprzętem o którym (pipi) wiadomo i wyjdzie za ponad rok.

Opublikowano

Holiday 2017. Perspektywa jest bardzo bliska :banderas:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

W 12 krajach bez Onionland :pawel: u nas może w połowie 2018r

Opublikowano

W 12 krajach bez Onionland :pawel: u nas może w połowie 2018r

W przypadku Scorpio nie będę się pipał po szczypie jak to było w przypadku XOne, kiedy cierpliwie czekałem na polską premierę. Skorpiona wezmę od razu, prawdopodobnie z Francji :banderas:  X360 też sprowadzałem przez prywatnego handlarza z Niemiec w lutym 2006. Mam tylko nadzieję, ze da się Scorpio kupić w dniu premiery, w odróżnieniu od X360, którego zakup w dniach premiery (listopad 2005) graniczył z cudem  :pechowiec:

Opublikowano

Fanek jak się dowiedział, że Neo nie będzie takie uber mocne to uciekł z forumka. Żal mi czasem ludzi z klapkami na oczach. Ja jestem fanem PlayStation od zawsze ale teraz całe to Neo wychodzi na zbędny bajer. Nawet 4k będzie tylko jako skalowanie a Scorpion obsłuży 4k tylko pytanie czy już w standardzie HDR.

Mnie natomiast ciekawi jak potoczy się walka cenowa. Sony pewnie pod koniec 2017 na zlość Microsoftowi obniży cenę Neo (tak jak kiedyś MS zrobił gdy wyszło PS3), a Scorpion może być drogi. A jak wiadomo, w walce o klienta masowego cena gra istotną rolę. Neo może być słabsze, ale Sony i tak będzie sprzedawać więcej konsol.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Neo może być słabsze ale Sony będzie miało ~rok przewagi. Gdy MS miał rok przewagi to każdy pamięta jak to się dla Sony skończyło, z pozycji lidera gonili MS przez praktycznie aż do końca. A w tym przypadku to Sony startuje z pozycji lidera i będzie miało rok przewagi. Pytanie tylko czy MS w końcu zapowie Scorpio jako next gena czy nadal będą pieprzyć o zacieraniu granic itp.

Opublikowano

rok przewagi, nizsza cena, pozycja lidera na rynku, tytuly eksluzywne, devi wewnetrzni potrafiajacy robic grafike (nawet jesli gierka nie bedzie w pelnym 4k to Santa Monica, Naughty Dog czy GG dostarcza takie cuda graficzne, ze roznica mocy na korzysc Skorpiona bedzie nie do zauwazenia, tym bardziej ze tam z tego co pisza ma byc wymuszane pelne 4k)

a microsoft - rok straty, wyzsza cena,marka xbox spychana na margines, kazdy tytul do ogrania na win10, devi wewnetrzni ktorzy nie potrafia robic grafiki

sony znowu pozamiata i bedzie to samo co teraz - sprzedazowo, liczba exow, liczba dobrych exow, jedyne co sie zmieni, ze teraz boty beda krzyczec ale mamy mocniejszy plastik ale mamy 6terafankow

Opublikowano

Ze Scorpio beda celowali w ~40 mln pierwszych nabywcow PS4/Xone, ktorzy na przelomie 2017 i 2018 beda juz myslec o nowym, duzo mocniejszym sprzecie. Moga sie dobrze wstrzelic z ta premiera. A o nowej generacji to zadecyduja mozliwosci sprzetu, a nie to co beda mowic. Zacieranie granic i kompatybilnosc az do X360 to dobry bet biorac pod uwage popularnosc BC na Xone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.