Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Równie dobrze by się seria mogła skończyć na trójce bo potem to już było tylko gorzej. Kojima mógł się skupić nad nowym ZoE albo remake'iem Policenautus/Snatchera,a  nie wcielać w życie kolejny raz swoje głupie pomysły w kolejnych MGSach.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 675,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ja przepraszam bardzo, ale po co wracać do tematu gry, która skończyła się w 2000 roku?

Opublikowano

Ja przepraszam bardzo, ale po co wracać do tematu gry, która skończyła się w 2000 roku?

Wszystko lepsze niż rozmowa o szrotach na SzambieX z fifką w zestawie, gdzie wszyscy już ziewają czytając to.

MGS3>MGS4>MGS2>MGS>MGSV:GZ>MGS:PW>MGSV:PP

MGR:R nie wliczam bo to zupełnie inna gra.

Swego czasu chciałbym, żeby w polsce była nocna premiera i kopie Phantom Pain sprzedał mi koleś przebrany za Snejka albo laska za Quiet. Szkoda, że japonia w dopie europe. Tylko ten rak z ameryki napływa do polski w postaci Call of Mass effect :pechowiec:

Opublikowano

SLxiM6G.jpgco za pedalstwo

Opublikowano

Moglibyscie juz przestac pyerdolić po raz pyerdyliasty na temat który MGS jest da best? Ta seria jest już martwa, nie ma jej...

To jak będzie?

2gvrmhg.gif

Opublikowano

pogadajmy o serii cod, ciagle zywa i w formie, jak tam najnowsza porcja raka? fajnie sie gra po polsku?

Opublikowano

Wszystko lepsze niż rozmowa o szrotach na SzambieX z fifką w zestawie, gdzie wszyscy już ziewają czytając to.

Racja, jeszcze byśmy zeszli na temat szrotów remasterów na trójnoga pro i w ogóle kaplica

Opublikowano

1=3=Ground Zeroes, później ostatnie dwa chaptery z 4,   reszta moglaby nie istnieć, a  już szczególnie spełnienie marzen metro seksualnych graczy, czyli Gaiden i ta fabula podana w najgorszej możliwej formie, już wole ogladac 8 h cutscenek, z Guns of patriots, gdzie co drugie slowo to nanomaszyna.

Opublikowano

Najlepszy gameplay miała 4, tutaj zgadzam się z berlinkiem, przechodziłem to na youtubie i przynajmniej nie musiałem się męczyć z drewnianym sterowaniem i czuć zażenowania srając do beczek i kartonów

Opublikowano

Moglibyscie juz przestac pyerdolić po raz pyerdyliasty na temat który MGS jest da best? Ta seria jest już martwa, nie ma jej...

To jak będzie?

2gvrmhg.gif

Jak to przeciez najnowszy mgs nadchodzi z zombiakami.

Opublikowano

Piątka ma najlepszy gameplay ale gowniany game design. Robienie zachodniego sandboxa z jap archaizmami? No nie wyszło. Nikt tej gry juz nie pamięta oprócz bezbeka ofiego reszta ma w pamięci trailery

Opublikowano

Widzę pogoda do doopy, bo aż 3 strony naj.ebane w tym temacie od rana w sobote :cool:

Opublikowano

Piątka ma najlepszy gameplay ale gowniany game design. Robienie zachodniego sandboxa z jap archaizmami? No nie wyszło. Nikt tej gry juz nie pamięta oprócz bezbeka ofiego reszta ma w pamięci trailery

ehhh...

Opublikowano

nie koncze praktycznie gier drugi raz, a kazdego mgsa potrafilem konczyc po razy nascie, za wyjatkiem piatki, ktorej nie potrafilem nawet raz skonczyc, mogliby dac w patchu opcje by grac tylko te 10misji gdzie serio jest fabula

Opublikowano

A ja mimo wszystko ciepło wspominam Phantom Pain. Wiadomo, że fabularnie nie wyszło tak jak powinno no ale gra ma kilka fajnych fabularnych motywów. Oprócz tego fenomenalny gameplay. Stealth, który dawał niesamowitą frajdę i chciało się wszystko rozkminiać na spokojnie. Spoglądanie na mapę, zaznaczanie wrogów, obezwładnianie ich. Czyszczenie kolejnych miejscówek czy zbieranie surowców w ogóle mnie nie nudziło. Samo ulepszanie bazy dawało sporo frajdy, szczególnie jak dobierałeś odpowiedni personel do poszczególnych filii. Nie można zapomnieć o fenomenalnej muzyce z kaset magnetofonowych. Zresztą poznawanie L-O-R-E za pomocą właśnie słuchania kaset to jeden z fajniejszych pomysłów w grach wideo. Bardzo podobne do czytania opisów przedmiotów w Soulsach aby poznać historię danej osoby, lokacji czy wydarzenia. 

No tylko gdyby tak dokończyli grę fabularnie zamiast zostawiania niedokończonych epizodów to już byłoby cudownie. :frog:

Pamiętacie akcje jak dauny z gejonly wysyłali spoilery na pw jakimś kodem? XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

TPP byl za(pipi)ista gra, ale slabym MGSem.

Opublikowano

ewentualnie mial go nazwac mgs peace walker 2

Opublikowano

Trailery z piątki to najlepsze co wyszło z tej gry. Obejrzy człowiek te filmiki i ma "fabułę" V z głowy.

Opublikowano

xdddd jak mozna w ogole podawac MGS4 jako jakikolwiek argument za PS3 xD

jeszcze zeby to bylo PS4 ze nawet NMS trzeba sie jarac bo inaczej nie ma czym, ale PS3 ma wystarczajaco duzo sztosow zeby sie bronilo bez wspominania tego dziwactwa

Opublikowano

Smutne.

Opublikowano

Ja dla MGS4 kupiłem PS3.

Ja dla Soul Calibura kupilem Dreamcasta na premiere to jest powod.

Opublikowano

Najlepszy w MGSV i tak jest trailer drugiego rozdziału, który spoileruje całą (do tego krótką) fabułę. Tylko Kojima mógł to wymyślić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.