Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Grałem w GOW4 na HC i tam mnie typ na szybkości dobijał po obaleniu a to, że tego na normalu nie robią to chyba rzecz oczywista, w końcu to normal. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Widzę dalej ciągniemy ten śmieszny temat?

Granie na padzie w FPS=granie na klawiaturze w bijatyki 

Opublikowano

To jest prawdą wyłącznie jeśli chodzi o multiplayer i ceni się skuteczność ponad komfort gry rozłożonym na wygodnej kanapie, z padem w dłoni. Feeling gry w single player na dobrym padzie z triggerami, naśladującymi spusty, oraz wibracjami przy oddawaniu strzału jest nieporównywalnie przyjemniejszy

ale jak chcecie możecie sobie dalej udawać single player e-sportowców, zgarbionych na taborecie przed 15' crt 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

aaa, i znowu ten sam argument "wygody". i pewnie wkladasz plyte do konsoli i grasz :D

Opublikowano

ale ja nie piszę o multiplaterze, bo tu przyznaje ci rację.... w konsolowych tytułach, które dopuściły do siebie patologię w postaci wspólnych serwerów z użytkownikami myszek.

w single player, gdzie aspekt rywalizacji praktycznie nie istnieje nie jest to zwyczajnie wygodniejsze? 

Opublikowano

2r3w650.jpg

Właśnie sobie przypomniałem, że kiedyś grałem za pomocą myszki i klawiatury...

Opublikowano

Jestem dorosłym człowiekiem, posiadam mocnego kompa oraz gejmingową myszkę. Jednak autentycznie odrzuca mnie gdy próbuje grać na sprzęcie, który na codzień służy  mi do kreślenia w cadzie czy modelowania w 3dsmaxie

Opublikowano

Na chui ta rozmowa. Na konsolach wszyscy grają na padach więc czy jest szybciej/precyzyjniej/inaczej niż na myszce każdy ma to głeboko w jelitach bo ma w dłoniach to samo i z takimi samymi możliwościami. 

Opublikowano

Na konsolach wszyscy grają na padach

No nie tak do konca wszyscy, sporo osob p(pipi) na myszkach.

Opublikowano

A nie jest to jakoś filtrowane przez serwery?

Ja tu mowie o tego typu wynalazkach: http://www.brookfpssniper.com/img/features.png

- Turn on the “Anti Recoil” function automatically to increase the accuracy rate of weapon shots.

- Turn on the “Rapid Fire” function automatically to increase the bullets fired up to 60%.

Na youtubie nie brakuje filmikow ktore pokazuja jak to dziala i mozna zobaczyc ze jest na to rynek niestety.

Opublikowano

A nie jest to jakoś filtrowane przez serwery?

A da się jakoś filtrować konstrukcje które emulują działanie pada, technicznie będąc myszką?

Opublikowano

Na konsolach wszyscy grają na padach

No nie tak do konca wszyscy, sporo osob (pipi) na myszkach.

Ale trzeba mieć w chu,j smutne zycie żeby grać na konsoli przy pomocy myszki i klawiatury xdddddd normalnie jak średniowiecze :yao:

Opublikowano

Gry mogą być dostosowane pod pady lub pod myszki. Pamiętam kilku gości co próbowało grać na myszce i klawiaturze w BF3 na PS3 i jakoś nie szło im wybitnie, zagrali na padzie i od razu inni gracze. Stawiam więc, że Dice wyważa sterowanie pod kontroler, podobnie jak inni producenci. Pomijam fakt już tu wspomniany, że gracze mają ten sam wybór akcesoriów. Większość na konsolach gra na padzie, niektórzy na wynalazkach jak powyżej.

Dwie istotne rzeczy. Po pierwsze, na padzie można grać skillowo, podobnie jak na myszce. To wymaga zupełnie innego rodzaju skilla. Nie wiem dlaczego niby  pewne rzeczy wykonywalne łatwiej na myszce i klawiaturze, oznaczają jakiś wymiernik skilla. Druga sprawa, to że obecnie competetive multiplayer ustępuje team multiplayer. CS jest trochę hybrydą, dlatego nadal jakoś się trzyma, choć tam jest sporo z competetive'a. Teraz trendy idą jednak w grę mocno zespołową i gry które dzielą graczy na role/klasy. Zbliża to esport to prawdziwego sportu i lepiej się to ogląda - stąd popularność takich gier jak MOBA, czy fps-ów jak Overwatch. Wygrywa wtedy zespół a nie to kto szybciej walnie komuś headshota. Dlatego moim zdaniem ta dyskusja o padzie lub myszce i klawiaturze powoli robi się archaiczna, sztuczna i niepotrzebna...

Opublikowano

Co z prosikiem nie tak? Proszę w pigułce bo czasu na przeglądanie recek nie mam a do tematu o prosiaku wolę nie wchodzić. Za duże stężenie raka na metr kwadratowy.

http://m.ppe.pl/news/47390/cnet-rozczarowany-grafika-na-ps4-pro-jest-problem-by-dostrzec-roznice-miedzy-ps4-a-ps4-pro.html

Pierwsze gry nie przyprawiły nas o opad szczęk. W istocie mieliśmy problem, by w ogóle dostrzec różnice między grami na Pro i na zwykłym PS4

Trzeba czekać na 6TERAFUCKINGFLOPÓW SCOPRPIONA    :banderas:

Opublikowano

Gry mogą być dostosowane pod pady lub pod myszki. Pamiętam kilku gości co próbowało grać na myszce i klawiaturze w BF3 na PS3 i jakoś nie szło im wybitnie, zagrali na padzie i od razu inni gracze. Stawiam więc, że Dice wyważa sterowanie pod kontroler, podobnie jak inni producenci. Pomijam fakt już tu wspomniany, że gracze mają ten sam wybór akcesoriów. Większość na konsolach gra na padzie, niektórzy na wynalazkach jak powyżej.

Dwie istotne rzeczy. Po pierwsze, na padzie można grać skillowo, podobnie jak na myszce. To wymaga zupełnie innego rodzaju skilla. Nie wiem dlaczego niby  pewne rzeczy wykonywalne łatwiej na myszce i klawiaturze, oznaczają jakiś wymiernik skilla. Druga sprawa, to że obecnie competetive multiplayer ustępuje team multiplayer. CS jest trochę hybrydą, dlatego nadal jakoś się trzyma, choć tam jest sporo z competetive'a. Teraz trendy idą jednak w grę mocno zespołową i gry które dzielą graczy na role/klasy. Zbliża to esport to prawdziwego sportu i lepiej się to ogląda - stąd popularność takich gier jak MOBA, czy fps-ów jak Overwatch. Wygrywa wtedy zespół a nie to kto szybciej walnie komuś headshota. Dlatego moim zdaniem ta dyskusja o padzie lub myszce i klawiaturze powoli robi się archaiczna, sztuczna i niepotrzebna...

Mendrkowi ktoś zhakował konto?

Opublikowano

mendrek pewnie zatrzymal sie na etapie myszek z metalowa kulka i czyszczeniem patyczkiem do uszu roleczek w srodku, stad ten post

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

dyskusja moze jest niepotrzebna, jednak nadal nie zmienia to faktow. podstawa esportu w fpsach jest operowanie narzedziami a nie zabawkami. 

zauwazyliscie ze potraficie pieknie trzymac sie za raczki kiedy macie wspolnego wroga? za chwile pewnie dojdzie do lepkich rekoczynow wsrod niektorych. [grzybiarz]no dalej, dajcie sobie buzi. z jezyczkiem [/grzybiarz]

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

dyskusja moze jest niepotrzebna, jednak nadal nie zmienia to faktow. podstawa esportu w fpsach jest operowanie narzedziami a nie zabawkami. 

zauwazyliscie ze potraficie pieknie trzymac sie za raczki kiedy macie wspolnego wroga? za chwile pewnie dojdzie do lepkich rekoczynow wsrod niektorych. [grzybiarz]no dalej, dajcie sobie buzi. z jezyczkiem [/grzybiarz]

skoro gry maja bawic, bo sa rozrywka to operowanie w nich narzedziami wydaje sie byc mocno chybionym pomyslem.

Opublikowano

no niestety Najtmer nadal nie ogarnia, że większość świata gra dla przyjemności, a nie dla e-sportu i nie utożsamia shooterów głównie z pvp

granie w shootery na padzie XDDDDDD

a ić pan fhuj z graniem w takiego HL2, czy Bioshocka zza biurka

Opublikowano

mam na myśli konsole od czasów VI generacji. wolisz napjerdalać 1000 h w to samo guwno, czy smakować dobrze poprowadzony single player?

jeśli jestem w mniejszości, to mi smutno, ale wtedy zamiast argumentu o większości mogę wytoczyć ten o rozumie i godności człowieka

Opublikowano

granie na pc jest smutne w chuy

tam kazdy cisnie w overwatcha lub cs'a albo farmi karty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.