Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 642,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak, tylko nie ma to jak yebać ostro po graczach i sony, że takie złe i w ogóle, a potem pootwierali gały oczne graczy microsoft jakie Sony megatony na konfie zayebało, typowa hipokryzja, najgorszy sort gracza :/

Edytowane przez Faka

Opublikowano

A ps4 przyda się teraz bo:

-ms dla mnie nie ma nic na początek roku (halo wars nie dla mnie)

-sony daje nier, horizon zero dawn, yakuzy,

-z chęcią sprawdzę parę gierek, miedzy innymi tlg, untildown, beyond two soul i parę mniejszych gierek

-mam do ogrania bloodborne

-no i zapowiedzi chociażby spidermana i days gone

Dalej twierdzicie, że nie opłaca się brać ps4 przed wyjściem moich ukochanych gier?

Opublikowano

Mazzeo w końcu ograsz crasha!

:kaz:

Opublikowano

-z chęcią sprawdzę parę gierek, miedzy innymi tlg, untildown, beyond two soul i parę mniejszych gierek

Dalej twierdzicie, że nie opłaca się brać ps4 przed wyjściem moich ukochanych gier?

Teraz? Absolutnie sie nie opłaca. Ja to dopiero po wyjściu NioH-a zacznę myśleć o prosektorium...

Opublikowano

giphy.gif

Odnośnie obozu xbox, ładnie to wygląda jak przymierzają się do kupna konsoli PS4 XD

Opublikowano

Jeszcze jak.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

W tym roku sony na e3 pokazało mi nowego god of wara, teraz na psx pokazują the last of us part 2. Kocham mojego xboxa i halo, ale kuuuurrrreewwaaa biegnę po ps4 i remastery gow3 i tlou bo mnie hype rozerwie na strzępy!!!!

Spokojnie, bo do premiery TLOU2, FFVII Remake i Shenmue 3 to zejdziesz nam z nadmiaru hajpu. Masz jakieś 3 lata jeszcze, spokojnie :usmiech:

Opublikowano

giphy.gif

Odnośnie obozu xbox, ładnie to wygląda jak przymierzają się do kupna konsoli PS4 XD

Wyglada to fatalnie jeśli mówimy o tej konsoli (PS4). Można powiedzieć, że jej w ogóle już nie kupię nigdy, bo żeby teraz kupić zwyklaka a nie prosiaka to musiałbym skoczyć z wieży (z trampoliny za nisko) do basenu bez wody centralnie prostopadle na główkę. PS3 miałem w poprzedniej generacji zdecydowanie szybciej i miałem o wiele więcej ciekawych gier do ogrania. A na dzień dzisiejszy co? Od biedy mod do Dark Souls i Kapiszonczarted 4. Ta ostatnia nie dlatego, że jakoś szczególnie mnie jara, bo nie jara, ale skoro zagrałem w poprzednie części serii to wartałoby poznać jej zakończenie z kronikarskiego obowiązku :reggie:

Opublikowano

każdy inteligentny człowiek czyli xbot nie ma żadnych oporów przed posiadaniem pudełka sony, . Obecnie w kolekcji mam ps3, ps vite i psp, a ps4 kupie  gdy wyjdzie wreszcie coś wartego uwagi tj. w okolicach premiery tlou 2

To klapy są tak upośledzone, że kupienie zabawki do grania utożsamiają z podpisywaniem jakiegoś cyrografu, który wyłącza trzeźwe myślenie do końca życia i zarażając ich przy tym autyzmem

Edytowane przez asax

Opublikowano

Każda konsola ma coś do zaoferowania.

Tylko że PS4  patrząc relatywnie na to ile czasu jest na rynku ma wyjątkowo mało do zaoferowania...

Opublikowano

PS4 ma do zaoferowania jedynie obietnice

Opublikowano

Każda konsola ma coś do zaoferowania.

Ps4 jak zwykle do zaoferowania ma zapowiedzi gier xD

Sony dobrze rucha klapow w tym roku jaranko crashem i the last of us, a rok temu shenmue i ff VII xD

Opublikowano

A xboty jaranko halo wars xdddddddddd ludzkie guwno

Opublikowano

ludzkie guwno

photo-thumb-46493.png?_r=1479419591

Opublikowano

Botki kupują inne konsole dla gier których jeszcze nie ograły. Straszne, jak to świadczy o obozie Xbox'a? Bardzo dobrze, przynajmniej nie są ograniczeni jak przeciętni posiadacze PS.

Najlepsze to są chyba wpisy w temacie Titanfall 2 jak to klapy w 2016 roku odkrywają jaki to świetny szuter w multi. Oczywiście jak Tytanowy Janusz wychodził na Xone to beka, a teraz jarango pomimo tego, że mechaniką gra jest pewnie gorsza od jedynki. Aż dziw, że nie ogrywali na PC, no przecież każdy ma ;) Jeszcze się nawzajem nakręcają, że trzeba kupować i jaka szkoda, że gra to komercyjna porażka XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Xbox nawet tych zapowiedzi nie ma, brak zapowiedzi, brak gier, nie licząc jedne forzy, sztosiwa pokroju quantum 720p 77% brejk, recore czy chvjowy i nudne Girsy, które dzięki marce dobiły do tego 84%. I wszystko do ogrania w dzień premiery na laptopie w znacznie lepszej jakości. Marka xbox za czasów Spencera w całej okazalosci, smród, brud i ubóstwo. Tak jak was spencer wydymał, to was już nikt nie wydyma.

Jak ta wasza martwa konsola bez gier dostanie chociaż jeden tak świetny tytuł jak BB czy U4, to możecie nieco zmniejszyć dawkę mocarza, bo obecnie to spencerek ma dla was kolejne crapy jak gejlo wars 2 czy crapdown. Oczywiście pod koniec roku gwiazda w postaci nowej forzy i na tym koniec, kijem po grzbiecie i do budy, ale to raz.

Także miłej zabawy na serwerach forum ppe zielone przegrywy, bo zwycięzcy życia będą grać w TLG, NiOh, Person 5, Horizon, Yakuza 0, Gravit Rush2, czy Nier. Haha w 4 miesiące Sony zaorze ponad 3 lata x-smiecia bez gier i zapowiedzi.

Opublikowano

malo tu sie udzielam i staram sie byc obiektywny ale yeti pisze jak jest, do wyyebania ten amerykanski magnetowid dla przegrywow, a chcialem go jeszcze jakis czas temu kupic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.