Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Bansai chyba dalej nie rozumiem, koles gral dobrze na konsoli, a potem gral dobrze na PC? To o to tu chodzi? Co w tym dziwnego?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Bansai chyba dalej nie rozumiem, koles gral dobrze na konsoli, a potem gral dobrze na PC? To o to tu chodzi? Co w tym dziwnego?

Pytales o co chodzi z konsolowcem to ci odpowiedzialem, a na reszte waszej rozmowy mam wy(pipi)ane.

Opublikowano

Dobra skończcie tą starą jak światu kłótnie myszka vs pad.

Mam bardzo ważne pytanie. Co wpierw ograć ezio collection czy nowy mirrors edge. Tylko poważne odpowiedzi :)

gurwa zagraj w coś dobrego a nie jakieś guwniane remastery czy rimejki 

Opublikowano

50 milionow konsol moi drodzy, 369,6 milionow gier. A bedzie tylko lepiej... w krolestwie niebieskim oczywiscie

Negative-_anwpawe.jpg

Opublikowano

a te pecetowe fpsy przy ktorym halo nie stalo to jakie? Cs? Arma? Ayyy lmao

Każdy. Szkoda "szczempić" ryja i wymieniać.

Opublikowano

Ta reklama :D

Opublikowano

Chodzi o to, że z(pipi)ani blacharze ciągle mu truli dupę, że może i dobrze gra ale na PC dostał by w(pipi) bo ich z(pipi)aną myszką się gra lepiej, koleś wziął pada poszedł grać na PC i roz(pipi)ał wszystkich blacharzy jak gnój po polu, a blacharzom pękła dupa i to tak dokumentnie, że koniecznie chcieli usunąć jego filmik z Reddita.

Edytowane przez subek

Opublikowano

No fajnie ale wiesz że on gra na pc na myszce i klawie? Serio myślisz że tak wyglada ow na kąsolach xD

Opublikowano

Konsolowiec pokazał skilla w Overwatch? Overwatch i skill? :yao: To tak jakby powiedzieć, że Diablo 3 jest tak samo dobre jak Diablo 2.

Opublikowano

Każda gra tego typu wymaga skill'a, mniejszego większego ale wymaga.

Opublikowano

Dobra skończcie tą starą jak światu kłótnie myszka vs pad.

Mam bardzo ważne pytanie. Co wpierw ograć ezio collection czy nowy mirrors edge. Tylko poważne odpowiedzi :)

ME jest bardzo przeciętny.
Opublikowano

Juz mialem dawac minusa, bo myslalem, ze piszesz o Mass Effect.

Opublikowano

Z ostrym niedopie.rdoleniem mozgowym botow ktorzy beda sie upierac chyba do konca, ze ta ich wypocina ktora nie jestesmy pewni czy mozna w ogole nazwac konsola jest lepsza od moze nie idealnej ale na sto procent zadawalajacej czwartej z rzedu konsoli Sony

Zazdrosc? A czego wam mielibysmy zazdroscic? Przyje.banej konsoli? Przyje.banego pada? Czy przyje.banych gier z numerkami trzy lub cztery w tytule?

Nicolas%20Cage%20Laugh.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak sobie dzisiaj siedzę i coś mnie naszło jak sobie nowe gierki na półkę kładłem. Mam gierki z Xboksa, Wii, Xboksa 360, DS-a i wszystkie mogę sobie ogrywać na współczesnych sprzętach, bezprzewodowym padem i w HD (oczywiście z wyłączeniem DS-a). Patrzę na produkcje z PS2 i się zastanawiam kiedy ostatnim razem sięgałem po jakieś pudełko. I sobie zdałem sprawę jaki różne firmy mają szacunek do, tfu, graczy.

Wygląda to tak. Microsoft?

Masz gry z Xboksa? Proszę bardzo, oto wsteczna kompatybilność do dużej ilości sztosów z Xboksa na Xboksie 360.

Masz gry z Xboksa 360? Proszę bardzo, oto darmowa wsteczna kompatybilność na Xbox One. Zagraj sobie w tą Forzę Horizon wyk,urwistym padem od X1.

Nintendo?

Masz dużo gier z GameBoya Color i GBA? Proszę bardzo, DS obsługuje je. Graj sobie do woli.

Masz gry z DS-a i chciałbyś odpalić je na dużym ekranie 3DS-a XL? Żaden problem. Do tego możesz pograć w Super Mario Bros 3, Pokemon Yellow i Zeldę Minish Cap jak chcesz za sprawą VC.

Masz Wii U i chciałbyś ograć tego Resident Evil 4? Żaden problem piękny kawalerze. Wkładaj tą płytę i graj, jak to na prawdziwej konsoli

Masz tego cudownego Super Mario Sunshine na półce? Wkładaj we mnie wtyczkę od pada do GameCube'a czym prędzej i ruszaj na podbój Delfino Island.

Sony?

Masz gry z PS3? No k,urwa szkoda w ch,uj, nie pograsz sobie w nie na PS4. Ale możesz kupić TLOU i Uncharted remaster za 500 zł piękny kawalerze.

Miałeś nakupowane gierki z PSX-a? No to beka wnusiu, nie zagrasz sobie na "nadkonsoli" xD. Ale spokojnie, remaster Crasha i Final Fantasy już w drodze. Szał ch,uja, że PS3 chociaż na to pozwalało.

Masz całą półkę gier z PS2? No nie wiem co tak słabo, ale nie zagrasz po ludzku. Ani PS3 i PS4 nie odpalają tych gier żeby zaoferować cyfrowy sygnał i bezprzewodowy kontroler. Ale jak chcesz bardzo zagrać, to smaruj dupsko, wyskakuj z 80 zł i pograj sobie w Vice City w 30fps xD. No albo remake Ratcheta z połową plansz możesz sobie kupić.

Vita? W sumie chyba powinienem być wdzięczny, że da się cyfrowe gierki z PSP i PSX odpalać, święto lasu.

KURWA jak ja tej firmy nienawidzę

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

WC II Sie Polska

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Dobre, dobre.

Opublikowano

Śmichom w moim domu nie było końca gdy pokazałem post ravena mojej rodzince, haha tak trzymaj chłopie !:)

Opublikowano

Pawcio, ale raven nie żartuje, on opisuje R Z E C Z Y W I S T O Ś Ć

Opublikowano

Dokładnie, Sony to największy rak tej branży, rżną klapy w dupsko, a oni się jeszcze cieszą :D Czasami aż mi głupio, że posiadam wszystkie ich konsole.

Opublikowano

jaki moral? ino vita

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Vita jest tak różna od innych konsol plejstejszyn, że nawet Sony jej się wyparło przy pierwszej możliwej okazji 

Opublikowano

Vita powinna zmienić nazwę na Morta. Sądzę, że teraz jest na to odpowiedni moment...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

a Czezare na Suchare

Opublikowano

raven zrzucił bomby prawdy

ALEEEEEEEEE

Co mi po braku możliwości uruchomienienia gierek z psxa? Miałem tę możliwość na ps3 i te gry na plazme, czy lcd wyglądają po prostu szpetnie w por. do CRTków. Trylogia Crasha to nie remaster. Powstaje na nowym engine i nareszcie da radę odświeżyć sobie te tytuły na dużym ekranie. Activision takie dobre. <3 Takie coś chciałby nie jeden z was, choćby w przypadku kolekcji najlepszych gier z N64, czy Ninja Gaiden Black (jezzzu sam grałbym ja poyeban)

Czy powinienem dodać CW OFF na początku postu, aby spotkał się z profesjonalnym potraktowaniem sprawy?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.