Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

90 % postów o u4 w okolicach premiery to było woooooooow jaka grafika i tasowanko,  :D

No tak bo w okolicach premiery jak jeszcze nie grali mieli pisać o gampelyu. Co do pierwszych postów o U4 jak już ludzie grali to ja pamiętam najwięcej komentarzy, że jest mniej strzelania, więcej eksploracji, jest czasami mułowato itp. Graficzka wiadomo, że się przejawiała no ale jak ma się nie pojawić o niej gadka jak to tak kozacko wyglądało?

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tylko u nintendo - sukces switcha chca budowac na poznych portach, remasterach i milionej czesci mariana xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Za trzy dni Battlefront w EA Access, a wy klapy co? Kolejny indyk w plusie? Smacznego.

Ta szczelanka online dla casuali? Bierze mnie na wymioty. To już wole w jakiegos indyka zagrac.

Opublikowano

bylo tak jak mowi balon

Opublikowano

Battlefront na xone plus 65 cali = miska i twix do papy.

Gra technicznie jest dramatyczna, jakość HD ready plus praktycznie brak wygładzania krawędzi.

Opublikowano

jak bydlo w oborze, a feeee

Opublikowano

Ficek, Nintendo po prostu przystosowuje sie do gownianego klienta takiego jak Ty, bo przeciez bez tych remasterow i portow Switcha nie kupisz bo zaraz bedzie narzekanie ze na Nintendo to tylko pedalskie gry :gayos:

PS to nadal tylko i wylacznie ploty, jedyne o czym wiemy na 100% to Zelda, Mario 3D i nowe IP na UE4 ktore wyglada na screenach cudownie :lapka:

Opublikowano

a bedzie na switcha Cod modern worfarm remasterale?

Opublikowano

Za trzy dni Battlefront w EA Access, a wy klapy co? Kolejny indyk w plusie? Smacznego.

Ta szczelanka online dla casuali? Bierze mnie na wymioty. To już wole w jakiegos indyka zagrac.

roczne pifpaf co bangla za grosze na allegro. kto chcial to dawno ogral
Opublikowano

No tak jak większość na tym forum wybiera uncharted 4 jako grę roku :D Spoko o gustach dyskutować nie będę ale dla mnie w tym roku było kilka gier lepszych i bardziej grywalnych chociażby pierwsze 5 przykładów z brzegu - Forza Horizon 3, dishonored 2, tyranny, civilization 6 czy dark souls 3. Też indycze giereczki jak firewatch, this is the police, oxenfree etc pozamiatały. No ale dla was odtwórcze u4 ze spoko fabułą ale i dłużyznami jest goty bo GRAFIKA .

90 % postów o u4 w okolicach premiery to było woooooooow jaka grafika i tasowanko, przy prosiaku też prawie nic o płynności gierek tylko tasowanko do grafiki. Ludzie ponownie kupują kupsztale pokroju second son aby zagrać jeszcze raz dla grafiki. To najgorszy pc gejming i to w wykonaniu klapów. Tasowanie do grafiki było modne na pc przed indyczą rewolucją. Nadal zdarzają się porąbani kolesie co kupują dwa tytany i zamiast grać spędzają pół dnia w ustawieniach graficznych. Nigdy nie spodziewałem się że przejdzie to na konsole ale po postach takiego fanka nie mam złudzeń :D

Gdzie gameplay czy fabuła w tym wszystkim. Liczy się już tylko grafika? No chyba że raz na jakiś czas sony zrobi indyka ale EKSKLUZYWNEGO w pełnej cenie to wtedy jest jaranko mimo jawnego ruchania graczy nie PRO. Pamiętacie jaranie yetiego no man sky ? A obecnie last guardian i recenzje rzetelnych dziennikarzy przy których nie ma nic napisane o działaniu na ps4. Dziennikarz jest pro i mu płynnie działa :D

Ale U4 ma za(pipi)isty gameplay i fabułę więc w czym problem? To że ma za(pipi)ista grafikę to tylko dodatkowy plus. U4 GOTY 2016!

Opublikowano

No tak jak większość na tym forum wybiera uncharted 4 jako grę roku :D   Spoko o gustach dyskutować nie będę ale dla mnie w tym roku było kilka gier lepszych i bardziej grywalnych chociażby pierwsze 5 przykładów z brzegu - Forza Horizon 3, dishonored 2, tyranny, civilization 6 czy dark souls 3.  Też indycze giereczki jak firewatch, this is the police, oxenfree etc  pozamiatały. No ale dla was odtwórcze u4 ze spoko fabułą ale i dłużyznami jest goty bo GRAFIKA .  

90 % postów o u4 w okolicach premiery to było woooooooow jaka grafika i tasowanko, przy prosiaku też prawie nic o płynności gierek tylko tasowanko do grafiki. Ludzie ponownie kupują kupsztale pokroju second son aby zagrać jeszcze raz dla grafiki. To najgorszy pc gejming i to w wykonaniu klapów. Tasowanie do grafiki było modne na pc przed indyczą rewolucją. Nadal zdarzają się porąbani kolesie co kupują dwa tytany i zamiast grać spędzają pół dnia w ustawieniach graficznych. Nigdy nie spodziewałem się że przejdzie to na konsole ale po postach takiego fanka nie mam złudzeń :D

Gdzie gameplay czy fabuła w tym wszystkim. Liczy się już tylko grafika?  No chyba że raz na jakiś czas sony zrobi indyka ale EKSKLUZYWNEGO w pełnej cenie to wtedy jest jaranko mimo jawnego ruchania graczy nie PRO.  Pamiętacie jaranie yetiego no man sky ? A obecnie last guardian i recenzje rzetelnych dziennikarzy przy których nie ma nic napisane o działaniu na ps4. Dziennikarz jest pro i mu płynnie działa :D

bomby prawdy zrzucone :banderas:

blantisowi wjechał critical hit na klapeuszy

Opublikowano

No tak jak większość na tym forum wybiera uncharted 4 jako grę roku :D Spoko o gustach dyskutować nie będę ale dla mnie w tym roku było kilka gier lepszych i bardziej grywalnych chociażby pierwsze 5 przykładów z brzegu - Forza Horizon 3, dishonored 2, tyranny, civilization 6 czy dark souls 3. Też indycze giereczki jak firewatch, this is the police, oxenfree etc pozamiatały. No ale dla was odtwórcze u4 ze spoko fabułą ale i dłużyznami jest goty bo GRAFIKA .

Gdzie gameplay czy fabuła w tym wszystkim. Liczy się już tylko grafika? No chyba że raz na jakiś czas sony zrobi indyka ale EKSKLUZYWNEGO w pełnej cenie to wtedy jest jaranko mimo jawnego ruchania graczy nie PRO. Pamiętacie jaranie yetiego no man sky ? A obecnie last guardian i recenzje rzetelnych dziennikarzy przy których nie ma nic napisane o działaniu na ps4. Dziennikarz jest pro i mu płynnie działa :D

Ale U4 ma za(pipi)isty gameplay i fabułę więc w czym problem? To że ma za(pipi)ista grafikę to tylko dodatkowy plus. U4 GOTY 2016!

Taki za(pipi)isty, że nie mogę tego gniota od maja skończyć, a TR DE łyknąłem w trzy dni :D (pipi) obsrane, a nie goty.

A we wtorek Blizzard Mountain wjedzie i roz(pipi)ie wszystko, a klapy co? Szczur z turkiem czy trailery będziecie ogrywać?  :dance2:

Edytowane przez subek

Opublikowano

Troche smutne, ale trzeba sie nastawic, ze dziennikarzyny oceniające gierki zazywaja glownie PROstamol Uno, a to dopiero początek forsowania przesiadki na pół środek.

Co do Untatet4 to o jakiej fabule piszesz? Przeciez to typowa historyjka z gierek o, której zapomina się po paru dniach, gameplejowo poprawili się na każdym kroku,ale co a z tego jak calosc skleili w taki sposób, ze ciężko sobie wyobrazić kolejne przejścia.

Opublikowano

fabula jak fabula, raczej narracja i reżyseria były całkiem dobre

Opublikowano

Unczarted i zaje.bista fabuła xD

Amerykaną się pewnie podoba bo nie trzeba dużo myśleć.

Opublikowano

90 % postów o u4 w okolicach premiery to było woooooooow jaka grafika i tasowanko, :D

No tak bo w okolicach premiery jak jeszcze nie grali mieli pisać o gampelyu. Co do pierwszych postów o U4 jak już ludzie grali to ja pamiętam najwięcej komentarzy, że jest mniej strzelania, więcej eksploracji, jest czasami mułowato itp. Graficzka wiadomo, że się przejawiała no ale jak ma się nie pojawić o niej gadka jak to tak kozacko wyglądało?

To jest po prostu pieczenie, że na gorszej konsoli o grafice pogadać nie można. No czasem można, ale wszyscy wiedzą, że klapy się z nich śmieją.
Opublikowano

Masz racje zamierzam kupić w weekend Westerado: Double Barreled i głupio gadać mi o grafice. Tak samo w takim oxenfree za bardzo grafiki nie ma. No ale ja szukam czegoś innego w grach. Może być gra piękna z fajną mechaniką i fabułą (Dishonored 2 ) ale coraz częściej są wydmuszki z ładną grafiką i niczym więcej (infamous, killzone).  I to niestety Sony w tym przoduje. Gra może być piękna bez 4k i hdr (mario 3d world, xenoblade x). Zabawne że gry na które najbardziej czekam na ps4 raczej grafiką nie powalą (yakuza , persona ) a te co reklamują grafiką np Horizon kompletnie mnie nie grzeją. Jeżeli recenzje będą dobre to kupie horizona ale jak wyjdzie z tego wydmuszka killzone shadow fall 2.0 to podziękuję.  

Opublikowano

Horizon to crap dla januszy. Mazzeo już się jara.

Opublikowano

i tak kupisz po pijaku

Opublikowano

a ty i tak nie będziesz grać . Będziesz sprawdzać głośność konsoli miernikiem, ilośc fps i jakość grafiki po ubersamplingu. Może kupisz jeszcze tv 4k z hdr to będziesz porównywać jasność i barwe przełączając różne ustawienia gry i tv.  

Czuję się w tym starciu wygranym

Opublikowano

napisal blantman ktory kupujac tv chwalil sie ze specjalnie go wybiera pod hrd i 4k, a pozniej co temat udaje zdziwionego, ze jego tv wykorzystuje hdr i dowiedzial sie o tym przypadkiem 

Opublikowano

Myślę że samo "napisał Blantman" starczy.

Opublikowano

"wyciągnąłem ps4 z szafy, ale głośno chodzi, nie robie nic z tym niech tak działa"

Opublikowano

jak ps4 głośno chodzi to najlepszym rozwiązaniem jest kupno Xboxa

problem solved 

Opublikowano

jak ps4 głośno chodzi to najlepszym rozwiązaniem jest kupno Xboxa

problem solved

gdybym mial sie trzymac tej zasady w poprzedniej generacji musialbym grac na ps3 :|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.