Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@suteq

Podkrec poziom trudnosci, wlacz 'hardcore handling' samochodow w opcjach i wsiadz do supercar'a bo hatchbacki i sedany to snorefest mocny.

no i graj wieczorem i zasuń rolety 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 707,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

da sie w forzie calkowicie wylaczyc te wszystkie punkciki, ,,skille,, strzałki itp?

Opublikowano

no i graj wieczorem i zasuń rolety 

No ale to jest prawie taka sama bieda jak granie z wlaczonym cofaniem czasu, linia na trasie i absem.

Opublikowano

@suteq

Podkrec poziom trudnosci, wlacz 'hardcore handling' samochodow w opcjach i wsiadz do supercar'a bo hatchbacki i sedany to snorefest mocny.

xD

Sorry, ale takie 'rady' tylko pokazują jak ta gra jest słabo zaprojektowana. Musisz sam sobie ustawiać rzeczy i czekać do konkretnego momentu aby gra stała się dobra. Dlaczego od samego początku i w dowolnej konfiguracji nie mogła być dobra tak jak Forza Horizon? 

Tak samo było z Titanfallem 2. Ludzie się zachwycali, kupiłem i od samego początku dostałem nudny jak flaki z olejem tutorial, a potem pierwszą misję, która również była rozwinięciem tutorialu i podobnie jak on była strasznie nudna. Potem było lepiej ale też bez szału aż w połowie gry dałem sobie spokój i pogoniłem to (pipi). 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Piona suteq. Ja driveclubowi chyba z 4 razy szanse dawałem, niedawno nawet na kierownicy, ale to tak bezplciowe i nudne wyscigi ze nidyrydy nawet na grounded z wylaczonym widzeniem przez sciany

Opublikowano

da sie w forzie calkowicie wylaczyc te wszystkie punkciki, ,,skille,, strzałki itp?

tak 

Forza to gra zarówna dla januszy motoryzacji jak i prawdziwych zapaleńców ustawiających ciśnienie w oponach i setki razy powtarzających wyścig aby urwać setną część sekundy 

Opublikowano

A mow za siebie suteq, Forza Horizon nigdy nie dla mnie byla dobra dopoki nie wylaczylem ABSa, cofania czasu i tej pedalskiej linii. :/

Po to sa te opcje zeby z nich korzystac. A to ze drajwklab wieje kapciem do czasu superow to raczej nie jest tajemnica i wg mnie jest to najwieksza wada tej gry.

Opublikowano

driveclub albo odrzuci slabym poczatkiem albo później wciagnie na dlugo

u mnie zadzialala druga opcja

Opublikowano

#HappyNewYear, everyone! 2017 is going to be a big one for PS gamers. Here's just a few of the #PS4 console exclusives we have coming.

- Hellblade i Detroit confirmed

Opublikowano

jakiś lamus osrany na domówce widzi reklamę BF1 w telewizorku po czym wyskakuje że fajna gra (ja przytakuje) po czym stwierdza że jego ziomek kupił i kupił też ps4 pro bo to "ogólnie najlepsza konsola na świecie"

włączył mi się triggered i chciałem mu w(pipi)ić mieliście tak kiedyś?

Opublikowano

Piękne bomby prawdy, ps4 zaora na całej linii, piękne zapowiedzi, a co u zielonych krasnali? Krasnale z lotu ptaka 2.

Z czystym sumieniem można napisać w nowym roku :

Pełna dominacja Sony

aaf1558639e622f0b2b1254cd27d695a.gif

Opublikowano

Chyba im się pomieszały oznaczenia ekskluzywności Nier i Nioh ;)

I crash bandicoot nie bylo czyzby wersja na xbone/pc?I persona 5 jako console exclusive?Na ps3 wychodzi pewnie dlatego. Ktos chyba po pijaku robil ten trailer.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

No w końcu chyba dalej Acti ma prawa do Crasha więc nic dziwnego. Ale to z kolei remaster trzech gier Naughty Dog i te na pewno należą tylko do Sony.

Opublikowano

Nie było God of War? Przecież Hendrix pisal że już zaraz premiera :/

Opublikowano

Chyba im się pomieszały oznaczenia ekskluzywności Nier i Nioh ;)

Ja wciaz mam nadzieje ze Nioh na PC wyjdzie. :D

Ta gra po prostu MUSI sie sprzedac na tyle dobrze zeby sequel powstal, MUSI ;x

Opublikowano

niech ktos z filmiku zrobi liste gier bo nie ogarniam tego bogactwa

Opublikowano

Jest tez TOPlista prawdy:

Opublikowano

W spoiler dam wyniki bo chyba nikomu sie niechce ogladac 3h.

Best Soundtrack - Doom 
Most Striking Aesthetic - Inside 
The Best Thing to Come Out of Early Access - Darkest Dungeon 
The Stop Pre Ordering Video Games Award For Biggest Launch Disaster - No Man's Sky 
The Game That Most Suppressed My Expectations - Doom 
The Sharpened Pitchfork Award For Dodgiest Game Company of the Year - CS:GO Lotto 
The Never Too Late Award For Most Improved Title of the Year - Slain: Back From Hell 
The Anti Consumer Award for Gaming's Biggest Little Problems - Believing the Hype 
Innovation in Multiplayer Gaming - Overcooked

Opublikowano

Pewnie ziarno przedawkowali

Opublikowano

A na koniec informacja, ze wszystko do ogrania na laptopie z podpiętym dual shockiem.

PO CO TEN XBOX ŻYJE?

Na szczęście już niedługo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.