Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Fable, Phantom Dust, teraz Scalebound... ehhh

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

nie żadna riposta tylko post szczurka utrzymany w takim kontekście jakby się cieszył z tego faktu co nawet jak na standardy tego kretyńskiego tematu jest w chuj przykre.

Scalebound mnie nie interesował także tego :dunno: ale jak się zamiast porzadnym developingiem zajmują robieniem crapów na kolanie to i na ten projekt czasu i sił nie starczyło

Opublikowano

conker jako zrob to sam.

Chcesz Conkera?

TO SE ZRÓB

comment_Nsi3gcBh10pxGBhe6dDpKgSbrSTboQNi

Opublikowano

No tak. Teraz to niby nikt nie czekał na SB. Hipokryzja over 10000000.

Opublikowano

Niech MS wyperdala z tego rynku gier bo wyraźnie od odejścia Moora nie ogarniają.

tak jest, monopol Sony to jest to czego nam potrzeba, wszyscy pamiętamy jak dobrze się na tym wychodzi :fsg:

Opublikowano

nic sie nie stalo, nikt sie nie jaral, jakis ficus jak zwykle znowu mial racje

To jest największy projekt Platinum w historii, z największym budżetem. Nie pozwolą sobie na potknięcie bo to jest ich pierwsza szansa żeby wejść na stałe do pierwszej ligi developerskiej w przeświadczeniu największych wydawców.

Ja?

K0Xs0aQ.jpg

mi sie tylko rozchodzi czy to nie jest za male studio do tak wielkiego projektu majac na uwadze, ze jeszcze wewnatrz nie wszyscy grzebia przy scalebound bo maja tez inne projekty

kazdy japonski dev ma problem z developingiem na nowych generacjach przy duzych projektach, takie sa fakty

2i730c9.gif

Ta gra nie może się nie udać. Kwintesencja grania konsolowego i japońszczyzna w strawnej postaci. Nadchodzą piękne czasy dla posiadaczy One'a :)

Opublikowano

Monopol Sony to już jest bo chyba nikt MS nie będzie po takich newsach traktował poważnie.

Opublikowano

No i dobrze, że skasowali tę gre bo zapowiadała się tak sobie a ostatnie gry platynowych to crapy. Line up i tak jest dobry na ten rok a scorpio was zayebie

crap-hitting-the-fan.gif

Opublikowano

Tylko, że ten microsoft góvno zrobi na tym rynku teraz, te ich scorpio uja im pomoże jak żadnych ip, tylko ciągle kasują ćwoki, czego się spodziewać po zielonych s(pipi)inach? Nie wyszło im z telefonami, nie wyjdzie im z konsolą, także tego na uj klepać po plecach, jak olewają graczy, zamiast ich wspierać, nie dość, że jeszcze im płacą goldy czy inne badziewia, a co dostają? Nic, bc które nikogo już.

Opublikowano

K0Xs0aQ.jpg

makao i po makale, niebieskie ścierwo

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No tak. Teraz to niby nikt nie czekał na SB. Hipokryzja over 10000000.

patrząc na ostatnie strony widać że najbardziej czekały chyba klapy
W końcu nic się nie stało prawda?

Ja czekałem i to bardzo. Chociaż klapem nie jestem.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

ficuś jaki trigger xD

Opublikowano

bluber źle wydrukował okładki

bardzo mi się micha cieszy, ragus zdradził mi  zakonczenie horyzonta, ale ból pochwy daddiego wynagrodził, starczy na 2 tygodnie

Opublikowano

Monopol Sony to już jest bo chyba nikt MS nie będzie po takich newsach traktował poważnie.

Dział gierek wideo MS powoli zaczyna się już ograniczać do bycia tym dziwnym wyobcowanym przez graczy bytem którym każdy gardzi, a jedyny pozytywny aspekt jego istnienia to czajenie się za rogiem spoglądając zawistnie na Sony, non stop przypominając im o tym że jak nie będą uważać to skończą w tym samym miejscu, w tym mrocznym, wilgotnym, zapomnianym przez graczy szambie.

Opublikowano

Shinobi: 

It's a big blow to the Xbox line up. Honestly there's a serious lack of single player story driven games. Well, exclusive ones at least. Everything is literally MP focused. Forza 7, State of Decay, Sea of Thieves, Crackdown...(and I've heard Crackdown isn't going too hot either, though nothing as bad as this).

Unless they have a bunch of first party studios secretly tucked away somewhere (which they don't that I know of), I genuinely struggle to think of what surprises they could have at E3 *as of right now*. Halo 6 is to be expected, and I don't see publishers playing ball much anymore with 3rd party exclusives unless Microsoft gives the Xbox division a huge budget to throw cash around, which I highly doubt. Their major first party IP are on a decline with Halo doing less than before and Gears 4 not selling that well at all relatively speaking (not good enough to sustain a huge studio with that many workers and budget). 

What's happening now is the exact opposite of what Xbox fans seemed to want out of a Phil spencer leadership. 

I remember when he became head of Xbox and everyone was saying how there'll be tons of new games, but they're still coasting on announcements from 2013-2014 and in that time, games have been cancelled, multiple studios closed including Lionhead...

As a big Xbox fan since day one, I'm not very hopeful for the future. Scorpio won't do anything without software to push it heavily.

Oho, Crackdown nastepny. CÓŻ ZA ZASKOCZENIE, MOZE ZARAZ SKORPIONA SKASUJĄ.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

nie ma jakieś internetowej kamerki na czezara i  daddiego? jak oni teraz wygladaja,  co  robią, jak pachną?

Opublikowano

Niech MS wyperdala z tego rynku gier bo wyraźnie od odejścia Moora nie ogarniają.

tak jest, monopol Sony to jest to czego nam potrzeba, wszyscy pamiętamy jak dobrze się na tym wychodzi :fsg:

o tak, czasy szaraka i ps2 :banderas:
Opublikowano

czezare raczej ma w (pipi)e, bo i tak miało nie być polskich napisów

Opublikowano

o, mam jedno

grahjm1.jpg

Opublikowano

Dla mnie to mogą cały dział Xboxa anulować po tym co się dzisiaj dzieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.