Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Cezare wyperdalaj.

Tak lepiej?

29qfnr8.jpg

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Podoba mi się ten bol du.py klapów, gdybym ich nie znał to pomyślałbym że chcieli kupić xboxa dla scalebound

qtf

Najśmieszniejszy jest i tak szczurekDP, który w tematach Xboxowych pojawia się jako zwiastun złych wieści, gdzie z miną zatroskanego ojca mówi, że grę skasowano lub usunięto. Pewnie grałby w nią na swoim Xboxie, a tak tylko PS4 zostało ;((((((((((((((((((

Ojayebie. To jednak są typy dla których gry i nienawiść/miłość do plastiku to całe życie.

Opublikowano

Na szczescie na pewno nie skasuja nowych, epickich halo, forz oraz gearsow.

Opublikowano

Przyjmuje zakłady, 

jaką następną grę skasuje Microsoft? Mamy dwóch faworytów Crackdowny czy Sea of Thieves, słucham państwa jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Crackdown byłby lepszy więc zapewne go skasują, a wydadzą bajońskie sumy na Sea of Theves, które okaże się zwykłym kupsztalem. 

Opublikowano

Mam nadzieje, że skasują Halo albo Gearsy. A na koniec konsolę przerobią i marka umrze na zawsze.

TYLKO NADKONSOLA

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Przyjmuje zakłady, 

jaką następną grę skasuje Microsoft? Mamy dwóch faworytów Crackdowny czy Sea of Thieves, słucham państwa jakie jest wasze zdanie?

Below. Indyk który powstaje od 2013, a kosza dostanie pewnie za niemożność implementacji multiplayera.

Opublikowano

No ja dziękuję za rynek konsol bez dobrej konkurencji. Już rynek PC z dominacją Intela i Nvidii jest chu,jowy.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Xboty w prześciganiu się w grach na ich konsole, która zostanie skasowana XDDDD Piękny demedż kontrol.

Opublikowano

Przyjmuje zakłady, 

Sea of Thieves. Po tym co widziałem nie może być inaczej...

Opublikowano

Mam nadzieje, że skasują Halo albo Gearsy. A na koniec konsolę przerobią i marka umrze na zawsze.

TYLKO NADKONSOLA

I pozniej za gry na plejke bedziesz płacił po 3 stówy jak nie będzie żadnej konkurencji. Istnienie Xboxa na rynku jest dobre także dla nas. Szkoda, że Amazon nie wszedł w rynek konsol ci to mają hajsu

Czezare zrob poprawake na chuyowe decyzje MS, tych piratów to raczej wydadza, z ta gierka z fizyką mieli robić obliczenia w chmurze to bardziej prawdopodobne

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dzisiaj kupujesz PCMR i tyle. Xbox to dzisiaj target dzieci mincrafta i koledzy Pawcia. 

Do tego ten pad hantel dla sterydziaży oraz młodych adeptów wciągania mefedronu. A później pisanie w CW o tym jak zayebiście się gra na konsoli która wygląda jak pudło po pomidorach.

Opublikowano

Klaperia tak toczy bekę ze skasowanego Scalebound. Ciekawe co Szory zapowie na E3 2017 :yao:  Wg mnie oprócz Horajzona, Days Gone i Symulatora Podstawiania Kibli i Drabin 2 nic innego nie mają :Coolface:

Opublikowano

To i tak 4x więcej niż MS.

Opublikowano

Tytuł ex od From software i projekt Sucker Punch przy którym dłubią już ponad 2 lata to raczej pewniaki niespodzianki.

Opublikowano

Ej Ofi, ale o co chodzi z tym hantlem? Pytam po raz kolejny ufając, że tym razem twój mózg podoła temu pytaniu 

Opublikowano

Ten gość kupił watch dogs 2 na premiere

Opublikowano

God of War, Gravity Rush 2, Spiderman, Th Last of Us Part II, Uncharted Lost Legacy, nowe IP od Sucker Punch, Horizon, Gran Turismo, Dreams, Detroit. No nie wiem co tak słabo.

Opublikowano

ja to miałem i mam wys.rane na tego Scalebounda, ale rzeczywiście chu.jnia że tak duży projekt skasowali,  słabo to wyglada

prawie tak slabo jak prezentacja Scalebound na E3 xDDD

bardziej martwiacy jest kompletny brak info o gierkach na Scorpio. premiera pod koniec roku i w co niby bedzie sie na tym gralo? Haloforzagearsy? No w porównaniu z obecnym lineupem Sony tak średnio bym powiedział.

Opublikowano

Plus Ni no Kuni 2 na ktore najbardziej czekam. Ale co tam nic nie maja :D

Opublikowano

Gra Pana Kojima, Hellblade, Crash, Ace combar, FF7, Shenmue no mógłbym tak wymieniać i wymieniać

Opublikowano

Ace Combar to cos nowego? Trzeba dopisac do listy.

Opublikowano

Dzisiaj kupujesz PCMR i tyle. Xbox to dzisiaj target dzieci mincrafta i koledzy Pawcia. 

Do tego ten pad hantel dla sterydziaży oraz młodych adeptów wciągania mefedronu. A później pisanie w CW o tym jak zayebiście się gra na konsoli która wygląda jak pudło po pomidorach.

W które gry z Xboxa da się normalnie grać na PC czy dalej optymalizacja leży i kwiczy? Do niedawna działały dobrze tylko Gearsy 4.

Opublikowano

To cw to tylko Sony, zielone robactwo nie istnieje już do końca roku. Nawet nie jest pewne, czy te scorpio uratuje ich już i tak fest zszarganą sytuację microsoftu, przypomnijmy ile już było tych wpadek, tv tv tv, drm, wywalanie exy i kasowanie projektów czy kinect, no beka ich ten cały marketing, nie wspomnę już o ich upodlonym wizerunku.

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.