Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Skasowali jakąś chińską gierkę od kolesia robiącego jedną dobrą grę na 5? A Platinium to ten sam dev co przeza(pipi)iste Żółwie Nindża wypuścił? I z tego powodu płacz jest? Olo nad olo i olo pogania. Ciekawe ile tych płaczących nad Scalebound kupiło genialną Bayonettę 2 na WiiU. Nie widzę? Jasne, szkoda jak kasują, crapów nigdy za wiele, ale bez przesady. Chcecie to płaczcie, a ja w tym czasie pogram w RE7 na za(pipi)istym padzie elite przy którym dualshock to plastikowe gówienko do nieczego się nie nadające. I pogram w idealnym komforcie, a nie na buczącym bublu od chińczyków z sony. Apeluję Graczy o rozsądek i żeby się nie dała zmanipulować niebieskiej gimbazie

Resident Evil 2 1998 - Capcom director

Devil May Cry 2001 - Capcom director

Resident Evil Zero - 2002 Capcom original game design

Viewtiful Joe 2003 - Capcom director

Viewtiful Joe: Double Trouble! 2005 -Capcom story

Okami 2006 - Capcom story, director

Bayonetta 2009 - Sega story, director

The Wonderful 101 2013 - Nintendo story, director

Bayonetta 2 2014 - Nintendo supervisor, story

Scalebound

jedna dobra gra na 5 :yao:

weź się nie wiem zabij lub coś

No ale lepszy pad za 600 zł xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

beka z klapów

amn36.gif

Opublikowano

No ale lepszy pad za 600 zł xD

w sumie to nie wiem czego się spodziewam, ale o ch,uj wam chodzi z tym padem? Już któryś tutaj próbuje toczyć bekę z tego.

Opublikowano

Maciucha napisał mi ma priv że jego insaider twierdzi, że ta śmieszna gra o smokach tego podrzędnego studia co nie umie robić gier została ponoć skasowana bo byly problemy z precyzjà sterowania na padach Elite. Ponoć KOMUNITI tego chciało. Jeżeli to prawda to świetna decyzja giganta z Redmond!

@Kruku no przecież Greg co post o tym padzie wspomina. Chyba to dlatego.

Opublikowano

moj insajder twierdzi, ze beka z loniaka i uzytkownikow jego

Opublikowano

A ja tam już na grubości w świecie playstation się odnalazłem pierwsza platynka wbita pierwsze imprezy z nowym za(pipi)istym community (pozdro mokry i Masorz i Bansai) i chcę więcej :banderas: i dostane więcej  :daddy:  w końcu to SONY tu nawet po 10 latach wydają exy :czezky:

Opublikowano

Co tam u zielonych? Zreszta.. nawet nie zamierzam pytac jak (pipi)owa sytuacja jest w obozie szamba xDDD 

-SCALEBOUND SKASOWANY. To bylo jedyne swieze ip, bo reszta gier to TASIEMCE. 

-Ruchaja Was bez mydla przegrywy a Wy nadal z bananem na twarzy. Haha. 

-Zapowiada sie super line-up na 2017: 

Znowu Forza, znowu Halo, znowu pudziany i inne guwna nie warte ogrania. 

Widzieliscie porownanie DEAD RISING 1 i DEAD RISING 4? Juz nawet nie potrafia kopiuj i wklej.

Knur Spencer uratuje Was cofaniem czasu przegrywy zielone. Beka 

Edit:

uff :)

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

ile choragiewek nagle odkrywa playstation xd

Opublikowano

A ja tam już na grubości w świecie playstation się odnalazłem pierwsza platynka wbita pierwsze imprezy z nowym za(pipi)istym community (pozdro mokry i Masorz i Bansai) i chcę więcej :banderas: i dostane więcej  :daddy:  w końcu to SONY tu nawet po 10 latach wydają exy :czezky:

jeszcze jak :hi:

Opublikowano

co-op nioh :ogor:

Opublikowano

beka z klapów

Spodziewalem sie po Tobie więcej.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Spoko. Są jeszcze inne sprzęty do grania. Zawsze możesz powrócić na łono HGF jak znowu zacznà oddział konsol traktować poważnie.

Mazz sorry miał być + na pocieszenie. No nie trafiłem :/

Opublikowano

Na pewno wielu botom pękała pupa, jak widziały sztosy na ps4, oni dalej byli karmieni 3 grami i jakimiś wybrykami na 6-7.Teraz Ms zabija kolejne swoje marki, więc nie ma tego złego.. Zapraszamy do lepszej rzeczywistości.

Opublikowano

sztosów na PS4 nie widzę

Jeżeli weźmiemy pod uwagę twój gust, to spory komplement dla PS4.
Opublikowano

boże guantanamo xd

czy ty dalej próbujesz myśleć? nie myśl, płyń

Opublikowano

Mazzeo, czas w końcu na gry, na gry w ludzkiej jakości czas na sztosy... Świat konsolowy to nie tylko forza halo pudziany... Dawaj do niebieskiego królestwa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.