Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

deep down :banderas:

za 10 lat, ale wyjdzie, Sony to nie MS :taknieco:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 655,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

pamiętam pierwsze gry na ps2 xD timesplitters,  smugglers run, redaktorzy łamali  się i  zakłamywali  rzecz. byl;e tylko nie pisać ze start konsoli  był taki se.

Edytowane przez milan

Opublikowano

niebieskie szambo zdycha śmiercią naturalną   

Jp7ydGo.gif

Opublikowano

To już trzecia generacja dominacji Sony, jak ten czas szybko płynie.

Opublikowano

Rok w którym powstał Xbox najlepszy :banderas:

I całe 2 gry z Xboxa i 16 z ps2 :kaz:

Xbox i ps2..co ty byly za czasy :sorcerer:

Opublikowano

Raczej ciezko to porownywac bo kiedys bylo mniej serwisow ktore brane byly pod uwage do sredniej, no i nie bylo clickbaitowania jakimis zerami czy jedynkami

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Tej to jakie gry w tym roku wychodzą na zielonego gniota ? bo tak przeglądam dział M$ a tam wielkie nic ;D

Crackdown 3 (czemu tego nie skasowali ?!)

Sea of Thieves

Forza 7 

State of Decay 2 

co tak słabo ?

Opublikowano

J-jakość, a nie, n-nie iloś...

giphy.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Teraz dopiero będzie dominacja Sony jak za czasów PS2 :fsg:

Wejscie xbox-a na rynek  wyszlo wtedy na dobre calej branzy.

Ps2 wtedy dominowalo..to fakt..ale xbox tez pieknie sobie poradzil i zasial ziarenko.

Plony zebral w generacji ps3/x360.

Opublikowano

Cale szczescie ze jedyna gra z xboxowego lineupu ktora mnie interesuje bedzie na PC :banderas:

e: zreszta pewnie wszystkie beda na PC :kaz:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No granie na platformie MS masz ty rozum i godność teddy?

Opublikowano

No tylko Cuphead jest warty uwagi.

O ile go znowu nie przesuna.

I nie okaze sie balasem przez etapy platformowe.

xd

Opublikowano

moje pajęcze zmysły podpowiadają mi, że okaże się jednak balasem. ten słynny przerost formy nad treścią. jeżeli chcieli robić sam boss rush, to powinni to robić.

Opublikowano

Licze ze ms wymusi na tworcach cupheada dorzucenie open world, wszyscy tego pragna

Opublikowano

ja najbardziej liczę na skrzynki z lootem, co to za gra bez odblokowywania skinów

Opublikowano

W 2017 MS obrazi się na rynek konsolowy po druzgocącej porażce z Sony po czym pójdzie w full PC mode. Okaże się jednak, że tam też ich nikt nie chce ze względu na słabe porty, wysokie ceny i archaiczy sklepik. Spencer załamie się psychicznie i odejdzie. Tak skończy się marka Xbox.

54c9336d83024_o,size,933x0,q,70,h,248c93

Opublikowano

Teraz dopiero będzie dominacja Sony jak za czasów PS2 :fsg:

Jaka dominacja? :yao:  Bajka o pedale i smoku nie wyszła i jakaś dominacja? Szykujcie się na sztosy z zielonego cesarstwa na E3. Skorpion i tak was zayebie!Zostaniecie znokautowani fruktami Spencera.

sc6qdv.gif

Opublikowano

Zmienią trochę design i Scalebound pod inną nazwą wyjdzie jako sztos ex na PS4, tak będzie, zobaczycie.

Opublikowano

Pod tytułem "Smoki nie wymarły". Ale będzie sztosik :banderas:

Opublikowano

Wejscie xbox-a na rynek  wyszlo wtedy na dobre calej branzy.

Ps2 wtedy dominowalo..to fakt..ale xbox tez pieknie sobie poradzil i zasial ziarenko.

Plony zebral w generacji ps3/x360.

Konkurencja jest wskazana. Ja tam jestem zadowolony z X'a. Choć oczywiście gdyby M$ na dzień dobry tymi głupotami (zawsze on line, przypisanie gier, et cetera) nie strzelił sobie w stopę, oraz blacharni nie rozdał swoich tytułów na wyłączność, sytuacja wyglądałaby inaczej, a to przecież tylko przyniosłoby korzyść dla graczy. 

Sony wygrało tę generację, ale przez ich wyraźną dominację, mają takie nie inne też podejście do klienta. Wystarczy spojrzeć na ofertę +. Na PS Trzy wchodziłeś do cyfrowego sklepiku, a tam Hitman, który na allegro chodził za 160zł. Nie mija kilkadziesiąt dni - Far Kraj Trzeci. Teraz w domach coraz lepsze, większe i droższe TV, a zastanawiasz się czy to PS+, czy czasami NES mini nie włączyłeś.

Szkoda tego Scalebound. Zapowiadało się ciekawie. Zresztą wzorem Quantum Break, nawet gdyby nie była to wybitna gra tylko solidna (bardzo)dobra pozycja, to i tak znalazłaby grono wielbicieli i co najwyżej Yeti płodziłby co kilka stron "gó**o obes**ne z średnia 77%, zielone szambo", a tak gry nie ma, a larmo co najmniej takie jakby Forzę wydać na sprzęt Sony chcieli. No, ale jak już zielona frakcja krzywo spogląda na sprzęt, to coś się niedobrego dzieje.

Co do tej Forzy, której tak obrywa się od nastu stron, też trochę obiektywnie wypada podejść do sprawy. Wydali sobie w 2k15 Motorsport Sześć - setki samochodów, zawartości na dziesiątki godzin, wyścigi roku. Wydali w 2k16 - setki samochodów, zawartości na dziesiątki godzin, wyścigi roku. Na Xksie mam już trzy i znakomicie się bawiłem. Na PS4(Pro) na ponad sto gier cały jeden Dc, który teraz och, ach, ale na premierę nawet deszczu nie miał i gry było na osiem godzin (o ile opcje działały). O GTS z grzeczności nie wspomnę, bo złośliwość jest jednak małostkowa. Ale czekam i wierzę.

Zresztą nie ma to jak śmiać się że wyszły kolejne Girsy, a czekać na siódme przygody Kratosa, które notabene na targach największe oklaski zebrały, bądź towarzyszyć piąty raz Drejkowi.

W każdym razie biorę w 2k17 Yakuzę (choćby da VF), Horizon (oby nie było jak z ostatnim Kz, że śliczne, ale co najwyżej dobre), oczywiście NieR (bo uwielbiam Bayo), NiOh (wiedźmino soulsy w feudalnej Japonii), GTS (by przekonać się ile okrążeń za Forzą jest), RE VII na Pro (bo jednak VR). No i czekam na Kratosa i bi Elen z TLoU II. Na XO wygląda na to, że nowa Forza i Girsy (plus jakieś niespodzianki by nie czuła się zaniedbana) i nie widzę w tym żadnego problemu.

A tak na poważnie, jak ktoś ma tylko X'a, to i tak naście świetnych gier kupi w tym roku. Jeżeli ktoś ma tylko PS4, nie powinien specjalnie się interesować inna platformą, a jeśli gracz ma obie konsole i wychodzi Bloodborne II, to kupuje krwiste, zdaje relację w temacie, a nie żali się, że PS4 włączone i szloch, bo One nie pobiera prądu od tygodnia.

Opublikowano

a tam pier.dolisz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.