Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Juz za 15h koniec beki ze smoka bo zacznie sie ze switcha.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 654,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

wlasnie beka, stworzyli najlepszego killzone'a, pozniej zostali zmuszeni do prac nad gierka na vr, ktora patrzac na srednia jest jedna z najlepszych na ten sprzet i nagle ich odhaczaja xDDD

ciekawe co nad ranem nintendo odyebie

Opublikowano

Tego chcieli hardcore gamerzy

Opublikowano

I kto zostanie na tym tonacym okrecie? Polyphony co robia gry na PS2, guerilla, co robi sredniaki? :kaz:  jakie studia 1st party jeszcze w ogole sony ma?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

campbridge podobno miało ostro pakować tylko i wyłącznie w VR, czyżby Sony wycofywało się z tego frontu?

Dokładnie przed premierą googli była mowa, że robią gierkę pod vr.

Opublikowano

I kto zostanie na tym tonacym okrecie? Polyphony co robia gry na PS2, guerilla, co robi sredniaki? :kaz:  jakie studia 1st party jeszcze w ogole sony ma? 

W samej Europie : London Studio,MM,Guerilla,Xdev

MM nastepne do zaorania przeciez, juz serwery LBP zamkniete w kkw, te ich dreams jest przekombinowane, nawet sony sie wstydzi i nie wie jak to reklamowac, zaraz po wydaniu tej gierki ich zamkna albo projekt skasuja jeszcze wczesniej

Opublikowano

Byłem pod studiem od NMS - gra wyszła chuyowa.

Byłem pod Evolution - zamknęli.

Byłem pod Lionhead - zamknęli.

Byłem w Cambridge - zamknęli.

Ty tylko ostalo się Rare i Playground :kaz:

Opublikowano

W samej Europie : London Studio,MM,Guerilla,Xdev

MM nastepne do zaorania przeciez, juz serwery LBP zamkniete w kkw, te ich dreams jest przekombinowane, nawet sony sie wstydzi i nie wie jak to reklamowac, zaraz po wydaniu tej gierki ich zamkna albo projekt skasuja jeszcze wczesniej

Dreams jest zupelnie bez sensu. Przeciez w tej grze trzeba sie tyle napocic, zeby stworzyc cos sensownego,ze nikt nie bedzie w to tracl czasu a graficy maja swoje specjalistyczne programy. Co oni w ogole mysleli? Ze robia cos z ideii przypominajacego Mario Makera?? No (pipi)a... po moim trupie jak to sie sprzeda..

Opublikowano

Gdzie jeszcze byłeś? xD

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ss_j_13j2sn8.jpg

ss_j_01d6sl2.jpg

Czaruś już nie może się doczekać odwiedzin u kolegi.

Opublikowano

Nie powiem ci.

Opublikowano

a Yeti jak zwykle spamuje "XDDD" i robi dobra mine do zlej gry grafikami o rozmiarze 600x900 :kaz: 

Opublikowano

kiedys juz pisalem - dreams tylko tworcy i ich rodziny kupia, o ile idea LBP byla genialna to Dreams to jest przekombinowany potworek, ktory nawet ciekawie nie idzie zareklamowac, zreszta taka dluga cisza w temacie gierki raczej sugeruje, ze z gierka samo sony nie wie co zrobic

Opublikowano

A tak swoją drogą to ciekawe co Sory wstawi na miejsce serii Kapiszonów? Przeca ta jest już w zasadzie trupem, bo ND orócz tego, że całe moce przestawiło na pracę nad Symulatorem Przestawiania Kibli i Drabin 2 to zarzekali się, że do Dałna Drejka ręki już nie przyłożą. To ja proponuję włodarzom $ony genialny ruch: niech dadzą Kapiszony 5 do roboty Platinum właśnie! Gra niech będzie chodzoną bitką. Drejk wzorem Bayonetty rozpierdalający tabuny demonów z zaświatów. Po każdym udanym kombo obowiązkowe selfi. Co sądzicie? :oh_you:

Opublikowano

Już dawno mówiłem, że to Dream jest do wy(pipi)ania a kasa powinna być przekazana Yu na zrobienie Shenmue 3, jak już budzą do życia taką legendę to mogli by to zrobić tak jak na to zasługuje, wasze kochane SONY wcale nie jest święte.

Opublikowano

No i w dreams zrobienie czegos przypominajacego klikacza z TLoU zajelo im godzine rozumiecie? Godzine dlubania dla jednej postaci? A gdzie tam stworzyc jakis grywalny poziom, czy filmik czy czego bysmy tam nie chcieli stworzyc. Zreszta tak jak mowicie, nikt nawet tego sensownie nie reklamuje bo i ani nie ma jak ani nie ma zainteresowania. To jedna z tych gier ktorej pomyslodawca z mema wylatuje na koncu przez okno

Opublikowano

a Yeti jak zwykle spamuje "XDDD" i robi dobra mine do zlej gry grafikami o rozmiarze 600x900 :kaz:

no niestety, powinny być jakieś granice niedoje,bania nawet w WC

Opublikowano

zabijcie tego suchare, blagam

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ej ale powiedzcie mi jak jest - jak sprzedajecie te swoje xboksy to ktoś to serio kupuje do grania czy normalnie śmieciarka podjeżdża?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.