Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

oho trzeba mieć odpowiednią kupę widzę, żeby mieć prawo się wypowiadać o baterii w padzie xD

nie-e ale wypada nie rozprzestrzeniać dałna n.t. obecnych standardów, mając przestarzałe info. wyrywasz z kontekstu i jesteś niemiły. nie rozważałeś może eutanazji? 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No mi bateria działa różnie w zależności od gry. Od 6 do 8 godzin. Szybko w Driveclub bo tam dużo wibruje, no ale nie będę wyłączał wibracji w ścigałce.  :yao:

Opublikowano

Zieloni to mają dobrze, tyle $ zostanie w portfelu bo tylko Halo wychodzi. 

Jednak dobrze Spencer twierdził, że to wyłącznie dla ich dobra  :corvo:  

Edytowane przez Starh

Opublikowano

bez wibracji tylko multi. albo jak bateria dobiega końca

Opublikowano

W MK8 na WiiU grało się wybornie. Żadnych zwiech czy lagów, no ale w sumie ta infrastruktura musiała utrzymać multi ledwie w 2-3 grach ;)

Opublikowano

kurcze wiec jednak wojna trwa nadal ;/

Opublikowano

ale tak na dobrą sprawę, czy Król nas kiedykolwiek zawiódł? zawsze był dobrym ambasadorem marki, zaserwował nam dwa lata pięknego line-upu na One. nigdy nas nie oszukał, poza tym przecież to nie on nakazał przerwanie prac z Platinum. Jeśli Król mówi, że Scorpio roz(pipi)ie to ja mu wierzę. MS nigdy mnie nie zawiódł, a Sony już kilkukrotnie.

Opublikowano

ale tak na dobrą sprawę, czy Król nas kiedykolwiek zawiódł? zawsze był dobrym ambasadorem marki, zaserwował nam dwa lata pięknego line-upu na One. nigdy nas nie oszukał, poza tym przecież to nie on nakazał przerwanie prac z Platinum. Jeśli Król mówi, że Scorpio roz(pipi)ie to ja mu wierzę. MS nigdy mnie nie zawiódł, a Sony już kilkukrotnie.

Król, który zarządzał studiami w EU, a jak zaczęły się kłopoty np. w Lionhead to s(pipi)ił do US. 

O nim co najwyżej w żartobliwiej formie można powiedzieć "Spencer ante portas"  :reggie:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Chory człowiek.

Opublikowano

Jeżeli nie miał nic do gadania to jest gorszy niż Mattric, bo ten chociaż się nie (pipi)ił i powiedział prawdę odpowiadając na pytania typu

- "kiedy nie mam stałego dostępu do sieci, to co mi proponujecie"?

- "Mamy x360"

Opublikowano

Tak jest!

Phil-Spencer-276474.jpg

Opublikowano

A kogo obchodzi Spencer. Pogadamy o xbox jak premiera skorpiona będzie blisko. Obecnie nie ma gier na xboxa żadnych w pierwszej połowie roku i nie ma sprzętu pokazanego to i o czym rozmawiać. Wróćmy do znicza. Czytam właśnie artykuł zalinkowany wcześniej o apce na telefon. Apka a telefonie bęzie odpowiadać za wszystkie online funkcje ? To za co każą nam płacić na konsoli skoro nawet zwykłej imprezy na 8 osób nie da rady stworzyć? 

Opublikowano

Święte słowa Blant, kogo obchodzi Knur i jego konsola bez gier. Do e3, nie ma co sobie zawracać dupska szrotem. Jedynie w dziale halo Wars 2, wielkie poruszenie dwóch osób, bo grę mają nową,w którą może pogra z 5 osób w Polsce.

Opublikowano

mattrick > spencer i to sa fakty

a ze pisze lepsze twity, gra w gierki, ma gadane i szczeke ciosana ekierka to gierek jakos nikomu nie da

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.