Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Klapeczki po 3 latach w końcu coś dostali i już się w dupach poprzewracało, że niby jakaś dominacja xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

uderz w stół a kalafior się odezwie. Sam byś pewnie pograł w cod'a ale wstydzisz się. Też tak kiedyś miałem ale teraz gram we wszystko co mi się spodoba.  Gdybym przejmował się opiniami innych, nigdy bym nie spróbował Huniepop :D

wstydze sie xD może po prostu nie gram w guwna?

Opublikowano

Klapeczki po 3 latach w końcu coś dostały i już się w dupach poprzewracało, że niby jakaś dominacją xD

tak jak mówi Soul, przez 3 lata biegali wygłodzeni, kupowali vity, wii u, xboxy byle coś było grać albo przechodzili 6 razy knacka więc no niech mają coś od życia

Opublikowano

O kurwa jakie to brzydkie. Dobrze, że dałeś w spoiler :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Prosta sprawa Xbox dostaje gry z PC a PS4 z 

xd 

still better than gears of war

Edytowane przez okens

Opublikowano

gears of wars xDDDDDDd

Sachsenmodelle_14493_07.JPG

Opublikowano

wars i sawa

Opublikowano

klapens i okens

Opublikowano

boty jakie wyszczekane. Do budy, łachudry bez gier.

Opublikowano

juz zedytowane i po bece... przyszle pokolenia przegladajace temat nie beda wiedzialy o co kaman

Opublikowano

jaki pizdron ;/

Opublikowano

zero dystansu 

Opublikowano

Takich to się powinno yebac

juz zedytowane i po bece...

Właśnie teraz dopiero będzie beka.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie odpowiadałem blantmanowi Misiu. :lapka:

A to przepraszam.

Opublikowano

Goty 2015: bloodborne, goty 2016: uncharted 4 i po teście nioh czuje ze mamy mocnego kandydata do goty 2017. Szach mat biedne boty bez gier i perspektyw.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=pb_lKWBlWOw

Ciekawy materiał ukazujący perspektywy w których pc-towa patologia na współ z mobilkami, mogą zniszczyć rynek core gamerów (czyli nasz). Innymi słowy, szkodniki takie jak blantman, Ocelot czy UberAdi naganiający na pc-ta, będą współodpowiedzialni za zniszczenie nam hobby.

Freemium jest jak zaraza. Wykorzystujące paywalle, pay2win i mikrotransakcje produkcje nastawione na prostą rozrywkę, są niczym innym jak zakamuflowanym mechanizmem hazardowym. Hazard nie bez powodu uzależnia, bo odwołuje się do słabości ludzkiej psychiki i instynktów. Przynosi to ogromne zyski. Jeśli to zarazi również konsole, to nastawią się one na szare masy łatwe do zmanipulowania tymi mechanizmami. Nawet jeśli my będziemy się opierać, to i tak nie znajdziemy niczego dla siebie.

Innymi słowy, konsole ostoją true gamingu jaki znamy. Ale na jak długo... ?

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Oprócz błękitnego (sony) nieba, nic mi więcej nie potrzeba... Zielonego chlewa mi nie potrzeba..

5d33e05145a856a8799b85476ba5b869.gif

Nawet mi was nie żal , konsola bez gier, multiplatforny w jakości HD ready, ex na 7, karmienie wsteczna..

fa54ff8bd909442bb97531582e225963.gif

Edytowane przez czeskimaster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.