Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

yaguwno bardziej pasuje do tej gry

to po kiego grzyba kupowałeś?

bo moge  ¯\_(ツ)_/¯

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jeśli Japończycy opierają design swojej gry na zachodnych motywach (Soulsy, Resident Evil etc.) to wychodzą z tego naprawde dobre gry. Zostawić ich samym sobie i dostajemy pedo-gierki, pedalskie jRPGi i Yakuzę właśnie. Boże, chroń ich przed nimi samymi.

Prawdę piszesz. Japończycy to m.in. mistrzowie horroru, ale tylko jeśli próbują celować w zachodniego odbiorcę to im gry wychodzą. Tej typowej animopodobnej japońszczyzny nie trawię.

Opublikowano

nie no wezyr ale autentycznie zamknij juz dupe xD microsoft to trup 

Opublikowano

Nie wiedziałem, że ktoś jest w stanie przebić asaxa z jego mocarzem, a jednak jest jego brat wezyr z białorusi. Takiego piedolenia już dawno nie czytałem, czekam na więcej, ubaw po pachy  :yao:

Opublikowano

nie no wezyr ale autentycznie zamknij juz dupe xD microsoft to trup 

Mocarz wjechał za mocno, sam ogarniam, że za duża spina ;//

spoko wezyr, nakieruj swoje emocje na jechanie vity i będzie ok. zobacz, kulfon znowu coś pier,doli o wyższości tego trupa w zakupach growych

będzie dobrze

Opublikowano

z pc master race, tutaj wersja na xbox one

Halo-Spartan-Assault-Screenshot-Bridge-B

Opublikowano

Halo Wars na PC xd

2006

2007

Przychodzi mi do głowy z milion innych rtsów które zjadają tą śmieszną kolorowankę i wypróżniają z powrotem na podwórko Spencera, tam gdzie jej miejsce. Na Xbonie do ogrania jak najbardziej, zbyt dużej konkurencji nie ma xdd

Opublikowano

Company of Heroes, cóż to była za gra w dniu swojej premiery :banderas:

Opublikowano

450°

2009238_0.jpg
Another Xbox One Time Exclusive Flops, It’s Time For Microsoft To Ditch Them

ThisGenGaming says "Since Dead Rising 4 is a time-exclusive for Xbox One, once it hits PlayStation and any other consoles, hopefully the sales numbers will go up. Dead Rising 4 hasn’t been the only time-exclusive for Xbox One. Another big named game that was a timed-exclusive for Xbox One was Rise of the Tomb Raider before it was released on PS4 almost a year after its release on Xbox One."

Opublikowano

Company of Heroes wiadomo :banderas: 

szkoda tylko, że ostatnia cześć wyszła ponad 3 lata temu. Żaden gracz nie powinien więc narzekać na to, iż wychodzi kolejny (niewątpliwie)  bardzo dobry RTS, ponieważ na rynku panuje straszna posucha w temacie  

Opublikowano

Akurat spoko z tym rts ale nie wciskać na siłę, że xbone i w ogóle konsole rts, bo to jest uber troll jeśli chodzi o ten gatunek. A jak zobaczyłem już gameplay footage pc halo wars 2 to juz gitara, nie ma tego upośledzenia growego na padzie w porównaniu do myszki. Sam lubię ogrywać w ten gatunek, a jest posucha i to prawda, ostatnio klasyka ogrywałem jakim jest seria C&C Tiberian Sun. Chociaż ostatni fajny był Total War Warhammer i straciłem miło godzin na tym sztosie. Jak ktoś siedzi w gatunkach rts to znajdzie coś dla siebie ciekawego.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

no proszę jaka zgoda

dodam jeszcze jako ciekawostke , że jednym z bohaterów Halo Wars 2 jest spartan o imieniu Jerome, kolejna gwóźdź do trumny Xboxa na forum 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ale tępy ten RTS. Zbuduj armię motocyklistów bez motocykli, kliknij na armię krasnali wroga, usłysz mega suche teksty, patrz jak stoją i strzelają. Nie no, sentymentalnie to przypomniały mi się czasy KKND, ale chyba dziś od RTS-ów wymaga się tak trochę więcej? :)

Ps. Ale muzyki z KKND Krossfire to nikt nie przebije ;)

https://www.youtube.com/watch?v=jEaY-4vI2Xs

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

grałeś Mendrek?

Opublikowano

grałeś Mendrek?

W KKND? No ba. Po LAN w kafejce w jedynkę, a potem na PSX w dwójkę z kumplem na podzielonym ekranie (kanapowy RTS!), jedna z tych serii która mogłaby być remasterowana, albo jakiś remake, albo choć wypuszczona na komórki (jak Majesty czy Z) ;)

Opublikowano

nie no serio pytam Mendrek, bo znowu popisujesz się niewiedzą

motocyklistów nie da się budować, a system gry nie opiera się na znanej Ci mechanice wybuduj jak najwięcej jednostek i zaatakuj przeciwnika, lecz na ponad stuletnim, niezwykle uniwersalnym, grywalnym i głębokim systemie kamień-papier-nożyce 

Opublikowano

Zagralem w Halo Wars 2 w wersji beta. Szkoda mi ludzi, ktorzy to kupia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.