Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Mówcie co chcecie ale Slim "mroźna biel" jest śliczna :(

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Myślałem, że pogram sobie dzisiaj w Yakuze, ale oczywiście, trzeba co 10 minut pauzować i wznawiać pobieranie by w ogóle jakaś znośna prędkość ściągania była na tym PSNie ... Coś co powinno być na dysku w 20/30 minut pobiera się już 4 godziny, wspaniale.

Opublikowano

Myślałem, że pogram sobie dzisiaj w Yakuze, ale oczywiście, trzeba co 10 minut pauzować i wznawiać pobieranie by w ogóle jakaś znośna prędkość ściągania była na tym PSNie ... Coś co powinno być na dysku w 20/30 minut pobiera się już 4 godziny, wspaniale.

Sony jest nienormalne z tym PSN, usługa jest s(pipi)a u podstaw, musieliby ją kompletnie przebudować... ale po co, jak kasa z ps+ leci? Gierki im fajne wpadają, ale jak w parę exów nie zagram nic mi się nie stanie, jest w co grać.

Całą 7gen tolerowałem s(pipi)y online i pad dla przedszkolaków, dosyć tego. Podziwiam fanboyów, którzy nadal to dzielnie znoszą i sobie wmawiają, że to czekolada, a nie (pipi) z chmur królestwa niebieskiego obmywa ich zaślepione lica.

Opublikowano

"Musieliby ja kompletnie przebudować" myslę chłopie, że powinieneś wziąć sprawy w swoje rece i nie czekać na Sony, oni są zbyt glupi, tylko lecieć do ich siedziby w Tokyo i zaproponować przebudowę. Niebieskie królestwo czeka na takiego zbawce co usprawni psn, trzymamy kciuki.

Opublikowano

Podrabiany chińczyk znów pijany, niedobrze. 50kg żywej wagi, zero snu, kanabis w swoich najlepszych latach nie mógłby się z nim równać, a tu jeszcze cw podnosi mu ciśnienie.

Z checia bym ci wybil z glowy te listy prawdy bejzbolem ktorego trenuje juz pare lat na batting centre ;) Parter!

4b4c6fdd7d5f192595ca5712421ed6d8.jpg

Opublikowano

Yeti vs. Zetta. Wow. Chyba po raz pierwszy zapłaciłbym za galę ppv jakby to miało gdzieś być transmitowane na żywo :D

Wracając do tematu - to nie rozumiem tych płonnych nadziei botów że scorpio to jakiś zbawca xbąka. Patrząc na przekrój historyczny konsol, to mamy mnóstwo przykładów gdzie takie eksperymenty przy kontynuowanej złej polityce producenta, były ostatnimi gwoździami do trumien. A teraz jest gorzej, bo jest więcej multiplatform. W tamtych czasach konsole mimo wszystko mogły przyciągać ex'mi bo z nich się głównie składały. MS ryzykuje niczym ślepy wdrapujący się sam na Mount Everest. Nie twierdzę że się nie uda, ale prawdopodobieństwo przegranej jest ogromne...

Opublikowano

Podrabiany chińczyk znów pijany, niedobrze. 50kg żywej wagi, zero snu, kanabis w swoich najlepszych latach nie mógłby się z nim równać, a tu jeszcze cw podnosi mu ciśnienie.

Z checia bym ci wybil z glowy te listy prawdy bejzbolem ktorego trenuje juz pare lat na batting centre ;) Parter!

Majima Goro vs Mr. Shakedown :lapka:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Zetta co ty masz za manie wpier.dalania w każdym temacie na forum zdjęć. Co temat i twój post to jakies fotki z dupy.

Opublikowano

Jakiś masz problem cwelu? (pipi), ślepy fanboyu ty głupi, plują ci w twarz i ci deszcz pada co?

Wpadlem tylko zglosic post kolejnego zielonego przegrywa. Przy okazji napisze tylko, ze PSN oprocz 1 wady (predkosci sciagania plikow - a przeciez podobne problemy ma nieraz Xbox Live jak chocby ostatnia premiera Horizon, gdzie 5 botow na krzyz sciagalo premierowa latke 2 dni) w ogolnym rezultacie dziala o wiele lepiej niz Xbox Live. I ten ich marketingowy belkot "300 tys dodatkowych serwerow", szkoda tylko, ze wszystko chodzi 5 razy gorzej niz na 360tce. Niech gina!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakiś masz problem cwelu? (pipi), ślepy fanboyu ty głupi, plują ci w twarz i ci deszcz pada co?

Wpadlem tylko zglosic post kolejnego zielonego przegrywa. Przy okazji napisze tylko, ze PSN oprocz 1 wady (predkosci sciagania plikow - a przeciez podobne problemy ma nieraz Xbox Live jak chocby ostatnia premiera Horizon, gdzie 5 botow na krzyz sciagalo premierowa latke 2 dni) w ogolnym rezultacie dziala o wiele lepiej niz Xbox Live. I ten ich marketingowy belkot "300 tys dodatkowych serwerow", szkoda tylko, ze wszystko chodzi 5 razy gorzej niz na 360tce. Niech gina!

od momentu przesiadki na ps4 nie moge zlego slowa powiedziec o psn, bardzo dobra usluga i predkosc sciagania jest calkiem przyzwoita wszystko co do tej pory sciagalem szlo mega sprawnie i szbyko :lapka:

Opublikowano

Mi przypisanie na sztywno DNS googla pomogło, przeważnie leci full mojego skromnego łącza

Opublikowano

Kto więc stoi za oczernianiem usługi sieciowej Playstation? Czyżbyśmy natrafili na spisek żydów,botów,  masonów i cyklistów? 

Opublikowano

Majima Goro vs Mr. Shakedown :lapka:

https://www.youtube.com/watch?v=Xa1lf15LM7U

1cf8f5b0cb1198bf6c5e0818271a2385.jpg

Slabo to widze jeden ciosak i do parteru, Yeti na kolanach z pelnymi ustami.

Opublikowano

Mi przypisanie na sztywno DNS googla pomogło, przeważnie leci full mojego skromnego łącza

Jak ktoś ma jakieś bieda łącze to spoko, ale jak ja mam kozak łącze i pokazuje mi, że patch się będzie ściągał 20 minut, robię sobie coś a patch się ściąga a po tych 20 minutach sprawdzam i pokazuje mi, że będzie się ściągał kolejne 20 minut to mam ochotę zrzucić atomówki na siedzibę sony. 

Opublikowano

U mnie jest to samo. Ale to chyba już od psn zależy w dużej mierze.

Opublikowano

Nie tylko, czasami nawet dostawcy internetu mocno daja ciala, niby szybkie lacza, ale problemy z DNSami, prywatnymi adresami IP itp.

Opublikowano

Przez 10 lat miałem 5 różnych dostawców neta i wszedzie to samo z PSNem. Teraz i tak jest lepiej niz za czasów PS3 ale by ściągało się szybciej niz 2 lub 3MB/s trzeba się sporo naklikać.

Opublikowano

Nie tylko, czasami nawet dostawcy internetu mocno daja ciala, niby szybkie lacza, ale problemy z DNSami, prywatnymi adresami IP itp.

Tak. Na PC jest dobrze, na XO było dobrze, ale jak problemy na PSN to wina dostawcy. xD

Opublikowano

Jak ktoś ma jakieś bieda łącze to spoko, ale jak ja mam kozak łącze i pokazuje mi, że patch się będzie ściągał 20 minut, robię sobie coś a patch się ściąga a po tych 20 minutach sprawdzam i pokazuje mi, że będzie się ściągał kolejne 20 minut to mam ochotę zrzucić atomówki na siedzibę sony. 

Dokladnie. Ten glupi psn pobiera plik w czesciach jak torrent i do tego po jednym pliku naraz i jak sciaganie gdzies sie przytka to trzba robic pause-->resume. 50gb powinno sie mi sciagac kolo 20minut a w najlepszym przypadku to pobieranie trwa 6h ostatnio wolfenstein sciagalem 2 dni :dynia:

Ta,na steam pobiera pelna predkoscia lacza ale dostawca mnie oszukuje na necie :D

Opublikowano

Ja ostatnio ściągałem dużo gier na ps4 i serio szło elegancko bez żadnego problemu, łącze mam 100mb i większość przypadków szło ok 70, na xbl zazwyczaj idzie mi 80-90 wiec imo nie tak źle

No ale moze to zależy czy ktoś szanuje markę czy nie

Opublikowano

co to za random ten musoil?

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Kolejne "eksy" Sory wpadają do blacharskiej gnojowicy:

http://www.ppe.pl/news/48980/playstation-now-kompletne-wydania-hitow-dla-europejczykow.html

Póki co są to gry z PS3, ale idę o zakład, że w ciągu najdalej dwóch lat $ony zacznie oddawać blacharstwu swoje perełki z PS4 :reggie:

Opublikowano

Narazie to juz minelo pare lat i nadal nie ma calej biblioteki PS3

Tak. Na PC jest dobrze, na XO było dobrze, ale jak problemy na PSN to wina dostawcy. xD

Oczywiscie ze tak, dlatego suteq dla kazdej sieci odblokowujesz inne porty na urzadzeniach sieciowych. Inne porty wpisujesz nawet dla konkretnych gier, czasami przeciez wystarczy zmienic DNS przy konkretnym tytule - no kto jak kto, ale Ty i raven to powiniscie o tym wiedziec...

Zrozumialby jeszcze te ciagle narzekania, gdyby pobieranie na Live bylo idealna jak chocby na Steamie - a tam przeciez jest dokladnie to samo, co premiera wiekszej gry, czy Horizon, czy Gearsy to lament w tematach ze patcha sciaga 48h i serwery nie daja rady obsluzyc 5 uzytkowniko na krzyz w Polsce!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kwestia ustawień ale jednak wystarczy puauzować i wznawiać by połączyło z dobrym serverem.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.