Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@izi

Ale wiesz, że tym samym udowodniłeś, że psn ssie i tylko przyznałeś mi rację?

No sorry, ale usługa gdzie nie trzeba nic ustawiać i działa>usługa gdzie trzeba kombinować aby dobrze działało. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jeden telefon do cenegi i wszystko działa.

Opublikowano

@izi

Ale wiesz, że tym samym udowodniłeś, że psn ssie i tylko przyznałeś mi rację?

No sorry, ale usługa gdzie nie trzeba nic ustawiać i działa>usługa gdzie trzeba kombinować aby dobrze działało. 

No nadal nie nie rozumiesz. Moze wytlumacze bardziej lopatologicznie - ja ze swoim dostawca mialem na odwrot, PS4 dziala idealnie od 1 podlaczenia, a z One wiecznie musialem walczyc, bo albo restrykcyjny nat, albo Forza Motosport Online wyszukiwala 30 minut przeciwnikow,a to DNSy mu nie odpowiadaly od uslugodawcy itp. Nie ma tutaj zaleznosci - dlatego np. Kubson moze pobierac pliki szybko, a Ins stopuje co 3 minuty . I zeby nie bylo - obydwie uslugi, jezeli chodzi o pobieranie plikow nie rownaja sie ze Steamem. Pozdrawiam  :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

snoop dogowi tak (pipi)owo live działał, że aż w PlayStation się zakochał

Opublikowano

Nie tylko, czasami nawet dostawcy internetu mocno daja ciala, niby szybkie lacza, ale problemy z DNSami, prywatnymi adresami IP itp.

xD a jeszcze przed chwilą pier.doliłeś, ze to wina xbl ze jest ch,ujowy to jak w końcu?

Opublikowano

inne informacje nt. otaczającej Cię rzeczywistości też czerpiesz od snoop doga?

Opublikowano

Nie tylko, czasami nawet dostawcy internetu mocno daja ciala, niby szybkie lacza, ale problemy z DNSami, prywatnymi adresami IP itp.

xD a jeszcze przed chwilą pier.doliłeś, ze to wina xbl ze jest ch,ujowy to jak w końcu?

To ze jest (pipi)owy to inna sprawa, teraz dyskutujemy o pobieraniu plikow, wylacz w koncu netflixa, zacznij w cos grac, to zobaczysz.

Opublikowano

Nie mam miejsca na dysku.

Opublikowano

Czyli sony pozazdrościło MS i też będą wspierać PC xDDD

a pisałem, że tak będzie, że te wasze chińskie zabawki skończą kiedyś jako usługa dla blachy ala steam. 

Konsolomaniaki już mają szał ci*p 

Opublikowano

pieniądz nie śmierdzi

Opublikowano

Ale pc tak

Hehs

Opublikowano

Ale pc tak

Hehs

Dla YETI blacha śmierdzi? No chyba nie, wszak niejednokrotnie wyznawał, że ogrywa gry zielonych na swoim budżetowym HP z Biedry :reggie:  Blachoklap jak się patrzy :pawel:

Opublikowano

Opublikowano

Co się dzieje? Mam anulować swoje zamówienie na PS4?

Nic nadzwyczajnego, Gekon jak codzień na psychotropach.
Opublikowano

Widzę że w dziale Xbox niezła frustracja skoro zieloni jarają się exami z PS3 smigajacych na PC dzięki PS Now. Ktoś z Sony rzucił stare ochłapy z pańskiego stołu a ci linkują jakby zwycięstwo odnieśli.

Spencer, za Scalebound jesteś skreślony u mnie.

Opublikowano

Już widzę konferencje Skarabeusza :

1. TV w 4k

2.Kinect 3.0

3.Halo Forza Pudzianowski

4.Trailer nowego ip na 7

5.Wsteczna z xone

6.I standardowo - najlepsze community i Najpotężniejsza konsola.

7. Najdroższa konosla, której moc i jakość nie jest adekwatne do ceny. No może jakość... Paluszki w padzie i rozmiarami mikrofalówki.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

również nie mogę się doczekać 

Opublikowano

Nie chce mi się ostatnio odpalać swojego One, serio. Już ze trzy tygodnie nie grałem a tylko w sumie Wiedźmina 2 ogarnąłem. Może po zakupie Ori i Quantuma trochę posiedzę przy konsolce.

Opublikowano

Drugi blantman

Opublikowano

Sprzedaj i po sprawie

Opublikowano

Nie chce mi się ostatnio odpalać swojego One, serio. Już ze trzy tygodnie nie grałem a tylko w sumie Wiedźmina 2 ogarnąłem. Może po zakupie Ori i Quantuma trochę posiedzę przy konsolce.

Zawsze mnie to bardzo interesuje. A jak tam u innych forumowiczów? Kiedy ostatnio włączaliście każdą ze swoich konsol i w jakich meblach aktualnie się znajdują?

Oczywiście żartuję, ch,uj mnie to obchodzi.

Opublikowano

a pisałem, że tak będzie, że te wasze chińskie zabawki skończą kiedyś jako usługa dla blachy ala steam. 

Konsolomaniaki już mają szał ci*p 

ej ale wiesz że aby w nie zagrać musisz dać zarobić Kazowi?

a kupując używaną konsolę i pudełkowe gry nie musisz

no przemyśl to sobie, sobie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.