Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Majkrosoft jest rakiem i zyebiszczem tej generacji ale i tak forumkowe klapy są największą tragedią jaka mogła się tylko przytrafić Sony. Gdyby tylko mogli to by wysłali was na plutona za to jak niedobrego pijaru robicie tej firmie. Od czasów Dreamcasta jestem multiplatformowcem, a te yebane bezbeki praktycznie zmuszają mnie by yebać ich ukochaną korporację mimo, że świetnie się bawię z ich sprzętem. Gardzę wami tak samo jak polska polityką.

I tylko nasza nienawisc do Xbona jest wieksza

Opublikowano

no sony ma najlepsza konsole i gierki ale klapy to dauny

playstation jak polska, kraj piekny tylko ludzie ku.rwy

Opublikowano

Majkrosoft jest rakiem i zyebiszczem tej generacji ale i tak forumkowe klapy są największą tragedią jaka mogła się tylko przytrafić Sony. Gdyby tylko mogli to by wysłali was na plutona za to jak niedobrego pijaru robicie tej firmie. Od czasów Dreamcasta jestem multiplatformowcem, a te yebane bezbeki praktycznie zmuszają mnie by yebać ich ukochaną korporację mimo, że świetnie się bawię z ich sprzętem. Gardzę wami tak samo jak polska polityką.

Ładnie trzeba mieć w bani aby na podstawie forum gdzie w 80% wypowiadają się ludzie bez życia wyrabiać sobie opinię o wszystkich co nabyli PlayStation 4 w Pl, swoją drogą ciekawe jaką to liczbę, 40 tys? Są jakieś dane? Poznałem na psn wielu za(pipi)istych ludzi i czasem odpala się tylko gierkę aby pogadać i pokrecic beke ale taki znawca wydaje opinie na podstawie forum. Niestety w pl xboxie jest o wiele mniej więc możliwość trafienia na miłośnika kalarepy, suchare czy wizira jest zbyt wielka:(

Opublikowano

po miesiacu udalo mi sie  kupic to je.bane pro,  ale okazuje sie ze nie koniec przygod bo trzeba jeszcze kupic gierki ktorych tez nie ma xD Nioh chyba tylko w peweksie dostepny

Opublikowano

Poznawanie ludzi na psn :rotfl:

Opublikowano

ins po prostu zakończył temat i zdemaskował xbotów

To nie chodzi o to, że Xbox jest lepszy a PlayStation gorsze. Tu chodzi o to, że jak się czyta bezbeków typu yeti, fanek, kasiasy i innych sonomaniaków wyklętych to automatycznie człowiek zaczyna pisać na klawiaturze tylko xbox

zamykam.

Opublikowano

:fsg::banderas:

Tyle edycji wc i jak widac opłacało się, ta jakże ciężka praca została w pełni doceniona. Psycha niektórych botów jest w takim stanie jak linup x-śmiecia w 2017 :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Poznawanie ludzi na psn :rotfl:

To że botów w pl jest tak mało że ich jedynym sposobem jest umawianie się na tym forum z innymi botami ze zryta psychika to już nie moja wina xd w psn wystarczy jeden post na społecznościach w danej grze i już masa ludzi chętnych do gry.

Opublikowano

To nie chodzi o to, że Xbox jest lepszy a PlayStation gorsze. Tu chodzi o to, że jak się czyta bezbeków typu rejwen, daddy, czaruś, wezyr, dron, asax  i innych botów  wyklętych to automatycznie człowiek zaczyna pisać na klawiaturze tylko niebieskie królestwo

zamykam.

Nie inaczej.

Opublikowano

po miesiacu udalo mi sie  kupic to je.bane pro,  ale okazuje sie ze nie koniec przygod bo trzeba jeszcze kupic gierki ktorych tez nie ma xD Nioh chyba tylko w peweksie dostepny

Serio? Chyba, że mówisz o tych najnowszych.

Ja już TLG mam na półeczce, Uncharted 4 dzisiaj do mnie wysłany, jutro odbiór osobisty TLOU od pana z olx, żyć nie umierać :fsg:

Opublikowano

szukanie znajomych na psn jest tak smutne ze tematem musi sie zainteresowac ewa drzyzga

Opublikowano

Kiedyś jak grałem z Figusiem :lapka: coopa w Alienation to na party był jeszcze jakoś klap i gadał że Xbox chuy bo po co grać w multiplatformy w 900p jak można w 1080p.

W pełni się z nim zgadzam tylko trochę mnie rozsmieszylo to że on wtedy grał w Assassina Syndicate XD. I jeszcze platynę chciał robić. Niesamowite community.

Opublikowano

Nieno nawet mocna wiezac w jedyna marke w multiplatformy grac trzeba. Chociaz moze nie w Assasyny nowe

Opublikowano

Tej z ciekawości powiedz mi jaka jest seria konsoli, bo to zapewne z nowej partii już dostarczają?

Opublikowano

Chodziło mi bardziej że Syndicate chodzi w 900p na PS4 ale może za dużo spodziealen się po klapach.

Opublikowano

Cesarz Spencer przygotowuje zbiorową eksterminację klaperii:

http://www.ppe.pl/news/49004/phil-spencer-o-pre-orderach-scorpio-poczekajcie-do-zobaczenia-pierwszych-gier.html

Co za pewność w tym co mówi! :obama:  "Poczekajcie na to, aż ujrzycie gry" :fsg: Przewiduję, że kardiolodzy będą mieli pełne ręce roboty, kiedy klapy zobaczą, że te ich dopiero co zakupione prosiaki nadają się tylko na ubój :daddy:

lel przecież ta kurwa spencer mówił to samo o quantum braeke i scalebound top kek xfd

Opublikowano

Czy ja dobrze widze, ze wsteczna kompatybilnosc pomalu staje sie dla nich "wyzwaniem" i w sumie nie wiadomo co przyniesie przyszłość   :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

dla sony wsteczna też jest wyzwaniem bo każą sobie ponownie płacić 60 zł za gry sprzed dwóch generacji. Czytam sobie temat jaką grę wybrać na ps4 i żal mi się robi jak wszyscy polecają drivecluba. Cały czas nie rozumiem fenomenu tej gry na tym forum. 

Opublikowano

Boty to już kompletnie się poddały, jedyny argument jaki powtarzają w przegranej wojnie konsol to "a ja was i tak nie lubię klapy". Jak jakiś komunikat partyjny poszedł w PW i nagle wszyscy już się przestali okłamywać że mają gry i perspektywy, już nawet wiara że "scorpie was za(pipi)ie" umarła, teraz nagle o jakości marki świadczą dla nich e-koledzy :sorcerer: Swoją drogą kupować konsole żeby kolegów w sieciowym "community" szukać, czy można upaść niżej?

Opublikowano

dla sony wsteczna też jest wyzwaniem bo każą sobie ponownie płacić 60 zł za gry sprzed dwóch generacji. Czytam sobie temat jaką grę wybrać na ps4 i żal mi się robi jak wszyscy polecają drivecluba. Cały czas nie rozumiem fenomenu tej gry na tym forum.

Ale Sony nie (pipi)i od roku (tymbardziej wczesniej) ze wszystko bedzie kompatybilne. Po E3 przeciez Mazzeo sobie reke dawal uciac ze jak "MS zapowiedzial" to tak bedzie, a tutaj juz pierwsze tweety z wykretami.

BEKA

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gdzie ktoś pisał że wszystko będzie kompatybilne?

Opublikowano

Gdzie ktoś pisał że wszystko będzie kompatybilne?

cii to łatwy, do dziś ma problem aby znaleźć kogoś kto gra w FM5 na XBLu.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Z ps4 może być problem z cellem z ps3 i widocznie jakby mieli zrobić to darmowo to byłby zbyt duży minus na koncie, myślę że jakby mogli przenieść gry z x360 to byłoby to dla ich budżetu mniejsza strata i prostrza sprawa a tak muszą wynająć pracowników którzy pracują dłużej nad portem i aby klient nie był W(pipi)iony to podkrecaja różne graficzne bajery.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.