Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Już wiemy jaki jest komunikat partyjny klapow :cool:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No sorry przeciez bylo jaranko, ze wszystkie gry na Scorpio (przynajkmniej z Ona) i  urzadzenia beda kompatybilone wstecz - jeden exco system. Zreszta jeden (pipi) - jak tak dalej pojdzie, to ta konsola nawet nie ujrzy swiatla dziennego.

Opublikowano

po miesiacu udalo mi sie  kupic to je.bane pro,  ale okazuje sie ze nie koniec przygod bo trzeba jeszcze kupic gierki ktorych tez nie ma xD Nioh chyba tylko w peweksie dostepny

Serio? Chyba, że mówisz o tych najnowszych.

Ja już TLG mam na półeczce, Uncharted 4 dzisiaj do mnie wysłany, jutro odbiór osobisty TLOU od pana z olx, żyć nie umierać :fsg:

No NiOh, Gravity Rush 2 - troche beka ze najbardziej hajpowanych gier nigdzie nie ma do kupienia xD

U mnie TLG, U4 i Bloodborne zamówione jak pan Kaz Hirai powiedział :fsg: TLOU? Który mamy rok, 2013? :dynia:

Opublikowano

A to coś się w tej materii zmieniło że jesteś taki niespokojny?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

tak bedzie lepiej dla graczy

Opublikowano

Nie takie konsole już upadały a jednak ms umie liczyć i między innymi dlatego wycofał się z telefonów, scorpio to być albo nie być na rynku konsol bo obecna różnica to totalne wgniecie i wdeptanie w ziemie przez Sony.

PS  one sprzedał się w ilości 23 mln a spencer chwali sie, że jest 50 mln subskrypcji golda xd czy boty dalej siedzą na xbox 360?

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

tak, bo to za(pipi)ista konsola a nie przycisk do papieru jak ps3

Opublikowano

ludzie co kupili lumie placa golda bo mysla ze to abonament telefoniczny

Opublikowano

Microsoft jest zadowolony ze sprzedaży Xbox'a, konsola przynosi zyski, sprzedaje się lepiej niż w analogicznym okresie Xbox 360. 

Korporacja z Redmond to nie Sony wiszące do niedawna nad przepaścią, trzymane przy życiu za sprawą Playstation 4.

Bądźcie spokojni klapy 

Opublikowano

Ale po wydaniu State 2 to by mogli umrzeć.

Opublikowano

ta lepsza sprzedaz w analogicznym okresie xd

czyli co x360 przez 4 lata sprzedala sie w 23 mln a w ostatnim roku ludzie polecieli po 60mln sztuk?

Opublikowano

nie wiem, powtarzałem frazesy przeczytane wcześniej w CW

Opublikowano

tez mysle ze ludzie czekaja na state of decay 2, wtedy dopiero ruszy sprzedaz z kopyta

Opublikowano

A co mają mówic? xd że jest trochę (pipi)owo bo konsola(marketing ms reklamuje ją tak od jakiś dwóch lat bo wcześniej było multimedialne centrum rozrywki) sprzedaje się o ponad połowe gorzej? podstawa marketingu to mówić w samych superlatywach o swoich produktach.

Opublikowano

dzieki simon, madrego to dobrze posluchac

Opublikowano

ja pier,dolę post observera i już karta z zamówieniem na ps4 otwarta i kursor zatrzymał się parę pikseli od przycisku "anuluj", udało mi się powstrzymać :[

Opublikowano

czyli co x360 przez 4 lata sprzedala sie w 23 mln a w ostatnim roku ludzie polecieli po 60mln sztuk?

X360 swoje rekordy sprzedaży bił w okresie 2010-2012 po premierze Kinecta, który podbił mocno sprzedaż konsoli, gdy była już tendencja spadkowa.

Pierwsze 2 lata Xone sprzedawał się lepiej niż X360. Teraz upłynął trzeci rok od premiery i MS już nie podawał oficjalnych danych, więc można założyć, że w trzecim roku wynik jest już gorszy niż w przypadku X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

MS w styczniu 2009 roku informował o 28 mln sprzedanych sztuk X360, więc jeśli ostatnie 26 mln X1 to prawda, to ch.uja konsola sprzedaje się lepiej.

Opublikowano

Oczywiście, że X360 sprzedawał się lepiej, wyszedł rok wcześniej od PS3, zapowiedzieli go jak trzeba plus dali mu parę świetnych gier. 

Opublikowano

ja pier,dolę post observera i już karta z zamówieniem na ps4 otwarta i kursor zatrzymał się parę pikseli od przycisku "anuluj", udało mi się powstrzymać :[

Zrób sobie na złość i nie kupuj PS4, graj dalej w zrąbane porty na pc i w hd ready na xbąku. To przecież takie kuszące, lubisz to prawda? ;)

Opublikowano

To że boty kupują dodatkowo ps4, nic złego, chcą poczuć prawdziwa generację i porównać gry od Mesjasza z grami dla zwierząt. Ale boty, które są zapatrzone tylko w xone, nawet nie 3 mając nigdy DS4 i oceniają, a nie grali to gardze...

Opublikowano

Jak tam Mendrek ? Fajnie grać w rozmazane guwno na PS4 kiedy ja mam 2 razy wyższą rozdziałkę i/lub lepszy framerate ? Nie boli Cię dupsko, że taki bot jak ja lepiej wspiera Sony i ma lepsze wersje gier ? Kupiłeś Yakuze albo Gravity Rush ? Preordera może złożyłeś na Nioha albo Niera ? Zapewne nie i każdą z gierek może kupisz za 3 lata albo będziesz liczył że wrzucą do plusa kiedyś. Wstyd i hańba.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.