Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

raven gra w podstawowa kampanie bez deszczu bo deszcz dopiero w tourach z season pass i smie gadac cos o deszczclubie, wezcie mnie trzymajcie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 653 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Przepraszam bardzo a to co mi padało na samochód już w pierwszym wyścigu to były łzy xbotów po skasowaniu Scalebound czy co ;/?

Opublikowano

No nie po to ładowali w taki sprzęt żeby teraz na nim nie grać i jeszcze coś dokupywać oddzielnie gdzie tu brak logiki widzisz ? xd

Tak czy siak i tak beka z nich za petycję konwersji horajzona zero dawn na pc xd

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Przepraszam bardzo a to co mi padało na samochód już w pierwszym wyścigu to były łzy xbotów po skasowaniu Scalebound czy co ;/?

dodali kampanie startline z zmiennymi warunkami pogodowymi dla przegrywow bez season pass - fakt

Opublikowano

Niezle trzeba miec jaja zeby pisac "dożytownia beka" z innego sprzętu, samemu posiadajac Xbox one :yao:

Opublikowano

Też byłem rozczarowany. Na gifach 320x240 wyglądało lepiej. :( 

Opublikowano

Nieźle trzeba mieć nasrane żeby jeszcze Knura trzymać w sygnaturce... 

Opublikowano

No ale zobacz co on ma pod tym knurem. :kaz: 

Opublikowano

illuminati confirmed

Opublikowano

Nieźle trzeba mieć nasrane żeby jeszcze Knura trzymać w sygnaturce... 

kliknij na knura a zobaczysz co to jest prawdziwa żenada

No żenada jest to w co grałeś :dynia:

Opublikowano

patrzac w co gra mazzeo na xone i w co gral na ps3 i ps4 serio nie trolluje z tym, ze ps4 pierwsza dobra gre dla jego "gustu" dostanie gdzies w 2018-19

Opublikowano

Przecież od dawna wiadomo że mazeo to totalne bezguście.

Opublikowano

Gorzej panie doktorze. Blacharz, który przeniósł się na xboxa xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.