Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

multi jest dla dzieci co nie maja co z czasem robic

tylko singiel

a najlepszy singiel tylko na playstation

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 652,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Gurwa gram w to Uncharted 4 i podoba mi się jak jasny pieron xd. Jestem teraz w szóstym chapterze, więc nie jakoś daleko, ale graficzka, płynność, sztywniutkie sterowanie, a przede wszystkim sposób prowadzenia fabuły i fakt, że nie jest totalnie durna, daaaaamn

Przejdę to i wtedy TLG, później Ratchet, później Nioh, Yakuza, 0 później Horizon, Person 5 :wub::obama:

jak dobrze być w niebieskim królestwie, ja pier,dolę

Paaaaanie to jeszcze pan nic nie widzial. Dla mnie niespodzianka roku bo spodziewalem sie znowu killroomow przerywanych epickimi skryptami a dostalem dobra gre

Opublikowano

multi jest dla dzieci co nie maja co z czasem robic

tylko singiel

a najlepszy singiel tylko na playstation

Tak jak mowisz, tyle wspanialych gier do ogrania, a janusze napierdalaja po kilkaset godzin w pifpafy.

Opublikowano

nie ma czegos takiego jak sillowe strzelanki na padzie. 

Opublikowano

Multi na konsoli i wygląd pudełek.

Ostatnia linia obrony xbotow.

Opublikowano

Ja mam inną obronę. Miłość do xboxa. Nie ważne jak źle by nie było xbox na zawsze w serduszku. 

Opublikowano

Chodzi o pudełka? No chuye z MS próbowały się tego pozbyć. Pewnie było by tak lepiej dla graczy.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Zawsze się śmieję z podpisu Shena - halo skillowe multi XD aż muszę cofnąć się o parę stron wstecz i poczytać tę bekę z multi fps na padach "skillowych".

Opublikowano

Szkoda czasu na multi

Opublikowano

dobrze ze nie umiem w nioha bo jakbym jeszcze to mial ograc to do ps6 pro sie nie wyrobie

Opublikowano

Zawsze się śmieję z podpisu Shena - halo skillowe multi XD aż muszę cofnąć się o parę stron wstecz i poczytać tę bekę z multi fps na padach "skillowych".

grales w halo 5 Mutli?

Opublikowano

Gurwa gram w to Uncharted 4 i podoba mi się jak jasny pieron xd. Jestem teraz w szóstym chapterze, więc nie jakoś daleko, ale graficzka, płynność, sztywniutkie sterowanie, a przede wszystkim sposób prowadzenia fabuły i fakt, że nie jest totalnie durna, daaaaamn

Przejdę to i wtedy TLG, później Ratchet, później Nioh, Yakuza, 0 później Horizon, Person 5 :wub::obama:

jak dobrze być w niebieskim królestwie, ja pier,dolę

ja doszedłem do dwunastego i deeeeeejm, też mi się podoba to UNSZTOSED.

- Wcale nie jakoś turbo dużo strzelania a jak już jest to dużo lepszy design killroomów niż w poprzednich częściach

-mało efekciarskiego QTE

-zaje.biste lokacje, mało korytarzowe, dużo otwartych

-wymagający (IMO, w porównaniu z 1,2,3) crushing który premiuje skradanie

-fabuła na poziomie

-graficzka wyglądająca jak ŻYCIE w trybie BESTII (wiadomo)

Opublikowano

Nowe PE i wybór gry roku, dostałem raka, czy ktoś jeszcze czyta te wypociny ? przejrzeć w empiku i odłożyć na miejsce.

Opublikowano

ciekawe czy ten nowy uncharted wyjdzie w tym roku

na swieta byloby jak znalazl

Opublikowano

grales w halo 5 Mutli?

Po co pytasz? Klapy to tylko singiel. Z resztą...pewnie by w coś grali, ale nie mają :dunno:

Opublikowano

spoko kruku, w późniejszych etapach wjedzie znowu dżungla i będzie ziewane. chociaż nie powiem, pierwsze 10-15 rozdziałów prowadzone jest tip top.

Opublikowano

szkocja byla chu.jowa

reszta wpyte

no i ten epilog : ]

Opublikowano

Ta szkocja to chyba specjalnie taka slaba byla zeby spotegowac to co sie dzialo chwile potem :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.