Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

o kurrrrrwa expert :obama: 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Witam ponownie szanowne grono.

Mam nadzieje ze nie zalejecie sobie klawiatur łzami radości z powodu mojej obecności.

O KRWA ON ŻYJE :obama:

HAHAH Te wszystkie EX4CT WANABE (yeti/fanek), wasz Król wrócił :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Kto?

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie zalejecie sobie klawiatur łzami radości z powodu mojej obecności.

O KRWA ON ŻYJE :obama:

HAHAH Te wszystkie EX4CT WANABE (yeti/fanek), wasz Król wrócił :dynia:

chyba król tych daunow z gejonly

Opublikowano

Ooooooo witam serdecznie :).

Startujesz z 4 warnami czy czyściutkie konto? Bo nie wiem na ile można sobie pozwolić zanim znowu bana złapiesz :lapka:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No witamy, ale mam złą informacje, zielona rasa przegrywów, to tylko gdzieś 4 osoby. Zaden przeciwnik, to raczej taka atrakcja turystyczna, coś jak 4 szympansy w cyrku robiące różne dziwne rzeczy. Szkoda na to nawet strzępić klawiatury. Dominacja jak za czasów PS2.

Opublikowano

gadałem z figaro na wiiu party przed chwilą, faktycznie wrócił

Opublikowano

Mam nadzieje że mazeo go szybko wyrwie

Opublikowano

Cześć konsolomaniaki. :lapka:

Kupiłbym jakąś konsole ale nie wiem którą, TV 4 k nie mam i mam gdzieś płynne 60 FPS. Słyszałem, że używane ps4 można za 7 pak wciągnąć, czasu mam mało i tak zagram w 5 gier na rok więc co polecacie? Psn dalej za darmo?

Dzięki za pomoc i informacje bo wypadłem z obiegu.

Opublikowano

you-came-to-the-wrong-neighborhood_o_260

Opublikowano

psn dalej za darmo

bierz ps4 pro, bo niedługo mają już nie wydawać co lepiej wyglądających gier na zwykłe ps4

Opublikowano

Cześć konsolomaniaki. :lapka:

Kupiłbym jakąś konsole ale nie wiem którą, TV 4 k nie mam i mam gdzieś płynne 60 FPS. Słyszałem, że używane ps4 można za 7 pak wciągnąć, czasu mam mało i tak zagram w 5 gier na rok więc co polecacie? Psn dalej za darmo?

Dzięki za pomoc i informacje bo wypadłem z obiegu.

Polecam pogrzebać w jakims okolicznym smietniku, napewno znajdziesz jakiegos xbox one, wiec juz 7 paczek w kieszeni, a jak grasz w 5 gier na rok to wrecz idealnie, bo tyle tam ich wlasnie jest :kaz:

Opublikowano

xd

Opublikowano

...oglądając nawet filmiki

Opublikowano

To jeszcze niech mate5 wróci :lapka: Co jemu odbiło żeby forumek porzucac, no nie czaje.

Opublikowano

No troche beka z ziomeczka

Opublikowano

ale jak ktos przychodzi ostatni nie moze wybierac

wiec expert i figaro ida do obozu zielonego

Opublikowano

No witamy, ale mam złą informacje, zielona rasa przegrywów, to tylko gdzieś 4 osoby. Zaden przeciwnik, to raczej taka atrakcja turystyczna, coś jak 4 szympansy w cyrku robiące różne dziwne rzeczy. Szkoda na to nawet strzępić klawiatury. Dominacja jak za czasów PS2.

Ogladalem sytuacje na forum z paru alterów, widziałem ze w obozie zielonych mało kto zostal, a Ci co przeszli, zachwycali się Driveclubem.

Dobra passa graczy trwa, świetne tytuły tylko na PS4, PS4 Pro jest tym czym zieloni by chcieli by była ich nowa konsola.

Casual Experience po stronie zielonych jest przytłaczający, wiem to po sobie, pojechałem na WGW w tamtym roku, dwa dni targow, tyle graczy grało w FH3 i kręciło czasy, a wystarczy ze przyszła osoba wychowana na konsolach dla graczy a nie youtuberow i zdobyłem najlepszy czas targów za co dostałem Xboxa One S, pogonilem go w dwa dni żeby się nie zrazić do gamingu.

Śmieli się z nas ze nas to grafika tylko jara, klatki itd, a czekają na swoją nowa konsole jak na zbawienie.

Nie wiem na co czekać.

Terafloptanazja Gamingu.

Opublikowano

jakie trzeba mieć smutne życie, żeby zakładać altery aby zobaczyć co się dzieje na jakiś forum w internecie xD

Opublikowano

Czy administracja forum tak to zostawi?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.