Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

jeden lewak w postaci blubera na cale forum wystarczy, po co mate4

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 650,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

jakie trzeba mieć smutne życie, żeby zakładać altery aby zobaczyć co się dzieje na jakiś forum w internecie xD

Lubię was, z częścią z was grałem/gram, co w tym dziwnego?

jakbyś cierpliwie poczekał to dawno już byś miał unbana no ale nie, lepiej altery założyć i wszystko przedłużyć xd
A skąd mogłem wiedzieć ze nawet po zmianie miejsca zamieszkania zostanę wykryty :kaz:
Opublikowano

lepszy lewak mate4, z którym można o czymś porozmawiać, niż jednolinijkowiec, który nie potrafi otworzyć napędu w xboxie, blokuje ludzi bo kupili konsolę której nie lubi, oraz obraża się, jak mu login przekręcają xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

:obama: 

Opublikowano

A był ktoś taki jeszcze, co jest smutnym człowiekiem i gorszym sortem gracza posiadając równocześnie wszystkie 3 konsole tej generacji tj xbox one, ps4 i wii u plując jadem na te wszystkie sprzęty? To dopiero by było bolesne życie.

Opublikowano

Driveclub to największe guwno w jakie grałem

Opublikowano

ale ja nie rozumiem po co odbanowywać ch,ujowych użytkowników, dostali bana za bycie hóiowym to niech tak zostaną :3

Nastąpiła wymiana, 3 starych userow, za jednego hui owego, pakuj walizki Blaber
Opublikowano

Driveclub to największe guwno w jakie grałem

kolega zielonej krwi, a w Forze Horizon 3 nie grał.

Opublikowano

Gral

Opublikowano

lepszy lewak mate4, z którym można o czymś porozmawiać, niż jednolinijkowiec, który nie potrafi otworzyć napędu w xboxie, blokuje ludzi bo kupili konsolę której nie lubi, oraz obraża się, jak mu login przekręcają xD

plyta ci sie zaciela, latasz za mna jak taki piesek i ciagle ten same tekst, cukier ci skoczyl znowu?

Opublikowano

Gral

to co Ty za bzdury wypisujesz.

prawde napisał, driveclub to guano

Opublikowano

Odbanujcie autoklasyke i Tommo a nie jakieś cioty. 

autoklasyka to nie była Panda?

Opublikowano

A był ktoś taki jeszcze, co jest smutnym człowiekiem i gorszym sortem gracza posiadając równocześnie wszystkie 3 konsole tej generacji tj xbox one, ps4 i wii u plując jadem na te wszystkie sprzęty? To dopiero by było bolesne życie.

:lapka:

a nie sorry wii u szanuje, xo szanowalem, ps4 pro szanuje pluje na ps4 amatora :cool:

Opublikowano

ale ja nie rozumiem po co odbanowywać ch,ujowych użytkowników, dostali bana za bycie hóiowym to niech tak zostaną :3

dziecinko masz szczęscie, że juz mnie w krakowie nie spotkasz

Opublikowano

plyta ci sie zaciela, latasz za mna jak taki piesek i ciagle ten same tekst, cukier ci skoczyl znowu?

chrono triggered xd

Opublikowano

A wy dalej o Xszambie? 

POWTARZAM

TA KONSOLA NADAJE SIE TYLKO DO FIFY BO TYM PADEM/HANTLEM  PO PRZEGRANYM MECZU MOŻNA RZUCAĆ W STARĄ JAK OBIADU NIE ZROBI.

Po co to żyje?

ddf.gif

:dynia:

Ostatni bastion Maxxeo juz w pełnych kolanach, dron microsoftu odleciał. Można śpiewać titanika.

Opublikowano

dziecinko masz szczęscie, że juz mnie w krakowie nie spotkasz
A co byś mi zrobił, krzywo ostrzyzona broda postraszyl, kalafiorem wystającyn z kieszeni? :dynia:
Opublikowano

bym cie (pipi)o zabił

Opublikowano

bym cie (pipi) zabił

Kto by Ci kalafior rozbujal? Xddd
Opublikowano

Mate5 wróci w maju, nie był zbanowany. 

Opublikowano

no bana nie ale 

Trudno pisać komuś kto ma roczną blokadę pisania na własną prośbę. No ale jeszcze parę miesięcy i (może) wróci. 

to mialem na mysli

:problem:

Edytowane przez c0r

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.