Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

jak co roku pierdolenie klapów w okresie luty-kwiecień o gierkach, ale jak przyjdzie czas post-E3 to mordy będą zamknięte.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 648 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Tak to jest jak się jest marionetką M$ i słuchania modłów Spencera, a także wincyj multi, bo taka polityka, tylko zaorać tego xszrota i całych wannabe like fanów zielonego bractwa.

Opublikowano

jak co roku pierdolenie klapów w okresie luty-kwiecień o gierkach, ale jak przyjdzie czas post-E3 to mordy będą zamknięte.

póki co Halo Wars wyższa średnia niż większość exów sony, zaraz odpalam sztosa

Tak, tak, ch.uj z calym rokiem, ważne, że MS wyda w końcu jakieś gry między wrześniem a listopadem xd

Opublikowano

Stulejarze Xboxa mam dla was rade : zwalcie sobie, a później biegusiem po PROsiaka i yakuze.

giphy.gif

Jak mamy biec po cuchnącego nawozem prosiaka, skoro klapy wszystko wykupiły??
Opublikowano

Faka: zanim zaczniesz robić w swoich postach wstawki z języka angielskiego, to najpierw naucz się pisać po polsku. Jakbym czytał przekład z translatora google.

Opublikowano

Już botom się triggered włącza odnośnie samej czystej brudnej prawdy jak wygląda ich sytuacja, która jest nie do odratowania tylko do zakopania obok grobu gry E.T. the Extra-Terrestrial na pustyni.

headstone-312540_960_720.png

Opublikowano

Tak, tak, ch.uj z calym rokiem, ważne, że MS wyda w końcu jakieś gry między wrześniem a listopadem xd

zamknij mordę

Opublikowano

zamknij mordę

kreatywność godna exów xboxa

Opublikowano

będziecie się w końcu napierdalać czy tylko ujadać przez płot? bo nie wiem czy iść na kolację czy dalej głodować.

Opublikowano

Nie lubię Mazza, ale ma rację

Opublikowano

nie ważne z kim przebywasz w jednym pomieszczeniu, ważne z kim wdajesz się w dyskusje. 

Opublikowano

ale wiesz że jest opcja ignoruj? w czym problem? :dunno:

Opublikowano

nie dosc ze musi grac na goownie obesranym i je bronic, w najbardziej zyebany gatunek gier bo inne mu sie nie podobaja, to teraz jeszcze wrocil jego wrog numer jeden

Opublikowano

nie dosc ze musi grac na goownie obesranym i je bronic, w najbardziej zyebany gatunek gier bo inne mu sie nie podobaja, to teraz jeszcze wrocil jego wrog numer jeden

a jednak, po tylu latach, wciąż nie dał mi ignora. Coś czuję że ta jego sfabrykowana "nienawiść" do mojej osoby nie jest do końca taka szczera. Jego miłe PMki do mnie na Xboxie tylko to potwierdzają.

Opublikowano

ogolem dawanie komukolwiek ignora bo czlowiek ma bol dupy czytajac posta to jest jawny objaw jak psycha jest slaba

Opublikowano

Już dawno to pisałem, w szczególności ze wszyscy siedzimy w CW, zamiast pograć razem, na piwo wyjść, to walki w CW są urządzane i co chwile jakaś księżniczka się obraza, lub jej coś nie pasuje, lub daje ignora (tzw. foszek formuowy)

Osobiście całkowicie rozumiem w jakiej sytuacji aktualnie znajdują się zieloni, brak gier, szukanie rozrywki na forum, to musi być męczące.

Kupcie PS4P, zobaczcie chociaż co oznacza urządzenie ktore nazywane jest konsola.

Opublikowano

Jest magiczna sztuczka na cw, nie zaglądasz tu pół dnia następnie scroll w dół i czytać posty tylko osób które wiesz, że mogą napisać coś śmiesznego/wartego uwagi.

Opublikowano

ogolem dawanie komukolwiek ignora bo czlowiek ma bol dupy czytajac posta to jest jawny objaw jak psycha jest slaba

powiedz to shenowi :kaz: 

Opublikowano

albo :ogor:

Opublikowano

A Irasa odbanujecie, czy psychy ciągle niedoleczone?

Pytanie powinno brzmieć czy jego psyche ktoś zdołał wyleczyć bo typ jest umysłowo opóźniony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.