Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 647,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No teraz już ich nawet na pustynie nie wywożą.

Opublikowano

byles w szpitalu ze wklejasz swoje ekg?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

WIG20 idzie w góre

Opublikowano

PSX Lab w natarciu 

Co do vr to wszędzie tego pełno w moim mm leży i się kurzy kilka kartonów. VR to nie prosiak. 

Opublikowano

Ja widziałem pare sztuk na śmietniku :lapka:

To były puste pudełka użytkowników, którzy stwierdzili ze nie są im pudełka potrzebne, bo nie maja zamiaru urządzeń zwracać, potwierdzone info, widziałem je. :lapka:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Widze, ze administracja odbanowala pare osob 

Prosilbym jeszcze o odbanowanie

Jerome'a. :)

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

zerom? :dynia: dobrze ze zdechl, wole 10 figarów niż tego ulunga chowającego się za kolumna 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dziś podczas płatności za paliwo na stacji, widzę PlayStation plus na 3 miesiące za 59 zł. Kupiłem,ale jak zdrapałem, brakuje w kodzie ostatniej 12 cyfry lub litery. Myślę, nic trudnego, będę po kolei sprawdzać,aż psn wali jakieś błędy i nie mogę wpisać kodu.. (pipi) mać

Udało się, brakowało literki L. Obama, xD

Jakość Sony xD

fakt iż taka firma dominuje na rynku konsolowym, to wstyd dla całej ludzkości 

Opublikowano

ps4 to ja sie boje odkurzac nawet bo wtedy cala obudowa strzela

Opublikowano

I kolejna gra z listy klapów wyleciała xD czyli został już Horizon z tych turbo exów, bo Persona jeszcze na PS3 więc nie ex xD

ten jak szybko wyparł ze świadomości Nioha, Yakuzę 0 i Kiwami, oraz Uncharted Lost Legacy :pawel:

P5 na ps3 i Nier na steama?

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze.  :exact:

Przecież Yakuza 0, Nioh już miały swoją premierę, a reszta nikogo, pozdrawiam

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dziś podczas płatności za paliwo na stacji, widzę PlayStation plus na 3 miesiące za 59 zł. Kupiłem,ale jak zdrapałem, brakuje w kodzie ostatniej 12 cyfry lub litery. Myślę, nic trudnego, będę po kolei sprawdzać,aż psn wali jakieś błędy i nie mogę wpisać kodu.. (pipi) mać

Udało się, brakowało literki L. Obama, xD

Jakość Sony xD

fakt iż taka firma dominuje na rynku konsolowym, to wstyd dla całej ludzkości 

Wstyd to lineup xboxa i masowe świerszcze w slimie. Zagazować spencera i spółkę i zagonić pałami do biurka aby tyrali przy wordzie czy inny excelu. Jak powiedział kiedyś jeden bokser zagazować bydlaka, zagonić do zagrody, trzy razy dziennie w(pipi) i raz jeść.

Opublikowano

Wstyd to lineup xboxa i masowe świerszcze w slimie. Zagazować spencera i spółkę i zagonić pałami do biurka aby tyrali przy wordzie czy inny excelu. Jak powiedział kiedyś jeden bokser zagazować bydlaka, zagonić do zagrody, trzy razy dziennie w(pipi) i raz jeść.

photo-thumb-65669.png?_r=1487374243

Opublikowano

Nie żaden dobry, ale żaden.

To co ps4 bez exów jednak tez?

Opublikowano

zerom? :dynia: dobrze ze zdechl, wole 10 figarów niż tego ulunga chowającego się za kolumna 

Nioh to dla niego nieudolny klon BB xD

Opublikowano

Z xboksem chyba rzeczywiście nigdy nie było tak dobrze:

hjgjyugygknsxc.jpg

Spencer jedzie na tych samych prochach co niektóre boty.

Spencer siedzi e tym samym zakładzie bez klamek co daddy, czarus i asax?

Prawdziwy wódz, który już rozmyśla plan ostatecznej beki na e3.

3 pierwsze lata lepsze na xboxie? xDDD

Ciekawe pod jakim względem, to ze sunset ma o oczko wyżej niż inFamous, czy może, to ze najwyżej oceniane exy tej generacji pojawiły się tylko na PS4?

Niech boty już zamkną te swoje oblepione spencerowskim kiślem ryje, jak na waszego trupa wyjdzie gra takiego kalibru jak BB, NIOH, U4 czy Horizon, to pozwalam zabrać głos, teraz do budy i cieszyć sie grami z animacja i gameplaye jak 15 lat temu, ze średnia co najwyżej 84 (taka to sie trafia raz na 3 lata).

Yeb.aniu.tkie spencerowskie przegrywy.

Widzę, że Yeti dalej gra w średnią zamiast w gry, ej Yeti wiesz, że jest masa gier, które mają gorszą średnią od U4 a gameplayowo wciągają  ją nosem?

Tak samo jest z Sunsetem, który niesławnego zamiata grywalnością i funem płynącym z gry, no ale skąd Ty niby możesz to wiedzieć? Cyferki na metacrytic tego Ci nie powiedzą. Najbardziej śmieszy fakt, że jeszcze Ci klapy przy tej głupocie uszami klaskają   :pawel:

No i pamiętam jaranko Battlefrontem, 900p i żenująca średnia na MC, jak Ty w ogóle mogłeś w to grać?!

Ogólnie zauważyłem, że klapów bardziej boli line up gier na ONE niż botów...

Klasyka, nie ważne, że przez 3 lata nie miałem gdzie spać, ważne, że teraz sąsiad jest bezdomny  :pawel:

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.