Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Olac Zelde i kupić raka od UBI z SP

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A ja myślałem, że klapy pożyją nieco dłużej złudzeniami:

http://www.ppe.pl/news/49696/project-scorpio-microsoft-pokaze-swoja-nowa-konsole-jeszcze-przed-e3.html

Wszystko jednak na to wskazuje, że ich zgon nastąpi nieco wcześniej...

Tak jak xboxa

http://www.ppe.pl/news/49698/project-scorpio-moze-byc-ostatnia-konsola-microsoftu.html

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Dzięki programowi Xbox Play Anywhere, tytułami Microsoft Studios i nie tylko bawić możemy się i na Xboksie One, i na Windows 10. Co więc stoi na przeszkodzie, aby kompatybilne z usługą Xbox urządzenia wypuszczać zaczęli producenci sprzętu, amerykańskiej korporacji pozostawiając dbania o dopływ gier i jakość usługi online?

Przetłumaczy to ktoś na polski?

Przecinek przez i, kto to (pipi)a pisze :rotfl:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Podejrzewam że autor ma na imię Szymon, mieszka w Łodzi i pije piwo z biedry.

Opublikowano

Nintendo Switch :

1) Brak gier.

2) Platne multi.

3) Slaba specyfikacja.

4) Brak innowacji.

5. Nudny gameplay we wszystkich grach.

6) Brak nowych IP.

7) Ceny gier na premiere.

No, ale ma giga hit takiego, o którym tylko pomarzyć mogą inne obozy lub też co najwyżej zaniżyć średnią wstawiając 0 na mc.

Bezeduuuuuura! Wczoraj w sklepie dla niepełnosprytnych dzięki uprzejmości sprzedawcy trzymałem w swoich rękach tego dżojkonotableta z odpaloną Zelduchną. Szczerze? Graficzka tylko nieco lepsiejsza od Manuganu 2, czyli gry na komórki sprzed paru lat :yao:Doprawdy nie wiem czym te nintendozboczuchy się podniecają :reggie: 

Opublikowano

Fanek powiedz horizon czy zelda ? Co lepsze ? Horizon to goty czy nie? Poratuj człowieka opinią 

Zelda nie ma trawy, w Horizon jest jej aż za dużo, sam wybierz

Zelda ma taka trawę, że reaguje w zależności od tego jak się macha mieczem, mało tego może ścinać tą trawę, możesz nawet ściąć drzewo, z którego zostanie kłoda, możesz ją toczyć albo zniszczyć jeszcze bardziej. Link jest wstanie wejść na każdą ścianę nie potrzebuje do tego żółtej liny, pierwsze 15 minut gry jest bardziej zróżnicowane niż to co horizon ma do zaoferowanie prze pierwsze 2 godziny. Ta gra nie ma ograniczeń, robisz co chcesz, masakra czegoś takiego to ja dawno nie widziałem, mówisz sobie przydało by się to i to i bęc proszę bardzo , wystarczyła tylko poczekać.

Poruszanie się, stamina i to jak ją zastosowano, walka z przeciwnikami i patenty na nich! przecież ten Horizon to nawet (pipi)a koło tego nie leżał, nowa Zelda wciąga tą piękną grę nosem, rany jak dobrze mieć wszystkie konsole  móc trzeźwo na to spojrzeć.

Zasłużone 98 na MC 

A Horizon może kiedyś, zły nie jest ale przy nowej Zeldzie  :dafuq:

Opublikowano

Czytając temat Znicza, to mam wrażenie, że tak jak wszyscy szybko polecieli do sklepu, to po weekendzie będzie wielka akcja zwracania sprzętu :p A ja siedzę z Zeldą na WiiU co się tylko rozdzielczością różni XD

Opublikowano

hehe a wy co zieloni? ostatni gasi światło xDDDDDDDDDDDDDD

rQXS5cc.jpg

boVvNBC.jpg

O5ld61a.jpg

Można zrobić podsumowanie tej edycji CW.

Ostatni bastion xbąka dzisiaj skapitulował.

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Dlaczego "skapitulował"?

PS. 2017 a na Zniczu nie da się backupa zapisów gry zrobić XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

widze ze mazeo postanowil wreszcie pograc w dobre gry

Opublikowano

MaZZeo wyszedł ostatni, to zmywa naczynia po stypie. 

Opublikowano

Eh, prawdziwym szokerem byłoby gdyby pokazał zdjęcie Switcha z Zeldą. Wyobraźcie sobie ilość plusów...

Opublikowano

Wiec na polu bitwy zostal tylko Cezare bo aux trolluje, a noxx jest niespelna rozumu :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Daddy jeszcze

Opublikowano

To jednak jest dwoch niespelna rozumu.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Wiec na polu bitwy zostal tylko Cezare bo aux trolluje, a noxx jest niespelna rozumu :kaz:

thx

ja czekam chyba jeszcze z 2-3 tygodnie, dopiero kupię

do tej pory nie będę grał - bo nie mam w co

w98xlu.jpg

Opublikowano

Zebys się jeszcze do japonszczyzny przekonal to bys mial od zayoba gier teraz i za chwilę

Opublikowano

Analizując forum najgorszym rakiem jest chyba niestey Ficus. W każdym temacie miota się jak karp w wannie.

Opublikowano

Nie martwcie się, slim tak wyje ze tego hałasu długo nie zniosę. Zobaczymy czy Horizon będzie warte tych katuszy

No pewnie w porównaniu do One to suszarka. Ale slim wyje tylko od czasu do czasu. Najczęściej po uruchomieniu gry ale po paru minutach się uspokaja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.