Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Scorpio was za(pipi)ie, nowym psem call of duty.

najchvjowszy pancz w WC 2017 roku.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 644 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

MaZZeo: Teraz tylko musisz czekać na PM z zapytaniem czy masz szorstki język ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wylizalbys rowa a oni by go za chwilę odbanowali znowu

Opublikowano

Gejostwem tu zaleciało w cw, ciekawe upodobania niektórych użytkowników wychodzą  :pawel:

Opublikowano

Gejostwem tu zaleciało w cw, ciekawe upodobania niektórych użytkowników wychodzą :pawel:

Ale odpisałeś, czyli czekoladowe usta cię zainteresowały.

Opublikowano

nie, ja zawsze uważałem że Mazzeo gdzieś tam w środku, pod tymi uprzedzeniami jest takim nintendozboczkiem, ino on o tym nie wie. ten chłopek posiada gust growy. ja to wiem. Jestem pewien, że taka Zeldunia przekonałaby go do jasnej strony. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Trzeba być jednoplatformowym betonem aby zelda nie robiła. Każdy prawdziwy gracz (co gra w gierki a nie tylko o nich gada) chociaż powinien spróbować. Ja już się nie mogę doczekać aż odłożę pieniążki na switcha i zeldunie :banderas:

Opublikowano

zelda zeldą, jak ktoś chce to czemu nie

-ale nie dawaj im kasy za chłam, którym jest Ninty Słicz

przecież to się roz(pipi)i.a nawet bardziej niż 360tką - i to na kilka różnych sposobów..
z drugiej strony taka jest ta branża - lemingi kupują od 10lat call of duty w preorderze...
jakość jest mało istotna. 

Opublikowano

Trzeba być jednoplatformowym betonem aby zelda nie robiła. Każdy prawdziwy gracz (co gra w gierki a nie tylko o nich gada) chociaż powinien spróbować. Ja już się nie mogę doczekać aż odłożę pieniążki na switcha i zeldunie :banderas:

To samo myślę, ale raczej WiiU wezmę i ogram przy okazji Donki Konga, Mario i to coś z dziwną nazwą o robotach i jeszcze jakieś gierki.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Tylko, że za wiiu trzeba dać prawie tyle co za switcha. (pipi)a czemu ja byłem taki głupi i sprzedałem :( a udało mi się kupić za 550 zł wtedy. Chciałbym aby switcha sprzedawali też oddzielnie bez stacji w niższej cenie bo i tak raczej bym grał na switchu jako handheld w łóżeczku :obama:

Opublikowano

No to złoty interes z tym WiiU zrobiłeś :p Ostatnio sprawdzałem nówki w X-kom, to chyba drożej stoją niż jak kupowałem 3 lata temu.

Opublikowano

Może na święta jak już nie będzie cyrków z awariami i będą aż dwie dobre gry na switcha to ludzie się na nie rzucą i będzie można dostać WiiU q dobrej cenie. Na to liczę :obama:

Opublikowano

17201390_1933253183562183_79615857913385

Jeśli komuś doskwiera brak możliwości ładowania w tabletop mode albo komuś nie pasuje kąt pod którym ustawiona jest nóżka w Switchu to w Biedronce są "pajączki" za dyszkę 1f642.png:)

Jest co raz śmieszniej :) 

Opublikowano

A w koszyku obok takie same z logiem Nintendo za 129zł :reggie:

Opublikowano

sprawdzałem w szklanej kuli i było pokazane jak słicz się ucegla po 6 miesiącach użytkowania
z urwanym gniazdem usb trochę wujowo się ładuje TABLET

Opublikowano

Wc przemienilo się w kącik pomocy dla zielonych po calkowitej dominacji królestwa niebieskiego.

Spencer tyle obiecywal a na koncu produkcje pokasowal.

Fiddled bardziej niz Miller :kaz:

Opublikowano

Kolejny ex na X1/PC !

Nowe " pokemony+animal crossing" na Xb1 i PC 

http://m.windowscentral.com/ooblets-preview

ooblets-preview%20%281%29.jpg?itok=yoySh

Sony zaorane, Switch do kosza xD

edit - wersja na Scorpio napewno nas zayebie

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wc przemienilo się w kącik pomocy dla zielonych po calkowitej dominacji królestwa niebieskiego.

Spencer tyle obiecywal a na koncu produkcje pokasowal.

brawo szerloku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.