Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wiecie co laczy me andromede i zelde brecht of wild?

figaro nie zagra he he he

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 643,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ugniatanie masy na andruty, hehehe

Opublikowano

ale co pooglądam na YT, to moje

no w gifach andromedy nastukales juz z 9h

Opublikowano

nie moja wina, że ta gra wydaje się dawać więcej frajdy w gifach, niż w gameplayu.

Opublikowano

Ja sie martwie glownie o jedna rzecz. Drewniane mordy i bieganie jak androidy mnie nie martwi tak naprawde, ale to co bylo najfajniejsze w poprzedniej trylogii to postac Sheparda. Boje sie ze tutaj to kompletnie spyerdola. Tam nawet jak sie gralo jako paragon to Shepard byl twardy, cwany, bezkompromisowy, ogolnie bardzo mi pasowal na takiego rambo ratujacego galaktyke prawie ze w pojedynke. No i status spectra tez robil robote w jedynce jak wszyscy robili po gaciach bo shepard ich odwiedzal. Tutaj juz po samym wygladzie postaci wnioskuje ze bedzie zupelnie inny klimat przygody i mozliwe ze bedziemy mieli do czynienia z bezplciowymi amebami podobnie jak w inkwyzycji. Obym sie mylil i passa dobrych gier w 2017 byla kontynuowana

tl:dr yebac bioware

Opublikowano

Dobrze ze daja to demko w ea access to sie obada dzisiaj. 10h powinno wystarczyc na wyrobienie sobie opinii

Opublikowano

skrocili z 10h do chuy wie ile

Opublikowano

skrocili z 10h do chuy wie ile

Zrobili to po to, źeby gracze nie dokopali się do złoża guvna pod cieńką warstwą lukru.

Opublikowano

PS Now- zmierzają gry z Ps4. 

Pięknie, konsole odchodzą do lamusa. 

Opublikowano

Ta gdzie PS Now to teraz taki uj, grać w 720p, ujowe serwery sony i grafika, grać jak zwierzęta na tym PC, zanim gry streamujace będą miały sens to minie jakieś 5 lat, żebyśmy mogli cieszyć jako tako dobrym sensem grania. Argument na cw jak uj z dupy trąby słonia, bo PS Now pograsz na pc XD, fakt, pograsz ale jak zwierzę na 720p i z govnianym lagiem.

Opublikowano

Mało ważne, fakt jest taki, że widać w którą stronę to zmierza. 

Do tego Emu Wiiu- jednak co master race, to master race  :master:

Opublikowano

Master race też będzie uja warte za kilka lat, oby się nikt nie zdziwił, że na takim mały wypierdku jak smartfon będziesz mógł ogrywać takie gry na poziomie Horizon, ba nawet lepszej jakości w 60 fps, przyszłość jest nieunikniona i wszystko, co do czego się zmierza to do małego pudła, która będzie w stanie wszystko generować do grania w gierki w chmurze. A emulatory to będziesz płacił, takie VC u Nintendo (abonament), szara strefa umrze śmiercią naturalną. Wszystko skończy się na tym, żebyśmy mogli dzierżawić za granie w gierki.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

master race

doom na ps4 cyfrowo - 59zl, na steamie dalej 59$, nie mowiac o tym ze na konsolkach sa jeszcze pudeleczka uzyweczki

no i jeszcze odkad graficzne stuleje maja prosiaka to juz wogole nie wiem dla kogo te piecyki

Opublikowano

Dla osob preferujacych 60+fps w grach

Opublikowano

Te komentarze, jaki rak...

My naprawdę jesteśmy tak upośledzono-zaściankowym narodem?

Opublikowano

Koleś z zeldą w avatarze broni zeldy?

Opublikowano

Ten ból dupy komunijnych biedaków w komentarzach. :fsg:

A świadomość, że ta przygoda jest cały czas przede mną, zagram w tę giereczkę, a oni nie to już w ogóle :banderoli: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Te komentarze, jaki rak...

My naprawdę jesteśmy tak upośledzono-zaściankowym narodem?

Pijesz do czegos konkretnego czy tak tylko z dupy jakies smety ?

Mało ważne, fakt jest taki, że widać w którą stronę to zmierza. 

Widać. Kazdy widzi. Najlepiej sobie porownac, co sie pisalo o PS360 za czasu ich zywota i co sie pisze teraz. Jak ktos nie pamieta to 360+PS3 to byly najwieksze raki jakie swiat widzial do 2013. Jezu Nazarejski, ile ja sie naczytalem utyskiwan np. na hamburgerow z USA masowo lecacych po Call of Duty, itp.

Mnie osobiscie smieszy, ze kombinuja z urabaniem tradycyjnego biznesu konsolowego akurat w momencie kiedy stal sie on finansowo najbardziej wydolny w historii, ale chui tam, ja se moge gadac.

przyszłość jest nieunikniona i wszystko, co do czego się zmierza to do małego pudła, która będzie w stanie wszystko generować do grania w gierki w chmurze

Wiesz jak jest - (pipi)one Media Expert czy inny Amazon sobie wola po 100zl za usluge dostarczenia i ekspozycji gry na polke, i trzymaja wszystkich za jaja. Z kolei takie Sony czy MS wolaja kilkaset tysiecy dolcow za miejsce np. na darmowego patcha, ktory poprawi framerate.

Caly ten model retailu to jest walka buldogow pod dywanem, Steam, zapowiedz One, teraz te Now/GamePass.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

aphromo serio nie nadajesz się do CW, lepiej się sprawdzisz w Tęczy.

Tutaj nie walczy się na argumenty, tutaj jest hurr durr zielone bagno, nintendont pedauy, niebieskie robactwo :lapka:

Opublikowano

aphromo chuy.

Tak się robi CW, nie dziękuj :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.