Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat ale, odswieza wam gierki w aplikacji ps app? U mnie jakis czas dzialalo bez zarzutu, od ktoregos momentu stoi na tych samych 3 grach po ktorych juz dawno uruchamialem inne.

Reinstalowalem, przelogowywalem, czyscilem pamiec, nawet zmienialem jezyk w fonie na angielski. I nic.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 208,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

Sprawdziłem i u mnie odświeżyło. Ostatnio jakieś demko puszczałem i dzieciaki się dorwały do konsoli to wiem, że się zgadza wszystko.

Opublikowano
12 godzin temu, Mejm napisał(a):

Nie wiem czy to dobry temat ale, odswieza wam gierki w aplikacji ps app? U mnie jakis czas dzialalo bez zarzutu, od ktoregos momentu stoi na tych samych 3 grach po ktorych juz dawno uruchamialem inne.

Reinstalowalem, przelogowywalem, czyscilem pamiec, nawet zmienialem jezyk w fonie na angielski. I nic.

Mam to samo. Stoi w miejscu i nic się nie zmienia. Robiłem to co Ty i nie pomaga.