Opublikowano 13 sierpnia 20241 r Nie wiem czy to dobry temat ale, odswieza wam gierki w aplikacji ps app? U mnie jakis czas dzialalo bez zarzutu, od ktoregos momentu stoi na tych samych 3 grach po ktorych juz dawno uruchamialem inne. Reinstalowalem, przelogowywalem, czyscilem pamiec, nawet zmienialem jezyk w fonie na angielski. I nic.
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r Sprawdziłem i u mnie odświeżyło. Ostatnio jakieś demko puszczałem i dzieciaki się dorwały do konsoli to wiem, że się zgadza wszystko.
Opublikowano 14 sierpnia 20241 r 12 godzin temu, Mejm napisał(a): Nie wiem czy to dobry temat ale, odswieza wam gierki w aplikacji ps app? U mnie jakis czas dzialalo bez zarzutu, od ktoregos momentu stoi na tych samych 3 grach po ktorych juz dawno uruchamialem inne. Reinstalowalem, przelogowywalem, czyscilem pamiec, nawet zmienialem jezyk w fonie na angielski. I nic. Mam to samo. Stoi w miejscu i nic się nie zmienia. Robiłem to co Ty i nie pomaga.
Opublikowano 2 października2 paź Napęd w moim Prosiaku przestał czytać płyty więc chyba czas go wymienić. W jaki model napędu najlepiej celować ?
Opublikowano 2 października2 paź 2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):Napęd w moim Prosiaku przestał czytać płyty więc chyba czas go wymienić.W jaki model napędu najlepiej celować ?Tu potrzebujesz chyba konkretny model, ja zamówiłem KEM-496AAA. Tylko uwaga jeśli nowy napęd nie będzie działał to może być taka sytuacja że musisz podmienić ze starego napędu taśmy lecące od napędu do płyty głównej.