Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 111
  • Wyświetleń 30,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Skończyłem kilka dni temu i muszę przyznać że mimo początkowych obaw to bawiłem się niesamowicie dobrze. Całą grę skończyłem na normalu, 4 dostępne opcje (walka, misja, cyberprzestrzeń, zagadki) ustaw

• Donatello1991
    Donatello1991

Ci sami konsolowcy graja w ER, grali w bloodborne, czy Zelde. Dodatkowo wymiatają w call of duty. 

• Koniec - finalny level i muzyczka na końcu to bomba, oj czuję się nieco bardziej spełniony jako gracz, kończąc protoplastę moich ulubionych Bioshocków, Deus Exów i Preya 2017 :).  8/10 na dzis

Opublikowano
  • Autor

A jednak ogarneli ten UE4.

Opublikowano

Mniam, te pociemniałe sci-fi przestrzenie. Tylko zanim to wyjdzie xd

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

No to na remake SS1 sobie chyba jeszcze poczekamy bo Nightdive zapowiedzialo enhanced edition System Shocka 2.

Tak przy okazji, SS2 ma 20 lat. Zlecialo...

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Wyglada jak remake jedynki (przeciwnicy). Scena jak cortex reaver wali w szybe lekko mi bioshockiem zapachniala. Ogolnie zbyt mocno pachnie jedynka co jest lekko dziwne bo przeciez remake ss1 sie robi (ale czy sie zrobi?). Szalu ni ma.

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Pogubilem sie w tych demach i trailerach. Tu niby jakis teaser ale caly czas tylko poziom medyczny. Cyberspace'u tez nie widzialem mimo, ze (chyba) go dodali.

Chcialem w sumie dorzucic sie do skladki zeby zgarnac wersje box ale podniesli cene dla tego itemu ;F A jak patrzylem jakis czas temu to dorzutka nie byla w ogole mozliwa.

Jakos im to idzie ale duzo znakow zapytania mam.

• 9 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Znowu zapomnieli podać datę premiery. :nosacz2:

Opublikowano
  • Autor

No ciekawe czy to wyjdzie na konsole skoro z portem na pc pier.dola sie chyba 6 rok. Takze poki co nadgorliwosc swiezego pana moderatora dzialow o gierkach na forum dla stulejek.

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

uff no i zajebiście, demko mi się mocno podobało no ale i tak podchodziłem jak pies do jeża przez te wszystkie opóźnienia

Opublikowano

Nie grałem w oryginał, jarać się odnowiona wersją graną na decku?

Opublikowano
4 minuty temu, Daffy napisał:

Nie grałem w oryginał, jarać się odnowiona wersją graną na decku?

NRGeek w recenzji powiedział, że nie ukończysz tej gry. Możesz ją ukończyć, tylko jak grałeś w oryginał :dunno:. Tak powiedział :D. 

Opublikowano

Pomyślałem sobie, o fajnie. Kupuję. Wchodzę na MS Store i brak nawet preordera? Kiedy to wychodzi na konsole? ;/

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

Pomyślałem sobie, o fajnie. Kupuję. Wchodzę na MS Store i brak nawet preordera? Kiedy to wychodzi na konsole? ;/

Nie podali żadnych dat co do wersji konsolowych. 

Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

NRGeek w recenzji powiedział, że nie ukończysz tej gry. Możesz ją ukończyć, tylko jak grałeś w oryginał :dunno:. Tak powiedział :D. 

Aż tak hardcorowa gameplayowo że frajdę będą mieć tylko fani oryginału?

Opublikowano
1 minutę temu, Daffy napisał:

Aż tak hardcorowa gameplayowo że frajdę będą mieć tylko fani oryginału?

Chodziło mu raczej o nowożytnego gracza co musi mieć dużo triggerów gdzie iść. Bo z tego co zrozumiałem to wierny remake i generalnie trudny w odbiorze i szukaniu celu jak wszystkie gry z tego okresu.