Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon GO

Featured Replies

Opublikowano

Żyła złota. Pieniądze same się robią i nie ogarnąć serwerów? Tylko tak profesjonalna i znana z usług on-line firma jak Nintendont mogła to zrobić. Potem płaczą, że nie biorą udział w wyścigu z Mony i Małymmiękkim. Niby już nie takie kozaki maialy problemy z launchem online, ale chyba z jakiegoś powodu Niny nie wypuszcza gry wordldwide. Btw jakie są szanse, że będę mógł palić ludzi z forumka chalizardem? Mój fav pok <3

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Ogarnij szał macicy, Nintendo przecież tej gry nie zrobiło xD.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 168,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mi juz smiga

Edit: Po napisniu tego posta sie z(pipi)alo

Edytowane przez Killabien

Opublikowano

Czy do naliczania kilometrów to apka powinna być cały czas aktywna czy może "chodzić" w tle?

Opublikowano

musi byc caly czas aktywna, ale mozesz wlaczyc battery saver w opcjach gry, odwrocic komorke do gory nogami i sie sama "wygasza". Kiepsko to rozwiązali, ale lepsze to niż nic 

Opublikowano

dopiero zaczalem i pytanko na poczatek

mam napisane, ze w poblizu sa jakies pokemony. wychodze z domu i.. gdzie mam isc? jakos mozna je lokalizowac? czy po prostu lazisz i liczysz ze cos wpadnie?

Opublikowano

Ogólnie to polecam zawsze spacerek - zawsze coś wpadnie. Ale jak chcesz sie bawić w łowcę konkretnego pokemona, to patrz na ilośc kroków. Jak 3 ślady, to jest kawałek od ciebie, 2 o wiele bliżej, a 1 i 0 to już praktycznie 50m od ciebie.

W którą stronę? No to już musisz obserwować czy ilośc kroków się zwiększa czy zmniejsza.

Opublikowano

Troche tipow od Imgura:

http://imgur.com/a/bwp3D

Opublikowano

Żyła złota. Pieniądze same się robią i nie ogarnąć serwerów? Tylko tak profesjonalna i znana z usług on-line firma jak Nintendont mogła to zrobić. Potem płaczą, że nie biorą udział w wyścigu z Mony i Małymmiękkim. Niby już nie takie kozaki maialy problemy z launchem online, ale chyba z jakiegoś powodu Niny nie wypuszcza gry wordldwide. Btw jakie są szanse, że będę mógł palić ludzi z forumka chalizardem? Mój fav pok <3

Wiem że jesteś ograniczony umysłowo ale spróbuje cię to wytłumaczyć ....

Banda idiotow bawi się w zmasowany atak DDOS ,czyli generują sztuczny ruch na serwerze gry doprowadzając do jego przeciazenia , a co za tym idzie uniemożliwiają ci grę.

I nie bardzo jak firmy mogą się bronić przed takim atakiem niestety...

Opublikowano

Jaki to byłby geniusz jakby Chalizard był dostępny tylko pod Wezuwiuszem, Bulwa w środku amazońskiej jungli, Pika na szczycie K2 itd :)

Opublikowano

Zgony liczyłoby się w tysiącach  :reggie:

Opublikowano

Zainstalowałem, złapałem dwa pokemony, odwiedziłem dwa pokestopy i jeden gym. Odinstalowałem. Nie będę biegał po mieście wgapiony w telefon, i kręcił się w miejscu jak już będę w pobliżu pokemona. Imo granie = konsola i tak pozostanie.

Opublikowano

tak z ciekawosci zapytam - jak juz zlapiemy te pokemony, to poza treningami cos sie robi? sa jakies walki miedzy graczami ?

Opublikowano

możesz walczyć w gymach, i wsadzić swoje poki do gyma by go broniły (póki masz poka w gymie to dostajesz codziennie bonusy, jeśli ktoś ci go rozwali wi wywali z gyma to koniec bonusów), bonusy to są zwykle rzeczy które można kupić za prawdziwą kase, możesz je dostać jeśli jesteś kierownikiem gyma i masz tam swego poka

jednak ogólnie w obecnej chwili mało jest rzeczy do robienia

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Obecna wersje gry to 0.29 czy 0.3, wiec wiecie, w zasadzie to tak jakbysmy grali w bete.

Opublikowano

To uczucie kiedy Omastar 780 CP (ktorego w ogole nie masz nawet) ci uciekl jak sie gra sfreezowala :niedobrze:

btw. znowu mi postac sama lazi jak potluczona, tez tak macie? Odpalilem gre na tablecie (gps: high accuracy mode) ktory stoi w miejscu na przeciwko mnie i patrze tylko jak mi postac tanczy w obrebie 100 metrow.

Opublikowano

Ja nawet nie muszę się ruszać z domu żeby nabić expa. CO godzinę włączam grę i zawsze pojawia mi się jakis pokemon pod domem -> kulka i jest mój albo robię szpagat i wysyłam go temu profesorkowi o aparycji pedofila.

Opublikowano

Jak dostać nowe pokeballe? Tylko przez awans na wyższy level i kupno w sklepiku czy odnawiają się po jakimś czasie?

Opublikowano

w pokestopach dostaje sie 3-5 sztuk, dlatego trzeba łazić