Opublikowano 12 stycznia12 sty Najgłupsza kwestia to chyba dla mnie czemu nikt nie poniósł konsekwencji mordowania żołnierzy armii amerykańskiej i wszyscy po finale po prostu sie rozeszli żyć normalnie. Nancy Wheeler to w ogole headshoty komandosom napierdalala z zimna krwia xd Rozbawilo mnie jak grubas sie zmeczyl biegajac we snie, ale ten caly watek dzieci mi nie lezal przez to, ze wszyscy byli kurwa starzy a grali postaci ktore maja 6 lat i dalej mysla, ze mikolaj jest prawdziwy.Epilog fajny, ale dalej bawi jak mike wymyslal kazdemu jakas wholesome historie, a willowi ze po prostu bedzie opierdalal kopyta w niebieskiej ostrydze xdSara Connor to po prostu zrobiła
Opublikowano 15 stycznia15 sty Obejrzałem, i w sumie tragedii nie ma, sezon chyba lepszy od poprzedniego, chociaż tak naprawdę to od trzeciego czułem, że formuła się wyczerpała i specjalnie nie wyczekiwałem kolejnych.Narzekania na s05 rozumiem, z częścią się zgadzam, z częścią nie, ale to co mnie dziwi, to jak wszyscy nagle zaczęli szukać głupot i dziur w scenariuszu w serialu o dzieciakach walczących z potworami Dla mnie to była lekka rozrywka do obejrzenia po obiedzie, a nie jakieś rozkminy co i dlaczego.Np imo wystarczająca odpowiedź na to, żeW dniu 12.01.2026 o 12:23, Soban napisał(a):Najgłupsza kwestia to chyba dla mnie czemu nikt nie poniósł konsekwencji mordowania żołnierzy armii amerykańskiej i wszyscy po finale po prostu sie rozeszli żyć normalniejest taka, że Mike i spółka byli tymi dobrymi, a wojsko tymi złymi, więc chuj im w dupę.Co na minus, to na pewno momenty, gdy akcja zwalniała a wjeżdżały zamulające pseudofilozoficzne rozkminy, zwłaszcza w trójkącie Jonathan - Steve- Nancy.Chyba nawet słynny comingout nie wrzucił mi takich ciarek żenady.Poza tym wiadomo, Netflix, czyli RamboNancy (xdd, w ogóle jej postać w tym sezonie to jakaś masakra), no i gejostwo na ratunek światu.Oczekiwałem lekkiej rozrywki w topowej oprawie A/V i w sumie to dostałem, zamknięcie całości jest satysfakcjonujące, za ewentualne spinoffy zdecydowanie podziękuję
Opublikowano wtorek o 16:052 dni Najgłupsza kwestia to chyba dla mnie czemu nikt nie poniósł konsekwencji mordowania żołnierzy armii amerykańskiej i wszyscy po finale po prostu sie rozeszli żyć normalnieBo wyciszamy każdy niewygodny temat the American way. Przecież nie pokażą, że wszystkich wywożą do Guantanamo.