Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 228

Oceń okładkę PSX Extreme 228 25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 228

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Co do okładek- myślałem, że CDA wychodzi za tydzień. W piątek gdzieś na fejsie mignęła mi jego okładka. Wtedy pomyślałem, że to fake. Wczoraj odkryłem, ze jednak nie... Okładka szmatławca to przy tym arcydzieło :D

A wyjmując pismo z folii, pierwszym wrażeniem było "zmienili znowu papier". Nie wiem czemu, skoro papier jest ten sam :P

Przy takiej temperaturze (28* w mieszkaniu), pozostaje tylko schłodzony napitek i lektura PSXa, bo nawet konsoli się włączać nie chce. Ta poci się jak przysłowiowa ladacznica w kościele.

Edytowane przez PiotrekP

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 26,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jedna skrajnie minimalistyczna, druga mniej.    

• Dobra, to ucinając temat (pls?), dwa grosze ode mnie: 1. Cover jak niżej - chyba zgodzimy się, że bliski temu, o co jest darcie szat? Efekt: najgorsza sprzedaż wśród numerów roku 2013. To tak a pr

Opublikowano

Jestem w Głosie Ludu :) Na razie przejrzałem Japonia upada, zgadzam się z tezami w nim zawartymi, podsumowując. Stary beton zarządowy musi wymrzeć, potrzebna jest świeża krew. Square Enix pozbyło się tej ofermy Wady i radzi sobie coraz lepiej :)

Opublikowano

Wiem, ze nie ma opcji ale byloby milo gdyby opcja Emtebe byla realna: kilka nrcpe z art okładka w empiku, reszta z napisami.

Opublikowano

Pany ale o (pipi) chodzi ? Jak by nie było jednym sie bedzie podobać innym nie [emoji2]

Opublikowano

Albo inaczej: kupuje PE regularnie od 10 nr. Oczywiscioe już z innych powodów niż dawniej, czasem połowy nie przeczytam, dycha to jednak majątek nie jest.

Ale nigdy nie miałem prenumeraty, choć wychodzi taniej. I wiecie co? Gdybyscie np zrobili ekskluzywne okładki dla prenumeratorów, coś a la Pixel- zaprenumerowałbym/

Opublikowano

A skąd mieliby wiedzieć ilu jest prenumeratorów, jak ta liczba się ciągle zmienia.

Już dajcie spokój, bo numer się czyta przez miesiąc, a nie patrzy na okładkę. Mija miesiąc i przykrywamy gazetkę, nowszym egzemplarzem. Za miesiąc znowu, itd.

Bardziej bym sobie życzył wydawanie PE na takim grubym papierze jak pierwsze numery Pixela.

Opublikowano

W dobie netu każdy może sobie pobrać milion pięknych artów,drukować i gapić się do woli

Opublikowano

W dobie internetu pront o grach nie ma racji bytu a wciaz istnieje tak ze no

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jedna skrajnie minimalistyczna, druga mniej.

psx%20minimal_zpsnnwhoecc.png

psx%20more_zps6usy1tax.png

Opublikowano

Mysle, ze ta druga by przeszła.

Opublikowano

Wow, nawet nie wiedziałem, że to logo jest takie ładne. Te kolorowe Xy trochę je psują. :teehee:

Opublikowano

Da się Butcher? Da się ;)

Tylko po co?

Rozumiem Bizon, że jak masz do wyboru ładną dziewczynę i brzydką, to wybierasz tą drugą? Skoro mają takie samo wnętrze, obie mają psioszki, a szata nie zdobi człowieka.. W sumie masz rację!
Opublikowano

Rozumiem Lipa, ze jak od kilku numerow redaktor naczelny kilkukrotnie wyjasnia dlaczego sa napisy i jaki jest target czytelnikow i ze nie bedzie takich okladek to Ty w 2016 roku nadal masz problemy z edukacja i nie jestes w stanie tego zrozumiec?

Opublikowano

Target targetem, a tutaj będziemy dyskutować i wygłaszać opinie. Tobie się podoba zdanie naczelnego, a ja nie muszę się z tym zgadzać :)

Opublikowano

Target targetem, a tutaj będziemy dyskutować i wygłaszać opinie. Tobie się podoba zdanie naczelnego, a ja nie muszę się z tym zgadzać :)

Nie musisz, mozesz zawsze napisac posty z jakims kretynskim porownaniem czasopisma do kobiety.

Mozesz tez kretynsko dalej bic piane o cos co zostalo juz powiedziane wiele razy. Ale to juz zakrzywianie czasoprzestrzeni. Albo zwykly spam.

Opublikowano

Pierwsza wyje.bana

Opublikowano

Kobieta? Gratulacje, zostałes facetem

Opublikowano

psx%20more_zps6usy1tax.png

pierwsza wersja jest prześliczna, ale lepszego kompromisu dla obecnej cepeliady, a minimalizmem - od Tej wersji nie będzie.  

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Jak już tak się czepiamy o głupią okładkę, to szkoda, że nikt nie pomyślał, że może to działać w drugą stronę.

Pstrokatą okładką chcą przyciągnąć nowy target, a równie dobrze mogą ten "nowy target" nią odrzucać.

Poza tym, jak już są okładki z dwoma coverami, to co stoi zrobić cztery różne? Dwie z napisami, dwie estetyczne i minimalistyczne, do wyboru, do koloru.

Zresztą co ja się wypowiadam. Przecież to pismo o gierkach dla dzieci, a każdy numer który przeczytam ląduje w kartonie i nie zaglądam na jego brzydką okładkę, więc koniec spamu

Edytowane przez Lipa