mishka 5 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 z tego co slyszalem/czytalem Megan po calym boomie odnosnie jej osoby, generalnie o..ujała. Ze niby sex bomba, ze niby caly swiat na kolanach itp itd. coz, okazalo sie, ze po kilku rolach cos ciszej sie zrobilo. Rzekomo wypowiadala sie niezbyt dobrze o samym Bay'u jak i fabule "2" (akurat tutaj ameryki nie odkryla); jedno do drugiego i sie Mike wpienil i zrezygnowal z jej udzialu. Taka wersje slyszalem/przeczytalem, nie pamietam do konca. Ile w tym prawdy tez nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Swego czasu głośno było o tym, że Meganka w jakimś wywiadzie porównała Baya do Hitlera Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Swoją drogą to trochę kurevskie zachowanie z jej strony.Miała scenariusz w ręku więc wiedziała na co się pisze.Teraz gwiazdorzy i krytykuje film i reżysera (słusznie nomen omen) dzięki którym ktoś w ogóle zauważył że istnieje. Ma tupet bijacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mq 73 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 To mi przypomina anegdote o kreceniu Armageddona. Pewnego dnia Affleck sie zapytal Baya czy nie bylo by sensowniej zeby nasa wytrenowalo austronautow w uzywaniu wiertla zamiast trenowac wiertnikow do lotow w kosmos. Bay powiedzial zeby sie zamknal. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 To mi przypomina anegdote o kreceniu Armageddona. Pewnego dnia Affleck sie zapytal Baya czy nie bylo by sensowniej zeby nasa wytrenowalo austronautow w uzywaniu wiertla zamiast trenowac wiertnikow do lotow w kosmos. Bay powiedzial zeby sie zamknal. To + parodia Baya w South Parku to kwintesencja jego istnienia bo jako rezyser jest poprostu slaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Nowy spot http://www.youtube.com/watch?v=ZIebXvQ-Z2M Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 sentinel prime przemówi głosem leonarda nimoya Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Zapowiada się dobry film do obejrzenia z kumplami przy piwku i lolku. Jedynka była świetna, dwójki nie miałem jeszcze okazji oglądać, ale pewnie jakoś niedługo ją sprawdzę. Ejj ta blondyna to naprawdę kobieta? Wygląda jak typowo przedstawicielka niemiaszków Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 sentinel prime przemówi głosem leonarda nimoya Powrót na stare śmieci po 25 latach. Oby więcej tak dobrych wiadomości związanych z TDOFM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Trailer wrzucony dzis do sieci: http://trailers.apple.com/trailers/paramount/transformersdarkofthemoon/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Ja mam tylko nadzieję, że sam film nie będzie jak dwójka powodował epilepsji i odruchów wymiotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 626 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Czyżby...? Czyżby WRESZCIE szykował się konkretny film akcji z udziałem gigantycznych robotów? Nie mam nic do scen akcji z dwóch pierwszych odsłon, ale wstawki z udziałem ludzi, szczególnie te "komediowe", strasznie źle wpłynęły na ogólny wizerunek produkcji. Tymczasem trailer trójki napawa niemałym optymizmem. Cóż, przekonamy się w lipcu. PS. Dlaczego ta blondi ma plastelinę na ustach? () Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 No właśnie blondyna, myślę, że jej USTA będą odgrywały jakąś kluczową rolę w fabule filmu. Nie wiem może gdy ziemia będzie już tak zniszczona i bez szans to jej USTA będą schronieniem dla ludzkości i ocalałych Autobotów. Nie wiem może w ostatniej scenie wypełznie z niej jakiś robot, ten co oplata budynek na końcu trailera by pasował. Może jej usta posłużą jako nowy grunt na odbudowę ludzkości po wojnie. Mam nadzieję, że w lipcu się dowiemy a trailer bardzo przyjemny, szczególnie ostatnia scena. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Kogo jakiś szmul obchodzi w filmie o ROBOTACH Z KOSMOSU ROBIĄCYCH ROZPIERDOL? Tak samo nie rozumiałem podniety na Megan Fox, tak samo nie rozumiem pojazdy po tej lasi, jak dla mnie to rolę dupy w tej serii filmów mogliby w ogóle wyrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Nie przepadam za Transformersami, ale trójkę obrzeję... a co mi tam. Dlaczego Megan nie gra? Bo Renault się uparło, że chce aby wykorzystano jakiś ich samochód z racji praw autorskich... Tak czy siak, ta blondyna mi nie pasi zbytnio. Trailer dla tych, którzy tak jak ja mają Commodore i nie mają zainstalowanego Quick Time'a, lub też nie chcą: http://www.youtube.com/watch?v=MbKHLGpVL_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Mogli wsadzić jakis fragment, w którym ten jamochłon wypowiada jakąś kwestię, bo jedyną jej funkcją było wyglądanie i występowanie. Dzięki zwiastunowi jestem jeszcze bardziej zrażony do tego czegoś. Ekipa Baya potrafi robić trailery, mam nadzieję, że tym razem jakoś odpowiednio zbalansują dawkę sieczki i fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Jak bym nie widział drugiej części to pewnie bym się zajarał bo ten trailer wygląda najlepiej ze wszystkich trailerów Transformers. Liczę, że tym razem efekty komputerowe i wykonane za ich pomocą akcje z robotami będą bardziej czytelne, a nie śmieszne komediowe wstawki zostaną ograniczone do minimum, albo najlepiej usunięte.Na dobrą fabułę nie ma co liczyć, mozna mieć jednak nadzieję, że tym razem nie będzie tak głupia i może bardziej spójna. Tylko ten botoks :confused: . ps. Trzeba być napalonym nastolatkiem z szalejącym libido, żeby w ogóle zauważyć brak M.Fox w tym filmie, ale wystarczy przed seansem zwalić sobie do jpeg z Megan i po problemie. Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Mordechay 680 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Liczę, że tym razem efekty komputerowe i wykonane za ich pomocą akcje z robotami będą bardziej czytelne, W dwójce największym wyzwaniem dla moich oczu była scena "leśna", w ktorej Optimus wirował z ostrzami, w zwiastunie mamy podobną scenę i moim zdaniem efekty są wyraźniejsze co dobrez wróży, ale to tylko fragment, więc kto wie jaki będzie efekt finalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ps. Trzeba być napalonym nastolatkiem z szalejącym libido, żeby w ogóle zauważyć brak M.Fox w tym filmie, ale wystarczy przed seansem zwalić sobie do jpeg z Megan i po problemie. Dziwny jestes, ciagle bys trzepal gruche; myslales, zeby zglosic sie na leczenie? W ogole co to za tlumaczenie i rozkmina? Pierwsza czesc ogladales i chcesz mi powiedziec, ze Megan wypadla zle? Przeciez oni na tam polowe ujec porobili tak, zeby jak juz Fox jest na ekranie meska czesc widowni reagowala jak dzieciaki na przerosniete roboty zamieniajace sie w samochodziki. Tak naprawde w dwoch pierwszych czesciach chodzi o Megan. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Etheor 547 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Umówmy się, trzeba albo być ślepym, albo lubić chłopców żeby nie docenić Meganki w tym filmie: Ale dość pier*olenia, robota czeka- czyli zestawienie pań face to face: Coś mi się zdaje, że efekty komputerowe nie pominą także Rosie... Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez famas_kg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ale ta laska ma z(pipi)any ryj Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Czy tylko ja mam problem ze skojarzeniem co te latające wieloryby i kałamarnice z księżyca mają wspólnego z transformersami ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Oj nie bądź zrzędą. Mają mnóstwo ten, tego... dzyndzli które zmieniają kształt (ergo się transformują). Film będzie zapewne lepszy od dwójeczki, co już widać po zwiastunie (o ile nie wpakowali tu samych najlepszych akcji) - tylko tyle i aż tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 U mnie właśnie przeciwnie. O ile trailery T2 powodowały kamienną erekcję i podnosiły ciśnienie, tak tutaj jestem nastawiony na nie po tym co zobaczyłem. Ja się pytam po raz kolejny, co to ma wszystko wspólnego z komiksami/serialem Transformers ? Póki co wygląda to jak jakiś kolejny Skyline czy tam Battle LA, tylko że ludzi przed latającymi (pipi)iszonami z kosmosu oprócz armii jułesej ratują jeszcze autoboty. Gdzie są (pipi)a decepticony ? O_O No i jeszcze ta miss Kazachstanu. Na tych zdjęciach powyżej chociaż nie ma startu do Meganki, to i tak wygląd jakoś normalniej niż w filmie. Widocznie to są foty jeszcze sprzed okresu zanim wstrzyknęła sobie w usta 5 litrów botoksu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Jasne, lepiej niech Megatron wielkosci domku jednrodzinnego zamienia sie w pistolet ktory mozna chwycic w dłon, wszyscy byliby szczesliwi. jesli ktos woli wrsje komiksową, to ma film z 86 roku, animowany, idealny, no i jest serial. Edytowane 3 Maja 2011 przez caps_LOCK_masta Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi