Opublikowano 11 stycznia 20178 l A ja mimo hejtu na każdą kolejną część i tak pewno pójdę do kina. Głupie to kosmicznie, ale jak to się za to ładnie ogląda
Opublikowano 3 lutego 20178 l Wahlberg bedzie na(pipi)ia transormery mieczem swietlnym czy mam zwidy? jakie to jest (pipi), ale klasa nizsza lyknie
Opublikowano 3 lutego 20178 l Będzie nominacja do beki roku zaraz obok resident evil : ostatnia krucjata Yanusza
Opublikowano 4 lutego 20178 l Bay kolejny raz porzuca transformers http://collider.com/tranformers-6-michael-bay-not-directing/#images
Opublikowano 12 marca 20178 l Dobre kino familijne. I ta poważna mina dziecka, aktorstwo level Karolak Edytowane 12 marca 20178 l przez oFi
Opublikowano 12 marca 20178 l Nie myślałem, że to możliwe, ale, ta część może być JESZCZE gorsza od poprzednich :p
Opublikowano 12 marca 20178 l (pipi) co oni zrobili z Grimlockiem. Szkoda transferu mi nawet bedzie na to. Edytowane 12 marca 20178 l przez Shen
Opublikowano 12 marca 20178 l O ku.rwa xDDD Byl czas kobiet w kinie czy teraz nadszedl czas dzieci w kinie?
Opublikowano 12 marca 20178 l dziecko mówiące do kamery jak w jakimś filmie dokumentalnym samo życie i ludzkie dramaty niech ludzie oleją ten film to może za 5 lat będzie reboot i dostanę normalne transformersy na cybertronie
Opublikowano 12 marca 20178 l niech ludzie oleją ten film to może za 5 lat będzie reboot i dostanę normalne transformersy na cybertronie Dopóki Disney nie wykupi Hasbro i się za to nie weźmie, to nie liczyłbym na dobry film aktorski. Kufa, jakby nie mogli zrobić z tego po prostu animacji.
Opublikowano 12 marca 20178 l Film w takiej stylistyce, czerpanie z klasyki ale jednak nowoczesniejszy wyglad transformerow i cała akcja na Cybertronie. Takie cos bym chetnie zobaczył.
Opublikowano 12 marca 20178 l Transformersy z designem z gier High Moon wyglądają tak z 5x bardziej kozacko niż te popierdułki z filmów beja.
Opublikowano 12 marca 20178 l Bo to unowoczesniona klasyka, ryje z G1 zna wiekszosc starych dziadów co to oglądała w dziecinstwie. Obecnemu pokoleniu to nie robi roznicy.
Opublikowano 12 marca 20178 l TF z tego CG wydają się być potężne, a jak widzę te w bajkach beja, to mam wrażenie, że były robione z odzyskanych puszek po napojach.
Opublikowano 17 marca 20178 l Było? Nie będę jechał faktu, że nagle z dziewczynki robią bohatera, skoro co drugi film teraz na to stawia. Zresztą, wole to niż ograniczanie kobiet do pustych cycków i dupy, jak w TF 1-4. Że film prawdopodobnie i tak będzie do dupy, to inna historia...
Opublikowano 18 marca 20178 l Trudne sprawy z tego chca zrobic ze gada bezposrednio do kamery? Jeszcze raz to napisze- Grimlock [`]
Opublikowano 18 marca 20178 l widze ze rosnie konkurencja temu gowniakowi z polowania na prezydenta w kategorii - najbardziej urytujacy pseudo dorosly dzieciak