Opublikowano 12 września 20168 l Ściera przyjmował teksty szesnastoletniego Myszaqa, który zresztą później przez większość kariery w PE miał zbliżone do Wargi poczucie humoru.
Opublikowano 12 września 20168 l Nie wiem czy ma talent, zmrozony kał w zylach to taki neo Bukowski? Moze i tak, nie nadazam za modą w literaturze.A Dziadu miał talent pisząc o jedzeniu gili z nosa?A Myszaq, który pisał pół recenzji o kolesiu, co rowery kradł? Edytowane 12 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 września 20168 l Grzyb mialem wtedy 16 lat i sam taki bylem. Eot. Sobie czytam nr i jak zwykle wiele ciekawego materialu.Dobra robota, az nie mam nawet czasu by wszystkie interesujace mnie teksty czasem ogarnac Edytowane 12 września 20168 l przez Unitra
Opublikowano 12 września 20168 l Roger, podnieść cenę pisma i wydaj PSX EXTREME z grubą okładką i grubym papierem. Niech będzie grubo! Mi się marzy PE, tak wydany jak pierwsze numery Pixela. Oczywiście wiem, że to nie przejdzie, tak tylko piszę
Opublikowano 12 września 20168 l Roger, podnieść cenę pisma i wydaj PSX EXTREME z grubą okładką i grubym papierem. Niech będzie grubo! Mi się marzy PE, tak wydany jak pierwsze numery Pixela. Oczywiście wiem, że to nie przejdzie, tak tylko piszę Z papierem bez podnoszenia ceny może się uda. Stay tuned
Opublikowano 12 września 20168 l Nie wiem czy ma talent, zmrozony kał w zylach to taki neo Bukowski? Moze i tak, nie nadazam za modą w literaturze.A Dziadu miał talent pisząc o jedzeniu gili z nosa?A Myszaq, który pisał pół recenzji o kolesiu, co rowery kradł? Jawora to Ty szanuj, gnojku jeden!
Opublikowano 12 września 20168 l Roger, podnieść cenę pisma i wydaj PSX EXTREME z grubą okładką i grubym papierem. Niech będzie grubo! Mi się marzy PE, tak wydany jak pierwsze numery Pixela. Oczywiście wiem, że to nie przejdzie, tak tylko piszę Z papierem bez podnoszenia ceny może się uda. Stay tuned Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. PSXowi nigdy nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował gruby papier.
Opublikowano 12 września 20168 l Roger, podnieść cenę pisma i wydaj PSX EXTREME z grubą okładką i grubym papierem. Niech będzie grubo! Mi się marzy PE, tak wydany jak pierwsze numery Pixela. Oczywiście wiem, że to nie przejdzie, tak tylko piszę Z papierem bez podnoszenia ceny może się uda. Stay tuned Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. PSXowi nigdy nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował gruby papier. Nie chodzi o gruby papier, po prostu lepszy, bo obecnemu trochę do ideału brakuje zwłaszcza jeśli chodzi o czerń.
Opublikowano 12 września 20168 l A no jeśli tak to spoko. Uspokoiłeś Roger Edytowane 12 września 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 13 września 20168 l Roger, podnieść cenę pisma i wydaj PSX EXTREME z grubą okładką i grubym papierem. Niech będzie grubo! Mi się marzy PE, tak wydany jak pierwsze numery Pixela. Oczywiście wiem, że to nie przejdzie, tak tylko piszę Z papierem bez podnoszenia ceny może się uda. Stay tuned Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. PSXowi nigdy nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował gruby papier. co ty pier,dolisz
Opublikowano 13 września 20168 l Właśnie kupiłem. Jest mój pokój w HC Roomie. Hiv zbeształ mnie za kable. Zawsze o tym marzyłem.
Opublikowano 13 września 20168 l Właśnie kupiłem. Jest mój pokój w HC Roomie. Hiv zbeształ mnie za kable. Zawsze o tym marzyłem.Kazałeś wysłać fotę HC Roomu dziewczynie ?
Opublikowano 14 września 20168 l HIV w listach wspomniał, ze kiedys otarł sie o totalne uzależnienie, ale w porę sie ocknął. Hivie, moze rozwiniesz w kolejnym numerze? Chodzi o online na konsoli Microsoftu? Chciałbym poczytać Twoje retropierdy. Edytowane 14 września 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 15 września 20168 l Przeczytałem tekst Kuby o trailerach.Masa pracy. Mam duży szacunek dla montażystów ,twórców teledysków i reklamówek. Cholernie trudne zajęcie, ale niezłe przetarcie przed autorską fabułą. Oglądałem ostatnio krótkometrażówki Nasha Edgerona (Spider,Bear). Decyzja jakie ujęcie zostawić, jakie wyrzucić i w jakiej kolejności zmontować chyba by mnie przerosła.
Opublikowano 15 września 20168 l Roger, podnieść cenę pisma i wydaj PSX EXTREME z grubą okładką i grubym papierem. Niech będzie grubo! Mi się marzy PE, tak wydany jak pierwsze numery Pixela. Oczywiście wiem, że to nie przejdzie, tak tylko piszę Z papierem bez podnoszenia ceny może się uda. Stay tuned Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. PSXowi nigdy nie pasował, nie pasuje i nie będzie pasował gruby papier. Nie chodzi o gruby papier, po prostu lepszy, bo obecnemu trochę do ideału brakuje zwłaszcza jeśli chodzi o czerń. OLED panie OLED ;-)
Opublikowano 19 września 20168 l Oglądam namiętnie Rolnik szuka żony.Odświeżyłem sobie Harvest Moon na PSXa,.Grałem kiedyś w Harvesta na snesie.Ostatnio wpadł mi w ręce HM 64. Przydałby się Przez pryzmat serii o Harvest Moon w obliczu premiery Stardew Valley. Która z tych gier była najpełniejsza?
Opublikowano 27 września 20168 l Przestańcie już pisac o tym bucu! Czytać o tym lewaku z KOD-u mało kto chce. I nie, nie jest on największym polskim twórcą gier. Zmarnowane 6 stron i to w dodatku przez kwartał. NIE dla Chmielarza!
Opublikowano 27 września 20168 l XD Już, Roger sie ubiera i idzie wyrywać strony gazety w całej Polsce z wywiadem Chmielarza.
Opublikowano 27 września 20168 l Przestańcie już pisac o tym bucu! Czytać o tym lewaku z KOD-u mało kto chce. I nie, nie jest on największym polskim twórcą gier. Zmarnowane 6 stron i to w dodatku przez kwartał. NIE dla Chmielarza! Dzięki za info. Doczytałem sobie resztę, bo nie miałem pojęcia, że pan Adrian jest członkiem tej grupy Grupy przyzywającej do Polski interwencję z zewnątrz... Czołem Wielkiej Polsce! Edytowane 27 września 20168 l przez Kasias