Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 277
  • Wyświetleń 34 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cóż, uber hiper pad jest jednak uszkodzony. Wczoraj coś mi nie pasowało już w FIFA, ale dziś zrobiłem test na pisaniu wiadomości i przyciski Y i X co któreś wciśnięcie nie reagują. No co za szajs sa 7

• Mendrek, trzeba było sobie chociaż troszkę zmienić nicka na alterze.   Jaki dzban xD  

• Ja już mam. Miałem też Elite 1, który uważałem za genialny pad. Niestety też zaczęła odchodzić guna, a potem pękł na trigerze.   2 jest... jeszcze lepsza[emoji41][emoji41][emoji41] Brak zielonych elem

Opublikowano

No i mnie dopadła bolączka z Elite V2 :frog:

Co się działo: RB zaczął wariować, wciskał się raz na 10 razy, przy trzymaniu dawał sygnał jakby był wciskany i puszczany raz za razem. 

Co zrobiłem : zdjąłem przedni faceplate z pada (dziady z MSu przykleiły go jakimś glutem tak mocno, że zajęło to z 15 minut zabawy otwierakami), przeczyściłem tact switch od RB IPA cleanerem, lekko podważyłem go wkrętakiem w górę. 

Jaki jest efekt: RB działa jak powinien. 

Jakie są moje odczucia: chuj w dupę temu, który wypuścił pada z taką konstrukcją, zwłaszcza, że to ma być produkt premium (cena na pewno jest), a zaczyna robić taki cyrk niemal równo miesiąc po skonczonej gwarancji.

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam problem z padem do Xboxa One X - spusty/triggery się... Przyklejają. Teraz oba, a wcześniej tylko RT. Szczególnie irytujące w Forzy, bo jak człowiek chce hamować to okazuje się, że gaz jeszcze chwilkę trzyma. Kiedyś to rozbierałem i okazało się, że tam jest taka guma-pianka, która się jakby utleniła. Da radę to jakoś wymienić? Bo to chyba jest tylko po to by przycisk nie stukał /miękko pod palcem. 

Tylko nie wiem czy jest jakiś zamiennik, guma czy jest jakieś know-how. Zaczyna mnie to drażnić mimo, że mam jeszcze 3 pady.