Opublikowano wczoraj o 08:04 1 dzień Tak ktoś znać czy nadaje się to do obejrzenia, czy kolejne netflixowe gówno, gdzie główny bohater serii gra trzecie skrzpce i jest pomiatany przez grilBossa.
Opublikowano wczoraj o 09:12 1 dzień Obejrzałem 4 odcinki na razie i spoko się ogląda, tempo niezłe, sceny akcji i walki bardzo ok. Ciekawi mnie co będzie dalej. Sam nie jest główną postacią, ale póki co jest największym kozakiem i zdecydowanie nikt nim nie pomiata (może się to zmieni jeszcze, ale nie zanosi się :D).
Opublikowano wczoraj o 10:45 1 dzień Znaczy Sam jest bardziej pokazany jak w książkach - zna wszystkie ruchy jakie może zrobić przeciwnik zazwyczaj ale nie jest niezniszczalny. Czasem kopa dostanie na twarz ale zawsze wychodzi z opresji. Sceny akcji porównałbym do starych filmów z Stathamem - zero bulshitu. Jak ktoś ma dostać kule w głowe z metra to nie ma, że ktoś się zawacha albo zacznie jakieś wywody robić z retrospekcjami. To bardzo na plus wychodzi po trzech odcinkach.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. ,,Parki Jurajski: Teoria Chaosu" - ,,N" w formie; dobra nasza, że (o ile dobrze kojarzę) platforma ta we współpracy z Universalem oraz Spielbergiem postanowiła stworzyć w ogóle projekty animacji rozgrywających się w Uniwersum Jurassic World/Park, gdzieś w okolicy pierwszym a trzecim filmem z serii ,,Jurassic World", takie jak ,,Obóz Kredowy" i wymieniony wcześniej bodaj 3-sezonowy ,,PJ: Teoria Chaosu". Zarówno ,,Obóz" i ,,Teorię" megaaa polecam, choć na pierwszy rzut oka (styl, technika animacji i ,,łagodne" wizualnie projekty postaci, mogą do tego nie przekonywać, nadając serialom tym trochę ,,familiadowo-lukrowano-dziecinnego" vibe'u) może ona z lekka zniechęcać mało ,,ugodowego" widza. Jeśli jest się dość wkręconym w Światy ,,Parku Jurajskiego" i ,,Świata Jurajskiego", to te dwa seriale, faktycznie, ukazują sporo istotnych danych, wątków, relacji etc., do rozbudowy i dalszej ewolucji tak słynnego Uniwersum. Nie chcę kompletnie nic spoilerować, ale naprawdę warto; nawet jeśli tytuły te nie pykną wam na gusta, to dla samej ,,kreski" kreującej dinozaury w pyteczkę warto! 12 godzin temu, oFi napisał(a):Jakby ktoś spytał pare lat temu, że nowy splinter cell deatchwatch będzie się odbywał w moim rodzinnym mieście to bym mu nie uwierzył Daje w spoiler, bo może ktoś nie chce wiedzieć gdzie.Dobra nasza, również i Ja jestem zszokowany tym, jak istotne w serialu, ba!, w całym chyba Uniwersum SC, miejsce zajmuje Polska! Kierłaaaa! Choć sama animacja... na razie, jakbym jej nie ogarniał fabularnie; kompletnie nie znam się na Splinter Cellu.