Opublikowano 17 października 20186 l Intrygujący, dziwny, interesująco nakręcony. Fabuła nie powala, ale zdjęcia i stylistyka bardzo robią, podobnie jak główni aktorzy.
Opublikowano 17 października 20186 l 3 godziny temu, Schranz1985 napisał: Słusznie, strata czasu. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Przepraszam czy wysłałeś ten post z twojego MI 5 przy użyciu Tapatalka?
Opublikowano 17 października 20186 l Nie, z ociekajacego czernią oleda c8 a co? Wysłane z mojego c8 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 października 20186 l Może mi ktoś wyjaśnić czemu pomiędzy 7 a 8 sezonem trailer park Boys jest 7 lat różnicy? o.O no lekko mnie zagięło dzisiaj na wikipedii, już pomijam spadek formy to coś mi nie pasowało właśnie podczas oglądania ( ząb czasu na aktorach ). W sumie jak sobie pomyślę to 7 sezon kończył się dosyć specyficzne. Edytowane 19 października 20186 l przez Słupek
Opublikowano 19 października 20186 l skończyłem wczoraj 7 odcinek maniaca no i elegancko z każdym kolejnym ep coraz lepszy
Opublikowano 19 października 20186 l 44 minuty temu, blantman napisał: Ty pracujesz czy cały dzień seriale oglądasz? Z żoną oglądam seriale. Jak mi pozwoli oczywiście Edytowane 19 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 19 października 20186 l 6 godzin temu, Słupek napisał: Może mi ktoś wyjaśnić czemu pomiędzy 7 a 8 sezonem trailer park Boys jest 7 lat różnicy? o.O no lekko mnie zagięło dzisiaj na wikipedii, już pomijam spadek formy to coś mi nie pasowało właśnie podczas oglądania ( ząb czasu na aktorach ). W sumie jak sobie pomyślę to 7 sezon kończył się dosyć specyficzne. Serial był zakończony po 7. sezonie, a po latach ktoś postanowił go reaktywować
Opublikowano 19 października 20186 l Obejrzałem właśnie finał nawiedzonego domu. Naprawdę fajny serial. Dawno czegoś dobrego nie oglądałem w takim klimacie. Tylko serial egzorcysta mi się skojarzył ale tam to kino klasy c przy tym. Dobrze zrealizowany, bardzo dobrze zagrany nawet przez nastoletnich aktorów i atmosfera gęsta. Nie ma tutaj zalewu jump scare często coś jest delikatnie w tle zasugerowane. Jak juz jest moment to mocno uderza przez raczej spokojną większość odcinka. Odcinek 5, a dokładnie końcówka mocarna. Drugi w ciągu miesiąca naprawdę dobry serial od netflixa. Maniak a teraz nawiedzony dom. Dzisiaj premiera daredevila który też podobno dobry. Netflix może wraca do formy. Fajny dekomentalny film o quincym jones ostatnio się pojawił na netflix. Polecam gorąco. Sam dużo nie wiedziałem o quincym poza tym że produkował thriller Jacksona i grał na trąbce a tu taki życiorys.
Opublikowano 20 października 20186 l Pierwszy odcinek Maniaca odpaliłem, nie porwał jakoś, ale ciekawa ta alternatywna wersja USA. Obejrze do konca i tak bo Emma Stone to moja niespełnioma miłość życia.
Opublikowano 20 października 20186 l Maniac słabiutki nudne to fchui tylko ładnie wyglada, to samo nawiedzony dom, ładnie wyglada ale nudne i przegadane, ale making the morderer 2 jaki banderas #teamaverydonothingwrong Edytowane 20 października 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 21 października 20186 l Kolejny średniak.Zaraz ci sprite wyjedzie że pewnie nie zrozumiałeś historyjek .Tylko forumkowa elita jest w stanie rozkminic netflixowe serialki od lat 12 xD .
Opublikowano 21 października 20186 l Godzinę temu, Orzeszek napisał: Maniac słabiutki nudne to fchui tylko ładnie wyglada, to samo nawiedzony dom, ładnie wyglada ale nudne i przegadane, ale making the morderer 2 jaki banderas #teamaverydonothingwrong Kiedy ktoś mi mówi, że film jest "przegadany", to mnie krew zalewa. Pulp Fiction według Ciebie też było przegadane? No, bo przecież oni tam gadali bez przerwy. O jakimś masażu stóp, burgerach, który smak shake'a jest najlepszy i innych pierdołach.
Opublikowano 21 października 20186 l Pulpfiction 10/10 film życia. Po prostu czuje zmarnowany czas i w(pipi)ia mnie to ze coś co można pokazać w jednej scenie jest rozwleczone na cały odcinek, a coś co można powiedzieć w jednym zdaniu jest rozciągnięte w przedłużające się sceny. Serial jest ładny i to tylko tyle, przypomina mi walking dead, godzinny odcinek i 2-3minuty na czym można zawiesić oko.
Opublikowano 21 października 20186 l Nawiedzony dom jest świetny, nie czułem tego przegadania. Odpowiednio trzyma w napięciu cały czas. Ja za to do końca nie byłem zachwycony ostatnim odcinkiem, ale ogólnie sztos serial i obejrzany bardzo szybko.
Opublikowano 21 października 20186 l 8 godzin temu, Orzeszek napisał: Pulpfiction 10/10 film życia. Po prostu czuje zmarnowany czas i w(pipi)ia mnie to ze coś co można pokazać w jednej scenie jest rozwleczone na cały odcinek, a coś co można powiedzieć w jednym zdaniu jest rozciągnięte w przedłużające się sceny. Serial jest ładny i to tylko tyle, przypomina mi walking dead, godzinny odcinek i 2-3minuty na czym można zawiesić oko. Dla mnie np paradise pd to (pipi) i też nie rozumiem jak komuś może się ten serial podobać może po prostu tobie podobają się inne rzeczy i nie musisz rozumieć. Znam ludzi co the wire się nie podobał bo przegadany... co kto lubi.
Opublikowano 21 października 20186 l Hill house - ostatnie 2 epizody ... no spodziewałem się czegoś innego ; )