Skocz do zawartości

Technologia HDR na Xbox One S - co i jak

Featured Replies

Opublikowano

Tylko co ma pokrycie barw do hdr? Telewizory mają DCI i Rec2020 plus hdr, plus 4K.

Takich monitorów narazie nie ma.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 181
  • Wyświetleń 17,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Postanowiłem na własne oczy przekonać się, czy HDR faktycznie robi taką różnicę, i czy warto wymienić telewizor na nowszy model.Wizyta w salonie sprzedaży niewiele mi dała, bo obsługa nie była chętna

• Jestem ;-). Sorry ale ostatnio mało czasu na forumek ale ciągle temat gorący. Co do PS4 to poszła łatka systemowa i jest już ok. Ale to zostawię na temat o PS4 bo mamy taki. Natomiast wrzucam dwa nowe

• HDR to nie tylko kolory. Tu też ktoś inne efekty graficzne zastosował?     HDR to więcej detali w jasnych i ciemnych scenach plus szersza paleta barw. I nikt was nie zmusza do zmiany tv. Wystarcz

Opublikowano

Ogólnie coś słabo z tym HDR, BF1 miał dostać patcha i cisza, po Recore chyba tylko Resident Evil 7 ma mieć, a starszych tytułów coś nie pat(pipi)ą :/

Opublikowano

FFxv ma na premierę :) może się rozkręci. W sumie wszystkie gry multiplatformowe co na podstawowym ps4 dostały powinny dostawać na xbox one s.   

Opublikowano

Sony powrzucała w swoje stare EXY i chyba tyle różnic, co nie znaczy, że MS też by mógł w takim Halo np. O Dead Rising 4 też coś cisza więc pewnie nie będzie.