Skocz do zawartości

Kino azjatyckie

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 134
  • Wyświetleń 33,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Odkopuje temat. Zupełnym przypadkiem trafiłem na seans Chungking Express w kinie Muranów. Tak się złożyło, że akurat w tym kinie mieli jakiś festiwal filmów Wong Kar Waia, reżysera którego nie ko

• Zwycięski tekst narzeczonej wreszcie na filmwebie http://www.filmweb.pl/fwm/article/Kino+Korei+Po%C5%82udniowej+a+sprawa+polska-120253

• ale to było dobre

Opublikowano
  • Autor

Kolejna szkolna napierdalanka na podstawie komiksu, walki jak zwykle na poziomie, Fabuła nic odkrywczego. Targane z torrentow, nie znalazłem na streamingach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowość z netflixa, jeszcze nie oglądałem, ale gra jedna z moich ulubionych aktorek, wiec dodane do listy

Opublikowano
  • Autor

Zacząłem dzisiaj zachęcony wysokimi ocenami, dobry akcyjniak, jest na netflix, tylko trzeba zmienić język na angielski, na polskim chyba nie ma

Do Gi, a former Special Forces officer, is consumed by grief after his mother is murdered by a serial killer. He joins Rainbow Taxi, a secret organization that delivers revenge to victims the law couldn't protect.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Idealnie na weekend wjechał drugi sezonbanderas

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano
4 godziny temu, Shen napisał(a):

Idealnie na weekend wjechał drugi sezonbanderas

Przechwytywanie.JPG

O, kozak. To teraz trochę tego, trochę wspaniałej Ekspedycji i dobry weekendzik przed nami :)

Opublikowano

Ja już obejrzałem całe w robocie, tym razem wzięli do roli nastolatków jeszcze starszych aktorów xd ale ogląda się dalej dobrze, bromans dalej silny, walki są dynamiczne, bohaterów da się lubić. Tylko dalej nie rozumiem o co chodziło w sporze między głównym antagonistą a jego przyjacielem z dzieciństwa, chyba w ogóle nie wyjaśnili tego wątku.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 25.04.2025 o 21:42, mcp napisał(a):

tylko dalej nie rozumiem o co chodziło w sporze między głównym antagonistą a jego przyjacielem z dzieciństwa, chyba w ogóle nie wyjaśnili tego wątku.

A to nie poszło o to, że nie chciał dołączyć do sojuszu i przez to napierdalali typów z jego szkoły póki się nie postawił?

Spoko, że Su-Ho się wybudził pod koniec, w mandze w ostatnim chapterze się to stało, a tak to pewnie pojawi się w trzecim sezonie.

Opublikowano

No ok, ale dlaczego w ogóle został liderem sojuszu? Był topowym uczniem, pokazali tylko jak przekazuje pieniądze na jakieś dzieciaki czy coś, ale dlaczego stał się "zły" to już nie wyjaśnili

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, mcp napisał(a):

No ok, ale dlaczego w ogóle został liderem sojuszu? Był topowym uczniem, pokazali tylko jak przekazuje pieniądze na jakieś dzieciaki czy coś, ale dlaczego stał się "zły" to już nie wyjaśnili

Pokazywali flashbacki, że był gnebiony, Baku mu pomógł i zaczął trenować i mu odjebało jak stał się dobry w bitkach i sam zaczął lać innych.

Doczytałem, że w mandze też był gnębiony, bo miał chorą matke, a stary go napierdalał w domu. Jak matka zmarła to ojciec uciekł z kasą z ubezpieczenia a on trafił do sierocińca, więc pewnie dlatego przekazywał kase, ale bez beki w serialu tego nie pokazali xd