Opublikowano 29 października 20186 l Ja mam póki co rewolwer/mała dwururka(góra) , ten karabinek (lewo) i dwururka z kominka/łuk (dół). Na razie mi to starcza. Edytowane 29 października 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 29 października 20186 l też macie tak że nazywacie wszystkie konie Płotka i grając z niepokojem wyglądacie przez okno, czy pan Andrzej nie zapyta o swoje miliony?
Opublikowano 29 października 20186 l Ja swojego Yeti nazwałem, ale zginął od uderzenia pociągu, RIP Yeti
Opublikowano 29 października 20186 l 3 godziny temu, froncz piotrewski napisał: że masz bounty? Ok ale tyo cały stan jest czerwony. A ta linia jest tylko w około miasta i znika po jakimś czasie. A bounty dalej wisi.
Opublikowano 29 października 20186 l 2 minuty temu, Figuś napisał: Ja swojego Yeti nazwałem, ale zginął od uderzenia pociągu, RIP Yeti Moje to: Pinek Pupcio (ten troche niedojebany jest, rzadko go uzywam) Plotka
Opublikowano 29 października 20186 l U mnie w kolejce czekają wszyscy co Yakuzę szkalowali, te najtańsze po 15$, już kilka pomysłów na wykończenie biedaków jest
Opublikowano 29 października 20186 l Ja miałem Gucia i później zauważyłem, że nie ma pindola. Zabili mi go na szlaku
Opublikowano 29 października 20186 l U mnie Kinia coby moja zazdrosna nie była ze jakaś inna kobyłkę ujezdzam cały czas
Opublikowano 29 października 20186 l Hej forumku! Z pamiętniczka randoma: 26.10 - RDR2 wychodzi na konsolę, ale usilnie gram w AC:O i wzbraniam się przed jakimikolwiek informacjami na temat mesjasza. Z uporem maniaka staram się nie przyjmować nowej gry R* do wiadomości i świadomości. Oszukuję się sam że RDR2 może poczekać. 27.10 - czytam o mesjaszu na forumku. Zachwytom nie ma końca. Ponadto koledzy w pracy już grę kupili i mega zachwalają. Nadal staram się nie myśleć o przygodach na Dzikim Zachodzie i skupiam się ma starożytnej Grecji i polowaniu na Kultystow. 28.10 - Budzę się rano. Wracają mi wspomnienia z pierwszego rdr i dziesiątek godzin eksploracji, jeżdżenia bez celu i tego niesamowitego klimatu, zwłaszcza podczas burzy lub nocnych wypraw. Wieczorem zaglądam na forumek. Zachwytom nadal nie ma końca... 29.10 - Silnej woli i chęci skupienia się tylko na Assassynie wystarczyło mi na trzy dni.. nie wytrzymałem, pojechałem do sklepu i kupiłem mesjasza. Edytowane 29 października 20186 l przez SebaSan1981
Opublikowano 29 października 20186 l 33 minuty temu, froncz piotrewski napisał: też macie tak że nazywacie wszystkie konie Płotka i grając z niepokojem wyglądacie przez okno, czy pan Andrzej nie zapyta o swoje miliony? Mój prawilnie Artax
Opublikowano 29 października 20186 l 26 minut temu, SebaSan1981 napisał: 29.10 - Silnej woli i chęci skupienia się tylko na Assassynie wystarczyło mi na trzy dni.. nie wytrzymałem, pojechałem do sklepu i kupiłem mesjasza. W UK widzę prawilnie, @SebaSan1981 jedzie sobie do sklepu 3 dni po premierze i zawija bez problemu Ultimate a u nas jak chlewie obsranym gunwem. Nie dość że Ultimate miał tylko RTV-EURO to jeszcze w śladowych ilościach Jedyne gdzie można dzisiaj kupić to od januszy na allegro za 549-599 sku$@$!syny Edytowane 29 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 29 października 20186 l Sorry Winietu, co zrobić... mnie nie winić. Ale była spora kolejka w Game, tak na oko to gdzieś w drugiej dziesiątce stałem i wszyscy jak jeden mąż brali te "ultimejty". Nawet dziewczyny kupowały! Do bani ze w naszym kraju nawet dystrybucja wersji z dodatkami traktowana jest po macoszemu
Opublikowano 29 października 20186 l Przy okazji sam sobie odpowiadam na pytanie co oznacza przerywana linia w około miasta. Pamiętajcie. Jak nie chcecie mieć Bounty podczas rabowania: - maska - inny zestaw ciuchów, nieznany dla lokalnych - nie rzucająca się w oczy broń - - koń - nie swój bo Cie zidentyfikują Howdy cowboy's ! Yiiiihaaaa
Opublikowano 29 października 20186 l Ktoś potwierdzi, czy stróże prawa reagują na npc, czy jak zwykle mają w rzyci, że ktoś na ich oczach do nas strzela? Bo ktoś pisał, ze zwiał do szeryfa i nic, ale sam nie wiedział czy bug, czy tak jest. Co do nazwy konia, to wiadomo co mi pierwsze do głowy przyszło
Opublikowano 29 października 20186 l Zwiedzam dzisiaj polnocny wschod mapy i kur wa jakie tam sa miejscowki Ktos juz znalazl meteoryt? xD Spoiler Wodospad, domek na krawedzi skarpy w ktory (pipi)nal meteoryt, spora jaskinia pelna psycholi, porabanych zwolk i glow nabitych na jakies wlocznie i jakas jakby elektrownia do ktorej niestety nie mozna wejsc
Opublikowano 29 października 20186 l ja sie prawie os.rałem jak w nocy wpadłem na ślady bytności seryjnego zabójcy
Opublikowano 29 października 20186 l Idę sobie a jakichś dwóch wieśniaków gapi się komuś przez okno. Na mój widok uciekli, podchodzę do okna a tam oczywiście kobitka jakaś się przebiera cyk honor w dół i jeszcze z shotguna do mnie strzeliła i policja mnie zaczęła gonić :grzybiarz:
Opublikowano 29 października 20186 l Nie sledzilem ostatnich 100 stron ale chcialbym napisac: kurła to takie gry teraz robio? Ale sztos szczęka na podłodze, tyle możliwośći. Moje hobby ostatnio to zbieranie babek z dróg, które zabladzily albo koń im zdechł, pytaja czy podwioze do domu, a jakze oczywiscie. Wsiadaja mi na kucyka, jedziemy sobie do lasu, ona mowi ze to nie tedy, ja milczenie, wjezdzamy glebiej do lasu, zsiadam z konika, krępuje ja sznurem, szukam w okolicy wilka/niedzwiedzia lub innego aligatora, zostawiam ja w okolicy zwiazana, odpalam fajka w grze i sobie ogladam co sie dzieje. Ehhh cudowny sandbox
Opublikowano 29 października 20186 l No właśnie nie robio takich gierek dlatego takie jaranko może za 10 lat inni twórcy nadgonią
Opublikowano 29 października 20186 l Ten filmik, co wczoraj wrzuciłem, oburzył jakiegoś gostka - tak bardzo, ża napisał pod nim komentarz - "I will not buy this game because of this shit." Odpisałem, że o co mu chodzi, przecież to nie gra, tylko ja to uczyniłem, ciekawe czy odpisze. Ale kliknąłem na jego profil no i wszystko jasne - Hindus Poniżej wrzucę jeszcze raz w spoiler dla tych, którzy nie kojarzą Spoiler
Opublikowano 29 października 20186 l 17 minut temu, ornit napisał: To dobijanie rannych zwierząt NOŻEM PROSTO W SERCE!!! Jeśli za długo będziesz zwlekał z dobiciem zwierzę zdechnie w meczarniach a Artur dostaje minus do honoru
Opublikowano 29 października 20186 l Napad na chatę z Javierem, idziemy i Javier poważnym tonem mówi że ta rodzina przebywała w odosobnieniu tak długo że wykreowała swój wlasny dialekt. Ja już myślałem będzie jakiś creepy motyw w stylu wzgórza mają oczy a okazało się że to typowe wieśniaki z tekstami typu "Osz ty w piz.du", "trza to ugasić" albo "wykończyć psubrata" XDDD Uwielbiam że ta gra mimo poważnego tonu ma komiczne momenty